Soluție GravityZone de analiză a riscurilor la nivel de endpoint și a celor asociate utilizatorilor

Atacatorii cibernetici moderni vizează și exploatează punctele slabe care apar din cauza configurațiilor necorespunzătoare ale endpoint-urilor și a aplicațiilor vulnerabile, ceea ce duce la breșe de securitate.

Echipele de securitate trebuie să înțeleagă și să evalueze impactul riscurilor, să ierarhizeze și apoi să rezolve rapid problemele de configurare, inclusiv vulnerabilitățile software-ului nou identificate, pentru a minimiza vectorii de atac.

Soluția integrată Endpoint Risk Analytics (ERA) de la Bitdefender oferă o vizibilitate sporită și instrumente de remediere automată necesare pentru a aborda aceste riscuri. Ca serviciu integrat de gestionare a riscurilor, pe lângă capacitățile sale de prevenție și EDR, Bitdefender GravityZone reduce suprafața de atac, simplifică complexitatea implementării și gestionării și oferă vizibilitate și atenuare a riscurilor, toate printr-o platformă comună și o singură consolă.

Reduceți probabilitatea unei breșe de securitate, plasând elementul uman în centrul strategiei de analiză și gestionare a riscurilor.

Află mai multe
  • Înțelegeți riscurile
  • Îmbunătățiți vizibilitatea
  • Monitorizați comportamentul utilizatorilor
Eliminați vulnerabilitățile de securitate cibernetică

Îmbunătățiți securitatea și reduceți riscurile, reducând probabilitatea unei breșe de securitate

Motorul Risk Analytics permite companiilor să înțeleagă lacunele de securitate cibernetică asociate cu configurarea endpoint-urilor sau generate de utilizator. Prin eliminarea acestor vulnerabilități, probabilitatea breșelor de securitate scade dramatic. Prin eliminarea vulnerabilităților din mediu, probabilitatea breșelor de securitate scade dramatic.

Profesioniștii din domeniul securității pot investiga și aprofunda rapid privind anumite riscuri specifice ale endpoint-urilor, aplicațiilor și datelor de autentificare ale utilizatorului din meniul Integrated Risk Management.

Creați o rețea sigură și înțelegeți riscurile

Evaluați și remediați
în mod proactiv riscurile, îmbunătățind rezultatele securității 

Gestionarea vulnerabilităților asigurată de Bitdefender ajută prin evidențierea riscurilor potențiale și prin oferirea organizațiilor cu instrumentele necesare pentru a evalua comportamentele și pentru a obține o îmbunătățire continuă.

Modulul Patch Management monitorizează și raportează starea patch-urilor la nivelul întregii infrastructuri, inclusiv aplicațiile terțe care de obicei nu sunt preluate de serviciile de actualizare.

Evaluați riscurile comportamentale umane pentru dispozitivele dvs

Vizibilitate continuă asupra activităților suspecte ale utilizatorilor

Cu Human Risk Analytics, Bitdefender abordează erorile umane prin evaluarea și măsurarea activităților și comportamentelor riscante specifice care creează o expunere semnificativă a companiei.

Expunerea la risc este redusă semnificativ pentru a opri amenințările avansate care ar putea afecta organizația dumneavoastră. Pot fi identificați cei care încalcă flagrant regulile de securitate și pot fi luate măsuri corective pentru a îmbunătăți în timp comportamentele utilizatorilor.

Identificați riscurile cu platforma de securitate cibernetică GravityZone

Informații personalizate despre riscuri

Modulul Integrated Risk Management din GravityZone generează un scor de risc unic pentru compania dumneavoastră și oferă informații despre diferite configurări necorespunzătoare ale endpoint-urilor, vulnerabilități ale aplicațiilor și riscuri legate de utilizator, într-o imagine de ansamblu consolidată a poziției de securitate.

Lista ierarhizată permite echipei de securitate să se concentreze asupra elementelor cheie care expun compania la riscuri cibernetice.

Platforma ajustează în mod dinamic scorul de risc al companiei pe baza vulnerabilităților care au fost deja exploatate în industria companiei.

Gestionați expunerea comportamentului uman la dispozitivele dvs

Analiza riscurilor asociate utilizatorilor

Modulul Human Risk Analytics oferă informații esențiale despre conduita necorespunzătoare a utilizatorilor, cum ar fi politicile de parolă ignorate sau numărul mare de detecții de malware. Acesta oferă factori cheie de risc care trebuie evaluați într-o manieră integrată și holistică.

Obțineți informațiile esențiale de securitate cibernetică

Obțineți noi niveluri de vizibilitate

Bitdefender oferă informații suplimentare într-o imagine de ansamblu simplă, ușor de citit. Soluția consolidează mai mulți factori de risc, rezultând scoruri ierarhizate. 

Oferă capabilități automate de remediere, pentru remedierea rapidă a celor mai frecvente configurări necorespunzătoare , și asigură monitorizare și avertizare privind probleme de configurare mai neobișnuite .

Sporește modelul (ZTC) zero-trust computing prin identificarea utilizatorilor periculoși pe baza comportamentelor lor, oferind informații critice companiilor și echipelor de securitate.

Produse Recomandate

Obțineți tehnologia de evaluare a riscurilor la nivel de endpoint și asociate utilizatorilor cu Gravityzone Business Security

GravityZone Business Security

O soluție de securitate eficienta, performanta, ce oferă o protecție sporita, administrare centralizată, instalare ușoară și libertatea de a alege între cloud sau on-premise.

Obțineți tehnologia de evaluare a riscurilor la nivel de endpoint și asociate utilizatorilor cu Gravityzone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise combină cea mai eficientă protecție din lume cu capabilități eXtended Endpoint Detection and Response (XEDR) ,pentru a vă ajuta să vă apărați infrastructura de endpoint-uri (stații de lucru, servere sau containere) pe tot parcursul ciclului de viață al amenințărilor, cu eficiență și eficacitate ridicate.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Recenzie despre platforma de securitate cibernetică GravityZone

„Cu capabilitățile de analiză și raportare și tehnologia machine learning la nivelul endpoint-urilor oferite de GravityZone, vedem rapid orice problemă sau schimbare de comportament și folosim instrumentele Bitdefender pentru a le remedia rapid înainte de a apărea probleme. Vizualizarea tuturor endpoint-urilor, analizarea datelor, scanarea rețelei și gestionarea vulnerabilităților de pe o consolă centralizată au reprezentat avantaje enorme. Folosim GravityZone de un an și nu a avut loc nicio breșă de securitate.”

Randy Whitten

Directorul ITOps, SambaSafety
Promovare a platformei de securitate cibernetică GravityZone

„Cu modulul add-on GravityZone Patch Management, echipa IT a crescut conformitatea patch-urilor de la 70 la 95%, explică Garancis. Ne este mult mai bine cu GravityZone Patch Management. Rata noastră de succes a crescut mult și am redus cu 50% timpul petrecut pentru gestionarea patch-urilor.” 

Commerce State Bank

Promovare a platformei de securitate cibernetică GravityZone

„De când am trecut la o soluție terță de gestionare a patch-urilor la GravityZone Patch Management, conformitatea patch-urilor s-a îmbunătățit de la 5% la 80%. Deoarece GravityZone scanează și actualizează automat patch-urile, echipa IT petrece mai puțin timp și pentru gestionarea patch-urilor. ”

Firma internațională de construcții

Resurse

Informații pe scurt despre soluția GravityZone privind riscurile asociate utilizatorilor
Prezentare soluție

Analiza riscurilor umane și modelul ZTC ( Zero-Trust Computing)

Află mai multe
Vizionați Video

Endpoint Risk Management

Vizionați