Cele mai mari companii din lume utilizează Pivotal. Rezultatele sunt absolut spectaculoase. Prin adoptarea platformei, instrumentelor și metodologiei Pivotal, aceste companii au dat frâu liber inovației și au redus intervalul până la lansarea pe piață, investind mai puțin în menținerea portofoliului de aplicații existente.

Partener Pivotal Advanced Technology Partner, Bitdefender a creat soluția Bitdefender Endpoint Security Tools (BEST) pentru Pivotal Cloud Foundry (PCF) pentru a ajuta clienții Pivotal să prevină incidentele de securitate și să se asigure că respectă reglementările, fără a compromite viteza și performanța aplicațiilor. Cu BEST Tile for PCF, clienții pot încorpora automat securitatea premiată pentru stații de lucru dezvoltată de Bitdefender în instanțele MV bazate pe BOSH la crearea acestora.

Link-uri utile:

VMware eficientizează tranziția organizațiilor către companii digitalizate care oferă o experiență superioară clienților lor și încurajează angajații să atingă performanțe profesionale maxime. Software-ul VMware include spațiul de lucru computerizat, în cloud, în rețea, securitatea și spațiul de lucru digital.

 

În calitate de partener al VMware Elite Technology Alliance Partner, Bitdefender colaborează cu VMware de mulți ani, devenind primii care au oferit asistență pentru VMware NSX-T Data Center și, anterior, pentru NSX Guest Introspection for Linux. Bitdefender GravityZone SVE, o soluție VMware Ready, oferă soluții de protecție inovatoare, premiate, cu mai multe niveluri, pentru protejarea serverelor și a fluxurilor de lucru VDI care rulează în vSphere, NSX și VMware Cloud pe mediile AWS, în oferind și posibilitatea unei administrări centralizate a securității și îmbunătățind utilizarea infrastructurii, performanța și experiența utilizatorului final.

Link-uri utile:

Nutanix face infrastructura invizibilă, permițând departamentului IT să se concentreze pe aplicațiile și serviciile care le susțin afacerea. Platforma Nutanix în cloud pentru companii combină tehnica web cu design-ul specific consumatorilor pentru a obține convergența nativă a soluțiilor IT, de virtualizare și depozitare într-o soluție rezilientă, definită de software cu o inteligență automată vastă. Rezultatul este performanța previzibilă, însoțită consumul de infrastructură specific cloud, securitatea robustă și o mobilitate excelentă a aplicațiilor pentru un număr extins de aplicații enterprise.

O soluție certificată Nutanix AHV-Ready, Bitdefender GravityZone® Security for Virtualized Environments este pentru securitate ceea ce Nutanix este pentru infrastructură. Creată de la zero pentru un centru de date hiperconvergent, GravityZone ajută la asigurarea conformității, reducând costurile de operare, simplificând administrarea și eficientizând utilizarea infrastructurii în cloud-ul enterprise.

Link-uri utile:

Având tehnologii de top în materie de cloud, colaborare, rețea și virtualizare, Citrix susține un stil de lucru mobil și serviciile pe bază de cloud, făcând ca operațiunile IT la nivel de organizații să devină mai simple și mai accesibile pentru mai mult de 260.000 de organizații.

Link-uri utile:

Amazon Web Services (AWS) oferă o platformă de infrastructură pe bază de cloud extrem de fiabilă, scalabilă și accesibilă, care sprijină sute de mii de organizații din 190 de țări din întreaga lume, având centre de date situate în Statele Unite, Europa, Singapore și Japonia, cu clienți din toate industriile.

Link-uri utile:

Datorită competenței Microsoft Independent Software Vendor (ISV), Bitdefender are acces la tehnologia, oportunitățile de afaceri și resursele de marketing și vânzări cele mai recente. În calitate de producător de echipament original (OEM) cu competență Microsoft OEM, Bitdefender își demonstrează capacitatea de a concepe și livra soluții de calitate optimizate pentru platforma Microsoft.

Link-uri utile: