Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security

Capabilități de reducere a suprafeței de atac și control, antivirus de generație următoare și EDR administrate cu ajutorul unei
 singure console MSP cu licențiere bazată pe utilizare.

Versiune de evaluare gratuită

Cea mai eficientă protecție împotriva atacurilor avansate. Demonstrată în cadrul testărilor din mediul real

Antivirusul sau protecția la nivel de endpoint nu este suficientă pentru a opri noile atacuri de tip ransomware, exploit-urile de tip „zero-day” sau atacurile fără fișiere.

Soluția Bitdefender de securitate pentru MSP-uri vă permite să opriți aceste amenințări într-un mod mai eficient, datorită setului extins de niveluri de reducere a suprafeței de atac, prevenție și detecție și tehnologiilor de machine learning și comportamentale, perfecționate timp de mai bine de 10 ani cu date de la peste 500 de milioane de dispozitive.

Spre deosebire de alte soluții de generație următoare și EDR, Bitdefender demonstrează constant o eficiență mai bună în cadrul testărilor independente de securitate din mediul real.

Abordarea Bitdefender unificată, pe mai multe niveluri, oprește automat majoritatea amenințărilor, înainte ca acestea să devină breșe de securitate. Utilizați o singură consolă GravityZone MSP pentru a vă proteja mai bine clienții, a optimiza sarcinile și a crește profiturile.

Vizualizați rezultatele testelor independente

Bitdefender GravityZone MSP Security - See how it works.
password

Cea mai eficientă protecție împotriva atacurilor avansate

Tehnologiile mai dezvoltate și nivelurile suplimentare de protecție ajută Bitdefender să oprească mai multe amenințări avansate și să depășească constant, din punct de vedere al performanței, alte produse antivirus și EDR de generație următoare în cadrul testărilor din mediul real.

route-alert

Risc de breșe de securitate și eforturi de investigare reduse

Abordarea Bitdefender folosește capabilități extinse de analiză de risc, reducerea suprafeței de atac și prevenție pentru a opri amenințările înainte de executare, spre deosebire de instrumentele care folosesc mai întâi EDR, care se bazează pe detectarea incidentelor după apariția unei breșe de securitate.

stock-market

Administrare unificată și program profitabil pentru MSP-uri

Bitdefender GravityZone consolidează criptarea, controlul conținutului, aplicarea de patch-uri, antivirusul, analiza de risc și EDR. Împreună cu licențierea bazată pe utilizare și eșaloanele de preț agregate, acest lucru sporește securitatea pentru MSP-uri, generează profit și reduce costurile de administrare.

Analiza și gestionarea riscurilor la nivel de endpoint

Bitdefender Endpoint Risk Analytics vă arată scorurile de risc pe baza setărilor dispozitivului clientului dumneavoastră în Securitatea browserelor, rețea și date de autentificare și securitatea sistemului de operare și ia în calcul vulnerabilitățile aplicațiilor.

Acest lucru vă oferă vizibilitate continuă asupra posturii de securitate a clienților dumneavoastră și vă permite să comparați riscurile la nivelul companiilor și să afișați îmbunătățirile sau să susțineți conformitatea cu reglementările la nivelul valorilor de referință ale sistemului.

Pentru a reduce riscul și suprafața de atac, puteți aprofunda investigarea pentru a identifica configurările necorespunzătoare și a le remedia. Aproximativ 90% din remedierile configurărilor necorespunzătoare pot fi aplicate automat și, dacă folosiți modulul Bitdefender Patch Management, puteți aplica și patch-urile lipsă din aceeași fereastră de vizualizare a riscurilor, cu un efort minim.

Prevenție împotriva amenințărilor avansate

Prevenția eficientă automată a atacurilor avansate este esențială pentru evitarea potențialelor breșe de securitate și pentru reducerea nevoii de investigare manuală a incidentelor.

Următoarele tehnologii, disponibile împreună cu produsul add-on Bitdefender Advanced Threat Security (ATS), sunt concepute special pentru a descoperi amenințările evazive și a le opri înainte de a fi executate și de a produce daune:

 • Tehnologia personalizabilă HyperDetect Machine Learning oprește atacurile avansate în faza de pre-executare cu un set avansat de algoritmi de machine learning pe care îi puteți configura pentru a fi mai agresivi în modurile „blocare” sau „doar raportare”.
 • Protecția împotriva atacurilor fără fișiereanalizează codul de comandă din memorie și blochează rapid atacurile fără fișiere și pe cele bazate pe script-uri care utilizează instrumente cum ar fi PowerShell or Command Prompt.
 • Sandbox Analyzer detonează automat fișierele sau script-urile suspecte pentru a oferi un verdict și și vizibilitate totală asupra contextului amenințării cu modificările pe care un element încearcă să le facă.

EDR și vizualizări asupra atacurilor

Serviciile EDR (Endpoint Detection and Response)  și informațiile și vizualizările asupra atacurilor devin rapid elemente esențiale ale soluțiilor de apărare pe niveluri multiple pentru Furnizorii de servicii administrate.

Activarea produsului add-on Bitdefender EDR alături de Bitdefender endpoint security and ATS vă va permite să detectați și să opriți din timp potențialele atacuri, precum și să îmbunătățiți postura de securitate a companiei dumneavoastră și să susțineți conformitatea.

Vizualizarea atacurilor este esențială pentru înțelegerea unui potențial atac care ar putea fi în desfășurare. Totuși, aveți și posibilitatea de a vizualiza atacurile care au fost blocate pentru a identifica golurile de protecție și a identifica toate modificările și impacturile unui atac, în vederea susținerii conformității.

Serviciul Bitdefender EDR (Endpoint Detection and Responsecorelează datele de la nivelul mai multor senzori și caută anomalii, oferind alerte organizate în funcție de priorități. În cadrul testelor Mitre ATT&CK din 2020, Bitdefender EDR a depășit toate celelalte soluții din punct de vedere al performanței, oferind cel mai mare număr de detecții contextuale.

Poziția soluției EDR de la Bitdefender ca ultimul dintr-o multitudine de niveluri de reducere a suprafeței de atac, prevenție și detecție automată minimizează alertele agasante și pe cele false. De asemenea, reduce considerabil riscul de identificare tardivă a atacurilor după ce a apărut o breșă de securitate.

Serviciu administrat de detecție și răspuns (MDR) pentru MSP-uri

Bitdefender oferă acum capabilități de threat hunting, detecție și răspuns ca serviciu administrat pentru MSP-uri. Acest lucru ajută Furnizorii de servicii administrate care nu dispun de experți de securitate pe plan intern să ofere clienților lor cel mai înalt nivel de securitate și să oprească amenințările persistente avansate (ATP-uri).

Serviciul administrat de detecție și răspuns (MDR) pentru MSP-uri de la Bitdefender îmbină motoare premiate de detecție și prevenție cu o operațiune modernă de securitate disponibilă 24/7, care se bazează pe expertiza de talie mondială pentru a vâna, identifica și eradica atacatorii.

Serviciul administrat de detecție și răspuns (MDR) pentru Furnizorii de servicii administrate va fi disponibil în două opțiuni – Expert Advice și Expert Response. Cu opțiunea Expert Advice, echipa Bitdefender MDR oferă monitorizare și recomandă acțiunile necesare pentru oprirea sau remedierea atacurilor. Cu opțiunea Expert Response, echipa Bitdefender MDR va efectua modificări în timp real în mediul clientului atunci când sunt identificate incidente de securitate, pe baza unui set de acțiuni aprobate în prealabil de Furnizorul de servicii administrate.

Managed Detection and Response for MSPs

Opriți mai multe breșe de securitate și atacuri ransomware evazive cu soluția de securitate cu niveluri multiple pentru MSP-uri de la Bitdefender

Activați și administrați ușor soluția principală de protecție și add-on-urile cu o simplă consolă web, integrări RMM extinse și API-uri

Reducerea suprafeței de atac și
Analiză de risc

 • Risk Analytics

  Monitorizarea și remedierea riscurilor la nivel de configurații necorespunzătoare și vulnerabilități

 • GravityZone Patch Management

  Aplicarea automată și manuală de patch-uri pentru Windows și aplicațiile terțe

 • Full Disk Encryption

  Gestionarea simplă a cheilor și raportarea conformității pe sistemele Windows și Mac

 • Protecție împotriva amenințărilor web

  Scanarea traficului web (inclusiv SSL), anti-phishing, asistență la căutare

 • Filtrarea și controlul conținutului

  Restricționarea accesului utilizatorilor la site-uri web sau la anumite categorii web, precum jocurile de noroc

 • Control dispozitive

  Controlul USB-urilor sau al altor tipuri de dispozitive externe care pot rula pe sistemele utilizatorilor

Prevenție, monitorizarea
comportamentului și remediere

 • Exploatează protecția

  Detectează tehnicile de exploit și blochează exploit-urile cunoscute și pe cele de tip zero-day

 • Învățare automată în cloud și local

  Identifică malware-ul necunoscut folosind modele de machine learing (ML) perfecționate din 2008

 • Monitorizare continuă de tip 0-Trust a comportamentului proceselor

  Monitorizează toate procesele care rulează și le detectează și oprește automat pe cele periculoase

 • Network Attack Defense

  Blochează atacurile bazate pe rețea, cum ar fi atacurile de tip brute force sau furtul de parole

 • Firewall

  Firewall gazdă cu IDS, care protejează endpoint-urile din rețea și din afara acesteia

 • Email Security

  Produs dedicat pentru blocarea atacurilor avansate prin e-mail, phishing-ului, atacurilor de tip Email Compromise sau spam-ului

 • Dezinfectare și eliminare automată

  Acțiuni automate pentru blocarea, dezinfectarea sau ștergerea amenințărilor

Advanced Threat Security

 • Protecție împotriva atacurilor fără fișiere

  Scanează liniile de comandă în cadrul atacurilor fără fișiere sau bazate pe scripturi care blochează memoria

 • Tehnologie machine learning Hyperdetect personalizabilă

  Modele speciale de machine learning (ML) care blochează instrumentele de hacking, atacurile fără fișiere și atacurile cu malware de tip „zero-day”

 • Sandbox Analyzer în cloud

  Detonarea automată sau manuală a posibilelor amenințări pentru obținerea unui verdict și a informațiilor despre amenințări

Detecție și
răspuns la nivel de endpoint

 • Vizualizare a lanțului de atac

  Posibilitatea de a vizualiza fiecare etapă a incidentelor de securitate

 • Analiza principalelor cauze

  Informații despre modul în care apar atacurile și localizarea golurilor de securitate

 • Detecția incidentelor și investigare ghidată

  Incidente ierarhizate cu ajutorul informațiilor contextuale și recomandărilor de investigare

 • Detecția anomaliilor

  Detectarea potențialelor atacuri prin analizarea deviațiilor de la tiparele obișnuite de comportament

 • Etichetarea de tip MITRE a evenimentelor

  Informații contextuale despre incidente folosind standardul MITRE

 • Izolați endpoint-urile

  Deconectați endpoint-urile infectate de la rețea cu un simplu clic

 • Shell de comandă de la distanță

  Shell de comandă de la distanță de la GravityZone în sistemele infectate sau suspecte

 • Serviciul administrat de detecție și răspuns (MDR)

  Funcțiile de threat hunting și monitorizare ale Bitdefender îmbunătățesc capabilitățile MSP-urilor

One console, optimized security for physical workstations and servers, Virtual and Cloud workloads. Gain top protection designed for minimal VM resource impact across any hypervisor and leverage the dedicated Bitdefender Security for AWS and Azure

Programul pentru parteneri MSP

Facilitare
tehnică și de vânzări

 • Instruire în vânzări
 • Pregătire Tehnică
 • Demo-uri ușor de generat
 • Webinarii dedicate MSP
 • Administrator dedicat de cont pentru canalul de distribuție

Materiale de marketing

 • Fișe ale produselor concurente
 • Fișe de produs și materiale despre produse
 • White Papers

Beneficii operaționale

 • Protecția nr. 1
 • Asistență de nivelul 2
 • Licențiere lunară dinamică
 • Model de preț consolidat pe bază de tier
 • Acces la securitate de top pentru cloud și virtualizare
CRN

Parteneri de integrare și tehnologie

Cu mai multe soluții integrate decât orice alt furnizor de securitate, Bitdefender nu doar înțelege comunitatea MSP. Noi facem parte din ea. Lucrăm cu instrumentele pe care le folosiți în fiecare zi.

Partner ConnectWise, Amazon Webservices, Kaseya Partner with NaveRisk, Solarwinds MSP, Datto

Pinnacle Hospitality Systems are încredere că Bitdefender va proteja furnizorii POS

„Folosim în continuare Bitdefender deoarece ne place produsul lor. Acesta funcționează, își face treaba, iar serviciile de asistență sunt excelente. Am reevaluat produsul și am decis că nu există alte produse care să se ridice la același nivel.”

Will McKillop, Director of Field Service, Pinnacle Hospitality Systems
Pinnacle Hospitality Systems entrusts Bitdefender to protect POS providers

Bitdefender ajută Safe Systems să câștige încrederea clienților săi în ceea ce privește securitate

„Ceea ce ajută Safe Systems să se dezvolte și îmbunătățească în materie de securitate este reputația și gradul de încredere al tehnologiilor care stau la baza companiei. Iar acesta este un aspect în care Bitdefender excelează - oferă încredere, performanță și dispune de un istoric bogat - așadar, putem menționa aceste aspecte atunci când spunem că serviciile noastre sunt protejate de Bitdefender.”

Chris Banta, Senior Technology Dev Ops Engineer, Safe Systems
Bitdefender helps Safe Systems gain trust in the security vertical

IRIS Solutions își menține clienții protejați împotriva amenințărilor cibernetice

„Sunt sigur că Bitdefender este cea mai bună soluție deoarece am văzut rezultatele pe care le oferă. Am văzut faptul că împiedică amenințările, că are un impact redus asupra performanței, că este ușor de instalat. Nu este nevoie să fie administrat. Dacă apare vreo problemă, știu cum să o rezolv. Așadar, cred că aceste rezultate vorbesc de la sine.”

Tyler Thomas, Senior IT Services Technician, IRIS Solutions
IRIS Solutions keeps dental practice clients safe from cyberthreats

Enable Resource Group oferă liniște și pace clienților de securitate

„Ceea ce îmi place cel mai mult la Bitdefender este faptul că funcționează aproape pe cont propriu și nu este nevoie să petrec prea mult timp administrându-l.”

James Vavra, Network Engineer, Enable Resource Group
Enable Resource Group delivers peace and serenity to security clients

Northstar Services îmbunătățește protecția și reduce costurile de administrare cu soluția Bitdefender de securitate pentru MSP-uri

„Pentru ca un software să-ți intre cu adevărat în grații, trebuie să funcționeze corect din toate punctele de vedere. Trebuie să aibă o consolă extraordinară, să poată oferi protecție împotriva virușilor, să fie viabil din punct de vedere comercial pentru a-l putea comercializa. Bitdefender întrunește toate aceste aspecte. De aceea l-am ales.”

John Williams, Managing Director, Northstar Services Ltd.
Northstar Services improves protection and reduces overhead with Bitdefender MSP security

MEOSit împiedică amenințările de securitate cibernetică, reduce întreruperile de activitate ale clienților și timpul de depanare și obține avantaje de vânzare

„Bitdefender a îmbunătățit productivitatea și eficiența noastră și a clienților noștri datorită faptului că sarcinile de remediere a problemelor și întreruperile de activitate asociate incidentelor de securitate au fost eliminate în mare parte. Acum avem mai mult timp pentru a ne concentra pe dezvoltarea unor servicii îmbunătățite de IT și securitate pentru clienții noștri—iar acesta este cel mai important lucru.”

Patrick Terwal, Team Leader, Senior Engineers, MEOSit
MEOSit thwarts cybersecurity threats, reduces client downtime and troubleshooting, and achieves selling advantage

Still have questions about GravityZone Cloud MSP Security?

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră? Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere.

Înlocuirea Symantec™

Asigurați-vă că faceți alegerea corectă.