Bun venit în aplicația

Parteneri soluții

VMware este lider în soluții de virtualizare și infrastructură cloud, care permit organizațiilor să prospere în era cloud-ului. Clienții se bazează pe VMware pentru a-i ajuta să transforme modul în care construiesc, livrează și consumă resursele IT într-o manieră revoluționară și în baza nevoilor specifice.

Link-uri utile:

Având tehnologii de top în materie de cloud, colaborare, rețea și virtualizare, Citrix susține un stil de lucru mobil și serviciile pe bază de cloud, făcând ca operațiunile IT la nivel de organizații să devină mai simple și mai accesibile pentru mai mult de 260.000 de organizații.

Link-uri utile:

Amazon Web Services (AWS) oferă o platformă de infrastructură pe bază de cloud extrem de fiabilă, scalabilă și accesibilă, care sprijină sute de mii de organizații din 190 de țări din întreaga lume, având centre de date situate în Statele Unite, Europa, Singapore și Japonia, cu clienți din toate industriile.

Link-uri utile:

Datorită competenței Microsoft Independent Software Vendor (ISV), Bitdefender are acces la tehnologia, oportunitățile de afaceri și resursele de marketing și vânzări cele mai recente. În calitate de producător de echipament original (OEM) cu competență Microsoft OEM, Bitdefender își demonstrează capacitatea de a concepe și livra soluții de calitate optimizate pentru platforma Microsoft.

Link-uri utile: