Antivirus gratuit construit cu tehnologii premiate

 • FORRESTER
 • NSS
 • PC MAG
 • Premiu Avast
 • Premiu SC Media
 • AV Comparatives

Pe măsură ce amenințările bazate pe inteligență artificială evoluează într-un ritm vertiginos, ai nevoie de un antivirus gratuit care se adaptează cu viteza luminii.

Virușii informatici sunt acum mai sofisticați și mai greu de detectat. Amenințările electronice de astăzi - de la Zeus P2P la Clop Ransomware - vor să-ți fure portofelul cu orice preț și se pricep mai bine ca niciodată să evite mecanismele de detecție, să scaleze în rețele și să se modifice ca răspuns la atacurile contracarate.

Bitdefender Antivirus Free pentru laptop

Bitdefender Antivirus Free for Windows se asigură că ești în siguranță, apărându-te chiar și împotriva amenințărilor cibernetice în continuă schimbare de astăzi

Prin învățarea și monitorizarea tiparului unic al activității zilnice pe computerul tău, Bitdefender Antivirus Free poate să detecteze și să izoleze instantaneu modificările suspecte în timp real, indiferent de sursă.
Ești protejat de amenințările cunoscute și emergente, inclusiv:

Ransomware

Atacurile de extorcare financiară care blochează computerele sunt în creștere, amenințând pe toată lumea, de la persoane fizice la companii globale de tip enterprise.

Criptojacking

Odată cu creșterea popularității criptomonedelor, atacurile asupra resurselor computerelor pentru minarea criptomonedelor au devenit un pericol obișnuit.

Atacuri de tip „spearphishing” alimentate de inteligență artificială

Inteligența artificială precum GPT-3 este acum exploatată pentru a scrie e-mailuri cu un grad șocant de personalizare, care pot înșela aproape pe oricine.

Exploit-uri de tip „zero-day”

Fiecare actualizare de software vine cu defecte care trebuie să fie remediate. Până când sunt detectate, hackerii le folosesc ca puncte de intrare pentru atacuri.

Rootkit-uri și troieni

Fiind foarte greu de detectat, acestea atacă sistemul nervos central al computerului tău și folosesc datele de autentificare pentru extrage date și a-și asuma identitatea ta.

Site-uri web și fișiere periculoase

Programele malware pot fi încorporate în aproape orice element pe care faceți clic, inclusiv în active financiare „de generație următoare”, cum ar fi NFT-urile.

Navighează, fă clic și descarcă orice cu încredere cu Bitdefender Antivirus Free for Windows

Alege software-ul antivirus gratuit, care este atât puternic, cât și ușor

 Multe soluții antivirus gratuite sunt la fel de intruzive și folosesc la fel de multe resurse precum virușii pe care ar trebui să îi oprească. Numai soluția Bitdefender Antivirus Free este concepută de la zero pentru a te menține în siguranță fără a-ți perturba fluxul de lucru și concentrarea.

 • Te ține la curent fără să te deranjeze

  Spre deosebire de alte produse, Bitdefender Antivirus Free este un software non-intruziv care te avertizează doar despre amenințări atunci când este necesar.

   

 • Scanări zilnice pentru detecția virușilor care nu-ți afectează activitatea

  Te îngrijorează scanările extrem de lente care îți blochează sistemul? Scapă de această grijă.Scanările antivirus personalizabile Bitdefender detectează fiecare amenințare fără impact negativ asupra performanței.

   

 • Nu va interfera cu alte aplicații

  Unele instrumente antivirus sunt atât de intruzive încât se pot simți ele însele ca un virus. Funcțiile Bitdefender rămân într-o singură aplicație, așa că nu sunt vizibile decât atunci când vrei să le vezi.

   

 • Protecție antivirus 100% gratuită

  Obține un antivirus care este complet gratuit, fără costuri ascunse, fără versiuni de evaluare. Pur și simplu descarcă și instalează produsul creând un cont Bitdefender Central.

Beneficii Bitdefender Antivirus Free

Și dacă îți dorești confidențialitate criptată, pe lângă PC-ul tău

Ai noroc: Bitdefender Antivirus Plus vine cu SafePay și VPN încorporat (precum și o serie de funcții de securitate suplimentare), astfel încât să poți naviga, să poți face cumpărături, dar și operațiuni bancare online de oriunde, cu un sistem criptat 100% și o conexiune anonimă.

Actualizează-ți și securizează-ți PC-ul cu niveluri suplimentare de securitate:

Bitdefender
Antivirus Free

3 dispozitive

Bitdefender
Antivirus Plus

1 dispozitiv

Preț vechi $
$
pentru primul an

Protejează PC-ul cu Windows

yes
yes

Iți protejează fișierele personale împotriva criptării prin ransomware

no
yes

Previne amenințările de tip phishing sau frauda online atunci când faci cumpărături, tranzacții bancare sau navighezi pe internet.

no
yes

Scanează sistemul & aplicațiile pentru identificarea vulnerabilităților

no
yes

Blochează tracker-ele web de la colectarea datelor tale.

no
yes
Preț vechi $
$
pentru primul an

Navighează, fă clic și descarcă orice cu încredere cu Bitdefender Antivirus Free for Windows

Cerințe de sistem

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender Antivirus Free for Windows

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Windows 7 cu Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 și Windows 11

Memorie (RAM): 2 GB

Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2.5 GB

*Performanța sistemului poate fi afectată pe dispozitivele care au procesoare de generație mai veche

CERINȚE SOFTWARE

Internet Explorer versiunea 11

Bitdefender Central

CERINȚE SOFTWARE

Browsere compatibile:

Chrome 56 sau mai recent

Firefox 52 sau mai recent

Microsoft Edge

Există un antivirus 100% gratuit?

Acesta este un produs complet gratuit, fără costuri ascunse, fără versiuni de evaluare. Bitdefender Antivirus Free for Windows îți oferă protecție antivirus premiată, cu impact redus asupra sistemului tău și te protejează de viruși și amenințări electronice.

Cât timp pot folosi Bitdefender Antivirus Free pe dispozitivul meu Windows?

Cu Bitdefender Antivirus Free for Windows, ai acces permanent la tehnologii premiate, care te protejează de viruși și amenințări cibernetice. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la disponibilitate, întrucât vei putea folosi protecția antivirus gratuită fără nicio dată limită de valabilitate.

Pur și simplu descarcă și instalează protecția gratuită pentru PC-ul tău care rulează orice versiune de Windows (inclusiv Windows 10 și Windows 11) și bucură-te de o experiență fără griji în timp ce te joci sau navighezi pe internet.

Cum pot verifica dacă există viruși pe computerul meu?

Ferestrele pop-up neașteptate, aplicațiile necunoscute care rulează în fundal, încetinirile și sunetele aleatorii sunt doar câteva dintre semnele care te avertizează că laptopul sau computerul tău ar putea fi compromis. Dacă te confrunți cu oricare dintre acestea, cel mai bun mod de a-ți verifica dispozitivul pentru a vedea dacă este afectat de viruși este să utilizezi un antivirus dedicat pentru Windows.

Descarcă Bitdefender Free Antivirus for Windows și beneficiază de protecție în timp real pentru laptopul sau PC-ul tău. Acest antivirus gratuit include un scaner antivirus puternic, care detectează și blochează instantaneu virușii și amenințările electronice de pe dispozitivele tale cu sistem de operare Windows. Dacă trebuie să te asiguri că dispozitivul tău este în siguranță, modulul de eliminare a virușilor va păstra orice amenințare la distanță în orice moment.

Cum trec de la produsul gratuit anterior la noul Bitdefender Antivirus Free pentru Windows?

Noul Bitdefender Antivirus Free for Windows se instalează cu ușurință. Descărcă și rulează fișierul de instalare și bucură-te de un proces de instalare fără probleme. Nu-ți face griji, te vom ghida la fiecare pas. 

Cum poate Bitdefender Antivirus Free for Windows să mă protejeze împotriva virușilor și amenințărilor cibernetice?

Bitdefender Antivirus Free for Windows utilizează aceleași tehnologii Bitdefender considerate cele mai bune în domeniu, dovedite de scorurile testelor independente din ultimii 10 ani.

Fiind ușor de instalat și de utilizat, Bitdefender Antivirus Free for Windows reacționează instantaneu la amenințările cibernetice, fără niciun compromis de performanță al calculatorului tău.

Ce tipuri de dispozitive și sisteme de operare acoperă Bitdefender Antivirus Free?

Bitdefender Antivirus Free for Windows este un program antivirus gratuit destinat special pentru protecția calculatorului dumneavoastră cu Windows. Se instalează rapid și consumă puține resurse ale calculatorului, fiind bun pentru jocuri pe calculator, procesări fotografii și video, precum și pentru aplicații care necesită multe resurse.

De ce am nevoie de Bitdefender Antivirus Free for Windows 11?

Windows 11 permite să rulezi un program antivirus la alegere, iar Bitdefender Antivirus Free for Windows este opțiunea perfect optimizată dacă ai inevoie de un program antivirus puternic, care încarcă doar caracteristicile de protecție de bază de care are nevoie fiecare calculator.

Cum se compară Bitdefender Antivirus Free for Windows cu alte suite de securitate de la Bitdefender?

Bitdefender Antivirus Free for Windows este un program antivirus gratuit conceput special pentru a proteja calculatoarele cu Windows.

Aveți nevoie de protecție pentru mai multe sisteme de operare? Bitdefender Total Security oferă o protecție pentru mai multe platforme, care acoperă calculatoare cu Windows, calculatoare Mac, telefoane inteligente și tablete care utilizează sistemele de operare Android sau iOS pentru până la 10 dispozitive. Bitdefender Total Security include de asemenea un VPN de bază cu până la 200 MB de trafic criptat în fiecare zi pentru dispozitivele dumneavoastră.

Ai nevoie de trafic VPN nelimitat? Bitdefender Premium Security include Bitdefender Total Security, Premium VPN pentru trafic nelimitat și Suport Premium.

Voi primi un VPN o dată cu descărcarea Bitdefender Antivirus Free?

Nu, Bitdefender Antivirus Free for Windows nu include serviciul VPN care însoțește alte produse Bitdefender.

Dacă ai nevoie de un VPN sigur, Bitdefender Total Security are integrată o versiune standard pentru Bitdefender VPN care include un volum generos de trafic (6GB lunar), gratuit.

Dacă ai nevoie de trafic nelimitat, adaugă Bitdefender Premium VPN la abonamentul tău Bitdefender.

Mi-am schimbat computerul. Cum reinstalez Bitdefender Antivirus Free?

Autentifică-te în contul Bitdefender Central, accesează Dispozitivele mele și începe instalarea soluției Bitdefender pe noul tău dispozitiv.

Nu ai găsit ce căutai?

Autentifică-te în contul tău Bitdefender, accesând Bitdefender Central pentru a afla mai multe despre produsele tale Bitdefender (videoclipuri pentru îndrumare incluse).

Pentru alte articole utile, accesează Bitdefender Support Center.