Bun venit în aplicația

Parteneri soluții

VMware este lider în soluții de virtualizare și infrastructură cloud, care permit organizațiilor să prospere în era cloud-ului. Clienții se bazează pe VMware pentru a-i ajuta să transforme modul în care construiesc, livrează și consumă resursele IT într-o manieră revoluționară și în baza nevoilor specifice.

Link-uri utile:

Nutanix makes infrastructure invisible, elevating IT to focus on the applications and services that power their business. The Nutanix enterprise cloud platform leverages web-scale engineering and consumer-grade design to natively converge compute, virtualization and storage into a resilient, software-defined solution with rich machine intelligence. The result is predictable performance, cloudlike infrastructure consumption, robust security, and seamless application mobility for a broad range of enterprise applications.

A certified Nutanix AHV-Ready solution, Bitdefender GravityZone® Security for Virtualized Environments is to security what Nutanix is to infrastructure. Built from the ground up for the hyperconverged datacenter, GravityZone helps ensure compliance while reducing operating costs, simplifying management, and increasing infrastructure utilization across the enterprise cloud.

Link-uri folositoare:

Având tehnologii de top în materie de cloud, colaborare, rețea și virtualizare, Citrix susține un stil de lucru mobil și serviciile pe bază de cloud, făcând ca operațiunile IT la nivel de organizații să devină mai simple și mai accesibile pentru mai mult de 260.000 de organizații.

Link-uri utile:

Amazon Web Services (AWS) oferă o platformă de infrastructură pe bază de cloud extrem de fiabilă, scalabilă și accesibilă, care sprijină sute de mii de organizații din 190 de țări din întreaga lume, având centre de date situate în Statele Unite, Europa, Singapore și Japonia, cu clienți din toate industriile.

Link-uri utile:

Datorită competenței Microsoft Independent Software Vendor (ISV), Bitdefender are acces la tehnologia, oportunitățile de afaceri și resursele de marketing și vânzări cele mai recente. În calitate de producător de echipament original (OEM) cu competență Microsoft OEM, Bitdefender își demonstrează capacitatea de a concepe și livra soluții de calitate optimizate pentru platforma Microsoft.

Link-uri utile: