Alianțe pentru tehnologie

VMware este lider în soluții de virtualizare și infrastructură cloud, care permit organizațiilor să prospere în era cloud-ului. Clienții se bazează pe VMware pentru a-i ajuta să transforme modul în care construiesc, livrează și consumă resursele IT într-o manieră revoluționară și în baza nevoilor specifice.

Link-uri utile:

Nutanix face infrastructura invizibilă, permițând departamentului IT să se concentreze pe aplicațiile și serviciile care le susțin afacerea. Platforma Nutanix în cloud pentru companii combină tehnica web cu design-ul specific consumatorilor pentru a obține convergența nativă a soluțiilor IT, de virtualizare și depozitare într-o soluție rezilientă, definită de software cu o inteligență automată vastă. Rezultatul este performanța previzibilă, însoțită consumul de infrastructură specific cloud, securitatea robustă și o mobilitate excelentă a aplicațiilor pentru un număr extins de aplicații enterprise.

O soluție certificată Nutanix AHV-Ready, Bitdefender GravityZone® Security for Virtualized Environments este pentru securitate ceea ce Nutanix este pentru infrastructură. Creată de la zero pentru un centru de date hiperconvergent, GravityZone ajută la asigurarea conformității, reducând costurile de operare, simplificând administrarea și eficientizând utilizarea infrastructurii în cloud-ul enterprise.

Link-uri folositoare:

Având tehnologii de top în materie de cloud, colaborare, rețea și virtualizare, Citrix susține un stil de lucru mobil și serviciile pe bază de cloud, făcând ca operațiunile IT la nivel de organizații să devină mai simple și mai accesibile pentru mai mult de 260.000 de organizații.

Link-uri utile:

Amazon Web Services (AWS) oferă o platformă de infrastructură pe bază de cloud extrem de fiabilă, scalabilă și accesibilă, care sprijină sute de mii de organizații din 190 de țări din întreaga lume, având centre de date situate în Statele Unite, Europa, Singapore și Japonia, cu clienți din toate industriile.

Link-uri utile:

Datorită competenței Microsoft Independent Software Vendor (ISV), Bitdefender are acces la tehnologia, oportunitățile de afaceri și resursele de marketing și vânzări cele mai recente. În calitate de producător de echipament original (OEM) cu competență Microsoft OEM, Bitdefender își demonstrează capacitatea de a concepe și livra soluții de calitate optimizate pentru platforma Microsoft.

Link-uri utile: