Suntem conduși de ideea de a fi cel mai de încredere furnizor de tehnologie de securitate cibernetică din lume, ceea ce înseamnă că anticipăm, inovăm și depunem toate eforturile în mod constant.

Cine suntem:

Suntem conduși de ideea de a fi cel mai de încredere furnizor de tehnologie de securitate cibernetică din lume, ceea ce înseamnă că anticipăm, inovăm și depunem toate eforturile în mod constant.

Bitdefender furnizează soluții robuste de securitate pe care vă puteți baza. Cu infrastructura noastră de furnizare a soluțiilor de securitate la nivel global prin care protejăm o jumătate de miliard de utilizatori, soluțiile noastre vizionare și numeroasele premii care ne-au fost acordate, ne-am dovedit a fi un furnizor de securitate demn de încredere din 2001.

Bitdefender lucrează cu organizații guvernamentale, mari companii, întreprinderi mici și mijlocii și persoane individuale din peste 150 de țări. Suntem devotați principiului de a furniza soluții pentru fiecare dintre provocările și nevoile acestora - iar devotamentul nostru s-a dovedit a fi unul de succes.

Cu peste 1.300 de angajați, o echipă de peste 600 de ingineri și cercetători, Bitdefender este la ora actuală unul dintre furnizorii cei mai inovativi de programe de securitate IT din lume.

SECURITATE TRANSFORMATOARE

Propulsată de temeinica sa expertiză în materie de securitate și de ritmul rapid de cercetare și dezvoltare, misiunea de lungă durată a Bitdefender este aceea de a furniza utilizatorilor și organizațiilor din întreaga lume tehnologii de securitate transformatoare.

De la IoT la centre de date, de la stații de lucru la infrastructuri hibride - Bitdefender joacă un rol transformațional în modul optim de utilizare, instalare și administrare a securității. Ne străduim să furnizăm produse și servicii care să schimbe radical experiența consumatorilor în materie de securitate în privința eficienței, performanței, utilizării ușoare și interoperabilității.

NU STĂM NICIODATĂ PE LOC

Datorită spiritului nostru inovativ am câștigat încrederea familiilor și corporațiilor din peste 150 de țări și am câștigat o mulțime de premii.

Date de referință rapide

Fondată
2001, Romania
Sediul central
Bucharest
Birouri în întreaga lume

USA : Santa Clara CA, Fort Lauderdale FL, Washington DC

Europe : United Kingdom, France, Germany, Spain, Denmark, Italy

Middle East : Dubai

Distribuită prin parteneri în peste 150 de țări

Numărul de angajați
1300
Venitul companiei
≈ Rată anuală compusă de creștere (CAGR) de 30% pentru perioada 2014-2016
Clienți și parteneri în 2015
Peste 4200 de noi parteneri reseller calificați în 2015 (o creștere de 75% comparativ cu 2014)
Alianțe pentru tehnologie
Citrix, VMware, Nutanix, Linux Foundation, Microsoft
600+ ingineri și cercetători
Peste jumătate dintre angajați sunt ingineri și cercetători
72 de brevete.

42 de brevete emise pentru tehnologii esențiale doar în ultimi trei ani

încă 35 trimise actualmente spre examinare

10 la sută dintre brevete sunt aferente algoritmilor de detectare a programelor malware și a altor amenințări online, tehnicile de detectare învățare avansată și de detectare pe bază de anomalii jucând un rol vital în combaterea proactivă a amenințărilor noi și necunoscute.

Ceea ce ne-a orientat către Bitdefender a fost instalarea ușoară. Nu numai că nu a mai trebuit să repornim mașinile virtuale, însă, și mai important, nu a mai trebuit să repornim gazdele. Acest lucru ne-a permis să instalăm soluția fără să perturbăm mediul de lucru al clienților noștri.
1990
Crearea Softwin: una dintre primele companii de IT din România post-comunistă. Dezvoltarea rapidă a virușilor a determinat dezvoltarea soluției Softwin AVX (AntiVirus eXpert)
2001
Crearea Bitdefender: soluția AVX a fost relansată sub marca Bitdefender
2004
Extindere: Primele birouri în afara României, în SUA, Germania și Regatul Unit.
2007
Dezvoltare: Bitdefender Bitdefender a devenit o companie cu aport extern de capital. Fondul de investiții Axxess Capital Investment Fund s-a alăturat acționariatului companiei
2011
Lansare ofertă B2B: Bitdefender lansează gama de produse de securitate pentru marile companii și produsul de securitate pentru virtualizare
2015
O nouă categorie de prouds: Cu Bitdefender Box, Bitdefender creează o nouă categorie de produse pentru consumatori
2000
Primul antivirus Bitdefender care oferă la nivel mondial actualizare inteligentăși include firewall pentru aplicații
2002
MIDAS: Sistem avansat pentru detectarea intruziunii unui program malware, premiat cu premiul IST. Tehnologie anti-spam brevetatăși sistemul de actualizare din oră în oră lansat
2006
B-HAVE: Behavioral Heuristic Analyzer în medii virtuale. Spam Image Filter
2008
Active Threat Control: tehnologie proactivă pentru pentru detectarea și blocarea live a noilor amenințări în timp real, pe un sistem live. QuickScan: cel mai rapid instrument gratuit de diagnosticare a infecțiilor computerelor
2011
Securitate pentru mediile virtualizate:prima soluție completă de securitate pentru centrele virtualizate de date. Bitdefender Photon™: optimizează viteza de scanare și reduce drastic impactul asupra resurselor sistemului
2013
Arhitectura GravityZone: pentru instalarea soluției de securitate în mai puțin de 2 ore, cu capacitate de scalabilitate și echilibrare a încărcării. Tehnologie de introspecție a memoriei pe bază de hypervisor protecție împotriva atacurilor avansate
2014
Introspecție VM cu amprentă zero: detecție și remediere din mers pentru mașinile virtuale
2015
Bitdefender BOX: securitate cibernetică integrată pentru acasă, care asigură protecția tuturor dispozitivelor din casă, inclusiv IoT - s-a creat o nouă categorie de produs