Mai mult decât un simplu loc de muncă, este o misiune de a face lumea digitală mai sigură

Florin Talpes, CEO-ul Bitdefender, împreună cu echipa de pionieri care a pus bazele companiei în 2001, începutul unei lungi călătorii care conturează viitorul securității cibernetice.

Florin Talpes, CEO-ul Bitdefender, împreună cu echipa de pionieri care a pus bazele companiei în 2001, începutul unei lungi călătorii care conturează viitorul securității cibernetice.

Lider global în securitate cibernetică

Alăturați-vă unei echipe de pionieri la Bitdefender care contribuie la inovații în materie de securitate cibernetică, protejând milioane de utilizatori individuali și mii de companii din întreaga lume

Motivați de inovație

Motivați de inovație

Investițiile Bitdefender în oamenii și tehnologia noastră conduc la progrese majore în industria securității. Efectuăm în mod constant teste independente și am fost recunoscuți de marile firme de cercetare și analiză din industrie și de către principalele agenții de presă. Echipa noastră de minți strălucite a contribuit la securizarea la 440 de brevete, iar numărătoarea nu se oprește aici, și tehnologia noastră este licențiată de peste 150 dintre cele mai recunoscute mărci de tehnologie din lume.

Cercetare și inginerie

Cercetare și inginerie pentru viitor

Cu jumătate din cei peste 1.600 de angajați ai noștri implicați în inginerie și cercetare, Bitdefender are un rol esențial în asigurarea viitorului lumii digitale. Echipa noastră de securitate se află în primele linii ale luptei împotriva criminalității informatice și face frecvent subiectul știrilor despre descoperirile amenințărilor majore și a trimis vorbitori la evenimente și conferințe din industrie.

Pattern
double patttern

Perspectivele angajaților

cv
La Bitdefender m-am dezvoltat atât de mult profesional și munca mea a avut un impact real asupra multor oameni. Munca mea în lupta împotriva criminalității informatice ajută la transformarea lumii online într-un loc mai sigur atât pentru întreprinderi, cât și pentru oamenii care navighează pe internet. Contribuind la protejarea lor, sunt motivat în fiecare dimineață să-mi fac treaba.
Cristina Vatamanu Senior Team Leader, Cyber Threat Intelligence Lab
Repere privind compania

Lucrați alături de noi

Acceptați o provocare unică: să faceți lumea digitală mai sigură. Cu birouri în întreaga lume și oportunități de creștere a carierei, suntem pregătiți să vă ajutăm să prosperați într-o nouă poziție la Bitdefender.