Concepută de Bitdefender, liderul premiat în domeniul securității cibernetice

Pe măsură ce amenințările bazate pe inteligență artificială evoluează într-un ritm vertiginos, ai nevoie de un antivirus gratuit care se adaptează cu viteza luminii.

Epoca de piatră digitală a virușilor ușor de detectat a luat sfârșit. Amenințările electronice de astăzi - de la Zeus P2P la Clop Ransomware - vor să-ți fure portofelul cu orice preț și se pricep mai bine ca niciodată să evite mecanismele de detecție, să scaleze în rețele și să se modifice ca răspuns la atacurile contracarate.

AV Free

Bitdefender Antivirus Free for Windows se asigură că ești în siguranță, apărându-te chiar și împotriva amenințărilor cibernetice în continuă schimbare de astăzi

Prin învățarea și monitorizarea tiparului unic al activității zilnice pe computerul tău, Bitdefender Antivirus Free poate să detecteze și să izoleze instantaneu modificările suspecte în timp real, indiferent de sursă.
Ești protejat de amenințările cunoscute și emergente, inclusiv...

Protecție

Ransomware

Atacurile de extorcare financiară care blochează computerele sunt în creștere, amenințând pe toată lumea, de la persoane fizice la companii globale de tip enterprise.

Confidențialitate

Criptojacking

Odată cu creșterea popularității criptomonedelor, atacurile asupra resurselor computerelor pentru minarea criptomonedelor au devenit un pericol obișnuit.

spearphishing

Atacuri de tip „spearphishing” alimentate de inteligență artificială

Inteligența artificială precum GPT-3 este acum exploatată pentru a scrie e-mailuri cu un grad șocant de personalizare, care pot înșela aproape pe oricine.

ai putea accesa

Exploit-uri de tip „zero-day”

Fiecare actualizare de software vine cu defecte care trebuie să fie remediate. Până când sunt detectate, hackerii le folosesc ca puncte de intrare pentru atacuri.

poți completa

Rootkit-uri și troieni

Fiind foarte greu de detectat, acestea atacă sistemul nervos central al computerului tău și folosesc datele de autentificare pentru extrage date și a-și asuma identitatea ta.

periculos

Site-uri web și fișiere periculoase

Programele malware pot fi încorporate în aproape orice element pe care faceți clic, inclusiv în active financiare „de generație următoare”, cum ar fi NFT-urile.

Navighează, fă clic și descarcă orice fără teamă cu Bitdefender Antivirus Free for Windows

Alege software-ul antivirus gratuit care este pe cât de nedetectabil, pe atât de eficient

 Multe soluții antivirus gratuite sunt la fel de intruzive și folosesc la fel de multe resurse precum virușii pe care ar trebui să îi oprească. Numai soluția Bitdefender Antivirus Free este concepută de la zero pentru a te menține în siguranță fără a-ți perturba fluxul de lucru și concentrarea.

 • Te ține la curent fără să te deranjeze

  Spre deosebire de alte produse antivirus care te deranjează în mod constant pentru a-ți cere diverse permisiuni, Bitdefender te anunță despre amenințări, apoi te lasă să-ți continui activitatea.

   

 • Scanări zilnice pentru detecția virușilor care nu-ți afectează activitatea

  Te îngrijorează scanările extrem de lente care îți blochează sistemul? Scapă de această grijă. Scanările antivirus personalizabile Bitdefender detectează fiecare amenințare fără a afecta performanța.

   

 • Nu va aglomera și nu va interfera cu alte aplicații

  Unele instrumente antivirus sunt atât de intruzive încât se pot simți ele însele ca un virus. Funcțiile Bitdefender rămân într-o singură aplicație, așa că nu sunt vizibile decât atunci când VREI să le vezi.

   

ceva

Și dacă îți dorești confidențialitate criptată, pe lângă un computer curat

Ai noroc: Bitdefender Antivirus Plus și Total Security vin cu SafePay și VPN încorporat (precum și o serie de funcții de securitate suplimentare), astfel încât să poți naviga, să poți face cumpărături, dar și operațiuni bancare online de oriunde, cu un sistem criptat 100% și o conexiune anonimă.

Compară produsele Bitdefender

Compară produsele noastre premiate și obține cea mai bună protecție, astfel încât să te poți ocupa în continuare de lucrurile care contează, în timp ce noi ne ocupăm de protecția ta.

Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender Antivirus Plus

Preț vechi $
Economii $

Prețul total:

$ pentru primul an.

Bitdefender Total Security

Preț vechi $
Economii $

Prețul total:

$ pentru primul an.
Protecție Windows

Protecție superioară și viteză fără compromis pentru Windows.

Îmbunătățit

Protecție completă în timp real a datelor

Putere absolută integrată în cea mai eficientă soluție anti-malware disponibilă în prezent. Protecție automată ce depășește limitele unei soluții antivirus.

Advanced Threat Defense

Tehnologia noastră îmbunătățită bazată pe detecție comportamentală descoperă și blochează amenințările avansate și pe cele de tip ransomware.

Prevenirea atacurilor web

Tehnologia noastră de filtrare se asigură că nu ajungi niciodată pe un site care îți poate pune în pericol siguranța.

Antiphishing & Anti-fraudă

Previne amenințările de tip phishing sau frauda online atunci când faci cumpărături, tranzacții bancare sau navighezi pe internet.

Bitdefender Photon™

Această tehnologie inovatoare exclusivă permite soluției Bitdefender să se adapteze la configurația hardware și software specifică sistemului tău pentru a economisi resurse și pentru a îmbunătăți viteza și performanța sistemului.

Rețea Globală de Protecție

Majoritatea operațiunilor masive de scanare au loc în cloud, ceea ce înseamnă că viteza și performanța sistemului nu sunt afectate. Confidențialitatea fișierelor tale rămâne mereu protejată: Bitdefender nu scanează conținutul fișierelor tale, nu le încărcă și nu le stochează niciodată în cloud.

Prevenire amenințări rețea

Noile tehnologii inteligente in ceea ce priveste amenințările cibernetice pot analiza și identifica activitățile suspecte la nivel de rețea, pot bloca exploit-urile sofisticate, programele malware și atacurile informatice care utilizează botnet-uri, precum și atacurile prin forță brută.

Straturi multiple de protecție anti-ransomware

Mai multe niveluri de protecție ransomware îți securizează fișierele contra criptării.
Îmbunătățit

Evaluarea vulnerabilităților

Scanează cu un singur clic pentru a identifica breșele de securitate și vulnerabilitățile.

Mediu de recuperare

Anumite programe malware sofisticate, cum ar fi rootkit-urile, trebuie să fie șterse înainte de pornirea Windows-ului. Atunci când Bitdefender detectează astfel de amenințări, repornește calculatorul în modul Mediu de recuperare pentru curățare și recuperare.

Autopilot

Cea mai recentă funcție a noastră Autopilot este concepută pentru a acționa ca <Asistent de securitate> pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, Autopilot îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Profile Joc, Film, Lucru

Bitdefender detectează atunci când te joci, lucrezi sau urmărești un film și nu te deranjează cu solicitări inutile. Oprește temporar ferestrele pop-up, reglează setările vizuale și întrerupe temporar activitățile mai puțin importante care rulează în fundal pentru a-ți permite să te bucuri la maximum de dispozitivul tău.

Modul Baterie

Această caracteristică economisește inteligent durata de funcționare a bateriei pentru laptopuri și tablete reglând setările sistemului, precum afișajul, răcirea sistemului, actualizările acestuia și conectivitatea Bluetooth.
Îmbunătățit

Bitdefender VPN

Protejează-ți prezența online prin criptarea întregului trafic pe Internet. 200 MB trafic zilnic inclus per dispozitiv.

Anti-tracker

Îți păstrează confidențialitatea datelor în timp ce navighezi pe internet și îți permite să gestionezi tracker-ele care colectează datele tale.

Tranzacții bancare online sigure

Efectuează tranzacții bancare și cumpărături online cu Safepay, browserul nostru unic, dedicat, care îți securizează tranzacțiile.

Evaluare securitate rețele Wi-Fi

Evaluează securitatea rețelei Wi-Fi și a router-ului, indiferent de unde te conectezi.

Protecție în cadrul rețelelor sociale

Protejează-te de link-urile periculoase și orice alte amenințări pe care prietenii tăi ți le-ar putea transmite fără să știe, prin intermediul platformelor de socializare.

Password Manager

Îți păstrează parolele, datele cardului și orice alte informații confidențiale într-un mediu securizat pentru a putea fi accesate cu ușurință oricând ai nevoie de ele.

Ștergere definitivă fișiere

Șterge un fișier definitiv și nu lasă nicio urmă că ar fi existat vreodată pe PC-ul tău.

Monitorizare microfon

Te ajută să redobândești controlul asupra propriilor dispozitive. Utilizează-l și vei putea vedea ce aplicații au acces la microfonul dispozitivului tău și când.

Protecție cameră web

Te notifică atunci când aplicațiile încearcă să acceseze camera web și îți permite să blochezi accesul neautorizat.

Antispam

Filtrează mesajele irelevante în Inbox-ul tău. Funcția este disponibilă pentru clienții de e-mail instalați local (Microsoft Outlook, Thunderbird).

Control Parental

Oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor. Conectează-te de la distanță la Bitdefender Central pentru a fi la curent cu activitatea copiilor tăi.

Firewall de confidențialitate

Blochează intruziunile și filtrează traficul în rețea.

Mărește viteza de operare a dispozitivelor

Îmbunătățește viteza și performanța dispozitivelor tale cu funcția Optimizare rapidă.

Anti-furt

Include instrumente eficiente anti-pierdere și antifurt și poate fi accesat de la distanță.
Protecție macOS

Protecție absolută, concepută pentru Mac-ul tău.

Protecție fișiere

Previne modificarea neautorizată a fișierelor tale importante.

Protecție Time Machine

Cu această caracteristică complexă, poți restaura fișierele din Mac-ul tău fără a fi nevoie să plătești răscumpărarea. Protecția Time Machine îți oferă un avantaj împotriva malware-ului care ar putea încerca să îți cripteze sau să îți distrugă copiile de siguranță.

Funcție de blocare adware

Eliberează-ți Mac-ul de adware, programe de tip hijacker, bare de instrumente nedorite și alte add-on-uri pentru browser.

Detecție malware pe mai multe platforme

Detectează și elimină atât programele malware care vizează sistemele macOS, cât și amenințările create pentru Windows, astfel încât ești întotdeauna sigur că fișierele pe care le trimiți altora nu sunt infectate.

Extensia de browser Traffic Light

Te protejează mereu în timp ce navighezi, inclusiv când faci cumpărături și efectuezi operațiuni bancare, și poate filtra conținutul neadecvat.

Anti-Phishing

Bitdefender recunoaște și blochează site-urile web care se dau drept site-uri sigure pentru a fura date financiare precum parole sau numere de card de credit.

Bitdefender Shield

Combină o serie de tehnologii inovative brevetate pentru a detecta și îndepărta automat orice amenințare, fără ca acest lucru să influențeze negativ viteza și performanța Mac-ului tău.

Autopilot

Cea mai recentă funcție a noastră Autopilot este concepută pentru a acționa ca pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, Autopilot îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Protecție bazată pe tehnologie cloud 24/7

Utilizăm tehnologii extrem de puternice pe bază de cloud pentru a detecta și elimina amenințările electronice, pentru ca tu să te bucuri de protecție instantanee oriunde în lume, fără vreun impact asupra resurselor Mac-ului tău.

Scanare ultra-rapidă

Scanarea este rapidă și nu consumă foarte multe resurse, deci nu există un impact negativ asupra vitezei și performanței Mac-ului tău.
Îmbunătățit

Bitdefender VPN

Protejează-ți prezența online prin criptarea întregului trafic pe Internet. 200 MB trafic zilnic inclus per dispozitiv.

Anti-tracker

Îți păstrează confidențialitatea datelor în timp ce navighezi pe internet și îți permite să gestionezi tracker-ele care colectează datele tale.
Protecție Android

Securitate premiată pentru telefonul și tableta ta Android.

Scanare la cerere și la instalare

Scanează dispozitivele tale Android pentru a te asigura că aplicațiile tale sunt sigure. Te informează imediat dacă o aplicație recent instalată prezintă vreun pericol.

Protecție web

Îți transmite notificări în legătură cu paginile web cu conținut de tip malware, phishing sau fraudulos.

WearON

Extinde securitatea Bitdefender și asupra ceasului tău inteligent.

Anti-furt

Localizează, blochează, șterge sau trimite un mesaj de la distanță către dispozitivul tău cu Android.

Autopilot

Cea mai recentă funcție a noastră Autopilot este concepută pentru a acționa ca <Asistent de securitate> pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, Autopilot îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Economizor de baterie și performanță

Securizează-ți experiența pe mobil, cu impact aproape zero asupra vitezei și duratei de funcționare.

Rapid și cu impact redus

Bitdefender este extrem de puternic împotriva programelor malware, însă fără a afecta resursele telefonului, astfel încât nu vei observa niciun impact negativ asupra performanței.
Îmbunătățit

Bitdefender VPN

Protejează-ți prezența online prin criptarea întregului trafic pe Internet. 200 MB trafic zilnic inclus per dispozitiv.

Blocare Aplicații

Protejează-ți aplicațiile sensibile de accesul neautorizat folosind un cod PIN sau amprenta.

Confidențialitate cont

Verifică dacă conturile tale online au fost prezente într-o breșă de securitate a datelor. Funcția Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale cu caracter sensibil sunt expuse la risc și îți permite să iei măsuri în funcție de situație.
Protecție iOS

Protejează-ți datele și menține-ți iPhone-ul sau iPad-ul în siguranță.

Îmbunătățit

Bitdefender VPN

Protejează-ți prezența online prin criptarea întregului trafic pe Internet. 200 MB trafic zilnic inclus per dispozitiv.

Confidențialitate cont

Verifică dacă conturile tale online au fost prezente într-o breșă de securitate a datelor. Funcția Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale cu caracter sensibil sunt expuse la risc și îți permite să iei măsuri în funcție de situație.
Actualizări automate

Fiecare produs Bitdefender este conceput astfel încât să se actualizeze în mod automat și să te protejeze împotriva celor mai avansate amenințări cibernetice de pe planetă. În abonamentul tău sunt incluse actualizările la cea mai recentă versiune și caracteristici îmbunătățite, chiar dacă ești la jumătatea perioadei de abonament.

Asistență online gratuită

Centrul nostru de asistență este deschis pe tot parcursul anului.

Thank you for downloading Premium Security

Dacă descărcarea nu începe automat, te rugăm să efectuezi clic aici pentru a descărca versiunea de evaluare. După ce descărcarea s-a finalizat, poți găsi pachetul de instalare în directorul Descărcări al browserului.

Începe să folosești Bitdefender în 3 pași simpli::

Service Image
1.Fă dublu clic pe fișierul Bitdefender descărcat și va începe imediat procesul de instalare..
Service Image
2.Conectează-te pentru a-ți activa protecția Bitdefender
Service Image
3.Bucură-te de confortul și siguranța de a fi protejat de Bitdefender..

Navighează, fă clic și descarcă orice fără teamă cu Bitdefender Antivirus Free for Windows

Aceasta este singura soluție antivirus gratuită de care vei avea nevoie vreodată

Bitdefender Antivirus Free for Windows este gratuit și include caracteristicile esențiale de protecție de care are nevoie orice computer cu Windows.

Lightning-fast-free-antivirus-image

 
 
 • Se descarcă și se instalează în câteva secunde
 • Interfață utilizator intuitivă
 • Ideală pentru gaming, oferă o experiență minunată de joc
 • Protecție antivirus puternică, oferită gratuit

Cerințe de sistem

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender Antivirus Free for Windows

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Windows 7 cu Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 și Windows 11

Memorie (RAM): 2 GB

Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2.5 GB

*Performanța sistemului poate fi afectată pe dispozitivele care au procesoare de generație mai veche

CERINȚE SOFTWARE

Internet Explorer versiunea 11

Cum trec de la produsul gratuit anterior la noul Bitdefender Antivirus Free pentru Windows?

Noul Bitdefender Antivirus Free for Windows se instalează cu ușurință. Descărcă și rulează fișierul de instalare și bucură-te de un proces de instalare fără probleme. Nu-ți face griji, te vom ghida la fiecare pas. 

Cum poate Bitdefender Antivirus Free for Windows să mă protejeze împotriva virușilor și amenințărilor cibernetice?

Bitdefender Antivirus Free for Windows utilizează aceleași tehnologii Bitdefender considerate cele mai bune în domeniu, dovedite de scorurile testelor independente din ultimii 10 ani.

Fiind ușor de instalat și de utilizat, Bitdefender Antivirus Free for Windows reacționează instantaneu la amenințările cibernetice, fără niciun compromis de performanță al calculatorului tău.

Ce tipuri de dispozitive și sisteme de operare acoperă Bitdefender Antivirus Free?

Bitdefender Antivirus Free for Windows este un program antivirus gratuit destinat special pentru protecția calculatorului dumneavoastră cu Windows. Se instalează rapid și consumă puține resurse ale calculatorului, fiind bun pentru jocuri pe calculator, procesări fotografii și video, precum și pentru aplicații care necesită multe resurse.

De ce am nevoie de Bitdefender Antivirus Free for Windows 11?

Windows 11 permite să rulezi un program antivirus la alegere, iar Bitdefender Antivirus Free for Windows este opțiunea perfect optimizată dacă ai inevoie de un program antivirus puternic, care încarcă doar caracteristicile de protecție de bază de care are nevoie fiecare calculator.

Cum se compară Bitdefender Antivirus Free for Windows cu alte suite de securitate de la Bitdefender?

Bitdefender Antivirus Free for Windows este un program antivirus gratuit conceput special pentru a proteja calculatoarele cu Windows.

Aveți nevoie de protecție pentru mai multe sisteme de operare? Bitdefender Total Security oferă o protecție pentru mai multe platforme, care acoperă calculatoare cu Windows, calculatoare Mac, telefoane inteligente și tablete care utilizează sistemele de operare Android sau iOS pentru până la 10 dispozitive. Bitdefender Total Security include de asemenea un VPN de bază cu până la 200 MB de trafic criptat în fiecare zi pentru dispozitivele dumneavoastră.

Ai nevoie de trafic VPN nelimitat? Bitdefender Premium Security include Bitdefender Total Security, Premium VPN pentru trafic nelimitat și Suport Premium.

Voi primi un VPN o dată cu descărcarea Bitdefender Antivirus Free?

Nu, Bitdefender Antivirus Free for Windows nu include serviciul VPN care însoțește alte produse Bitdefender.

Dacă ai nevoie de un VPN sigur, Bitdefender Total Security are integrată o versiune standard pentru Bitdefender VPN care include un volum generos de trafic (6GB lunar), gratuit.

Dacă ai nevoie de trafic nelimitat, adaugă Bitdefender Premium VPN la abonamentul tău Bitdefender.

Mi-am schimbat computerul. Cum reinstalez Bitdefender Antivirus Free?

Autentifică-te în contul Bitdefender Central, accesează Dispozitivele mele și începe instalarea soluției Bitdefender pe noul tău dispozitiv.

Nu ai găsit ce căutai?

Autentifică-te în contul tău Bitdefender, accesând Bitdefender Central pentru a afla mai multe despre produsele tale Bitdefender (videoclipuri pentru îndrumare incluse).

Pentru alte articole utile, accesează Bitdefender Support Center.