Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security

Capabilități de analiză de risc, reducere a suprafeței de atac, antivirus de generație următoare și EDR administrate cu ajutorul unei singure console MSP cu licențiere bazată pe utilizare.

Versiune de evaluare gratuită de 45 de zile

Cea mai eficientă protecție împotriva atacurilor avansate pentru MSP-uri. Demonstrată în cadrul testărilor din mediul real

Antivirusul sau protecția la nivel de endpoint nu este suficientă pentru a opri noile atacuri de tip ransomware, exploit-urile de tip „zero-day” sau atacurile fără fișiere.

Soluția Bitdefender de securitate pentru MSP-uri permite Furnizorilor de servicii administrate (MSP-uri) să oprească aceste amenințări într-un mod mai eficient, datorită setului extins de niveluri de reducere a suprafeței de atac, prevenție și detecție și tehnologiilor de machine learning și comportamentale, perfecționate timp de mai bine de 10 ani cu date de la peste 500 de milioane de dispozitive.

Spre deosebire de alte soluții de generație următoare și EDR, Bitdefender demonstrează constant o eficiență mai bună în cadrul testărilor independente de securitate din mediul real.

Abordarea Bitdefender unificată, pe mai multe niveluri, oprește automat majoritatea amenințărilor, înainte ca acestea să devină breșe de securitate. Utilizați o singură consolă GravityZone MSP pentru a vă proteja mai bine clienții, a optimiza sarcinile și a crește profiturile.

Vizualizați rezultatele testelor independente

Aflați cum MSP-urile își sporesc protecția și își cresc profiturile cu Bitdefender

GravityZone MSP Security - Opriți amenințările avansate într-un mod fiabil cu cel mai bun produs de securitate cibernetică pentru companii.
password

Cea mai eficientă protecție împotriva atacurilor avansate

Tehnologiile mai dezvoltate și nivelurile suplimentare de protecție ajută Bitdefender să oprească mai multe amenințări avansate și să depășească constant, din punct de vedere al performanței, alte produse antivirus și EDR de generație următoare în cadrul testărilor din mediul real.

Primiți alerte de securitate cibernetică la timp și descoperiți toate breșele de securitate a datelor

Risc de breșe de securitate și eforturi de investigare reduse

Abordarea Bitdefender folosește capabilități extinse de analiză de risc, reducerea suprafeței de atac și prevenție pentru a opri amenințările înainte de executare, spre deosebire de instrumentele care folosesc mai întâi EDR, care se bazează pe detectarea incidentelor după apariția unei breșe de securitate.

stock-market

Administrare unificată și program profitabil pentru MSP-uri

Bitdefender GravityZone consolidează criptarea, controlul conținutului, aplicarea de patch-uri, antivirusul, analiza de risc și EDR. Împreună cu licențierea bazată pe utilizare și eșaloanele de preț agregate, acest lucru sporește securitatea pentru MSP-uri, generează profit și reduce costurile de administrare.

Analiza și gestionarea riscurilor la nivel de endpoint

Bitdefender Endpoint Risk Analytics vă arată scorurile de risc pe baza setărilor dispozitivului clientului dumneavoastră în Securitatea browserelor, rețea și date de autentificare și securitatea sistemului de operare și ia în calcul vulnerabilitățile aplicațiilor.

Acest lucru oferă MSP-urilor vizibilitate continuă asupra posturii de securitate a clienților lor și le permite să compare riscurile la nivelul companiilor și să afișeze îmbunătățirile sau să susțină conformitatea cu reglementările la nivelul valorilor de referință ale sistemului.

Pentru a reduce riscul și suprafața de atac, puteți aprofunda investigarea pentru a identifica configurările necorespunzătoare și a le remedia. Aproximativ 90% din remedierile configurărilor necorespunzătoare pot fi aplicate automat și, dacă folosiți modulul Bitdefender Patch Management, puteți aplica și patch-urile lipsă din aceeași fereastră de vizualizare a riscurilor, cu un efort minim.

Prevenție împotriva amenințărilor avansate

Prevenția eficientă automată a atacurilor avansate este esențială pentru evitarea potențialelor breșe de securitate și pentru reducerea nevoii de investigare manuală a incidentelor.

Următoarele tehnologii, disponibile împreună cu produsul add-on Bitdefender Advanced Threat Security (ATS), sunt concepute special pentru a descoperi amenințările evazive și a le opri înainte de a fi executate și de a produce daune:

 • Tehnologia personalizabilă HyperDetect Machine Learning oprește atacurile avansate în faza de pre-executare cu un set avansat de algoritmi de machine learning pe care îi puteți configura pentru a fi mai agresivi în modurile „blocare” sau „doar raportare”.
 • Protecția împotriva atacurilor fără fișiereanalizează codul de comandă din memorie și blochează rapid atacurile fără fișiere și pe cele bazate pe script-uri care utilizează instrumente cum ar fi PowerShell or Command Prompt.
 • Sandbox Analyzer detonează automat fișierele sau script-urile suspecte pentru a oferi un verdict și și vizibilitate totală asupra contextului amenințării cu modificările pe care un element încearcă să le facă.

Detecție și răspuns pentru stațiile de lucru (EDR - Endpoint Detection and Response)

În ciuda utilizării celor mai bune metode de reducere a suprafeței de atac și de prevenție, atacatorii sofisticați și infractorii infiltrați continuă să capete acces la infrastructurile MSP-urilor sau clienților. În acest context, au devenit importante atât detectarea și blocarea comportamentelor amenințărilor deja prezente, înainte ca acestea să dea naștere unor breșe costisitoare de securitate a datelor, cât și accesul la vizualizarea completă a atacurilor pentru identificarea vulnerabilităților de securitate sau pentru identificarea impactului incidentelor pentru auditurile de conformitate.

Integrând tehnologii de machine learning și comportamentale perfecționate încă din 2009, Bitdefender EDR oferă detecții care stau la baza unor măsuri de remediere mai bune decât orice alt furnizor, după cum s-a dovedit în cadrul testărilor MITRE din 2020. MSP-urile își reduc efortul operațional cu mai multe informații contextuale, tehnologii suplimentare care elimină alertele agasante, incidente ierarhizate, investigații direcționate și măsuri de răspuns.

Pentru organizațiile a căror soluție actuală de securitate la nivel de endpoint nu oferă vizibilitatea asupra atacurilor avansate și caracteristicile de răspuns de care au nevoie, adăugarea soluției Bitdefender EDR este un mod rapid și eficient de consolidare a securității. Se recomandă trecerea la EDR cu reducerea suprafeței de atac și Antivirus de generație următoare de la Bitdefender pentru a bloca automat majoritatea amenințărilor înainte de executare, a reduce riscurile de apariție a breșelor de securitate și a optimiza administrarea securității.

Serviciu administrat de detecție și răspuns (MDR) pentru MSP-uri

Bitdefender oferă acum capabilități de threat hunting, detecție și răspuns ca serviciu administrat pentru MSP-uri. Acest lucru ajută Furnizorii de servicii administrate care nu dispun de experți de securitate pe plan intern să ofere clienților lor cel mai înalt nivel de securitate și să oprească amenințările persistente avansate (ATP-uri).

Serviciul administrat de detecție și răspuns (MDR) pentru MSP-uri de la Bitdefender îmbină motoare premiate de detecție și prevenție cu o operațiune modernă de securitate disponibilă 24/7, care se bazează pe expertiza de talie mondială pentru a vâna, identifica și eradica atacatorii.

Serviciul administrat de detecție și răspuns (MDR) pentru Furnizorii de servicii administrate va fi disponibil în două opțiuni – Expert Advice și Expert Response. Cu opțiunea Expert Advice, echipa Bitdefender MDR oferă monitorizare și recomandă acțiunile necesare pentru oprirea sau remedierea atacurilor. Cu opțiunea Expert Response, echipa Bitdefender MDR va efectua modificări în timp real în mediul clientului atunci când sunt identificate incidente de securitate, pe baza unui set de acțiuni aprobate în prealabil de Furnizorul de servicii administrate.

Servicii administrate de detecție și răspuns pentru securitate pentru MSP-uri

Opriți mai multe breșe de securitate și atacuri ransomware evazive cu soluția de securitate cu niveluri multiple pentru MSP-uri de la Bitdefender

Activați și administrați ușor soluția principală de protecție și add-on-urile cu o simplă consolă web, integrări extinse pe platformele RMM și API-uri

Reducerea suprafeței de atac și
Analiză de risc

 • Risk Analytics

  Monitorizarea și remedierea riscurilor la nivel de configurații necorespunzătoare și vulnerabilități

 • GravityZone Patch Management

  Aplicarea automată și manuală de patch-uri pentru Windows și aplicațiile terțe

 • Full Disk Encryption

  Gestionarea simplă a cheilor și raportarea conformității pe sistemele Windows și Mac

 • Protecție împotriva amenințărilor web

  Web traffic scan (including SSL), anti-phishing, Search Advisor

 • Filtrarea și controlul conținutului

  Restricționarea accesului utilizatorilor la site-uri web sau la anumite categorii web, precum jocurile de noroc

 • Control dispozitive

  Controlul USB-urilor sau al altor tipuri de dispozitive externe care pot rula pe sistemele utilizatorilor

Prevenție, monitorizarea
comportamentului și remediere

 • Exploatează protecția

  Detectează tehnicile de exploit și blochează exploit-urile cunoscute și pe cele de tip zero-day

 • Învățare automată în cloud și local

  Identifică malware-ul necunoscut folosind modele de machine learing (ML) perfecționate din 2008

 • Monitorizare continuă de tip 0-Trust a comportamentului proceselor

  Monitorizează toate procesele care rulează și le detectează și oprește automat pe cele periculoase

 • Network Attack Defense

  Blochează atacurile bazate pe rețea, cum ar fi atacurile de tip brute force sau furtul de parole

 • Firewall

  Firewall gazdă cu IDS, care protejează endpoint-urile din rețea și din afara acesteia

 • Email Security

  Produs dedicat pentru blocarea atacurilor avansate prin e-mail, phishing-ului, atacurilor de tip Email Compromise sau spam-ului

 • Dezinfectare și eliminare automată

  Acțiuni automate pentru blocarea, dezinfectarea sau ștergerea amenințărilor

Advanced Threat Security

 • Protecție împotriva atacurilor fără fișiere

  Scanează liniile de comandă în cadrul atacurilor fără fișiere sau bazate pe scripturi care blochează memoria

 • Tehnologie machine learning Hyperdetect personalizabilă

  Modele speciale de machine learning (ML) care blochează instrumentele de hacking, atacurile fără fișiere și atacurile cu malware de tip „zero-day”

 • Sandbox Analyzer în cloud

  Detonarea automată sau manuală a posibilelor amenințări pentru obținerea unui verdict și a informațiilor despre amenințări

Detecție și
răspuns la nivel de endpoint

 • Vizualizare a lanțului de atac

  Posibilitatea de a vizualiza fiecare etapă a incidentelor de securitate

 • Analiza principalelor cauze

  Informații despre modul în care apar atacurile și localizarea golurilor de securitate

 • Detecția incidentelor și investigare ghidată

  Incidente ierarhizate cu ajutorul informațiilor contextuale și recomandărilor de investigare

 • Detecția anomaliilor

  Detectarea potențialelor atacuri prin analizarea deviațiilor de la tiparele obișnuite de comportament

 • Etichetarea de tip MITRE a evenimentelor

  Informații contextuale despre incidente folosind standardul MITRE

 • Izolați endpoint-urile

  Deconectați endpoint-urile infectate de la rețea cu un simplu clic

 • Shell de comandă de la distanță

  Shell de comandă de la distanță de la GravityZone în sistemele infectate sau suspecte

 • Serviciul administrat de detecție și răspuns (MDR)

  Funcțiile de threat hunting și monitorizare ale Bitdefender îmbunătățesc capabilitățile MSP-urilor

O singură consolă, securitate optimizată pentru stațiile de lucru și serverele fizice și sarcinile de lucru virtuale și din cloud. Obțineți cea mai bună protecție concepută pentru un impact redus asupra resurselor mașinilor virtuale la nivelul oricărui hypervisor și profitați de tehnologiile Bitdefender dedicate Security for AWSși Azure

Programul pentru parteneri MSP

Facilitare
tehnică și de vânzări

 • Instruire în vânzări
 • Pregătire Tehnică
 • Demo-uri ușor de generat
 • Webinarii dedicate MSP
 • Administrator dedicat de cont pentru canalul de distribuție

Materiale de marketing

 • Fișe ale produselor concurente
 • Fișe de produs și materiale despre produse
 • White Papers

Beneficii operaționale

 • Protecția nr. 1
 • Asistență de nivelul 2
 • Licențiere lunară dinamică
 • Model de preț consolidat pe bază de tier
 • Acces la securitate de top pentru cloud și virtualizare
Certificare program pentru parteneri MSP Bitdefender - câștigător CRN 2020

Parteneri de integrare și tehnologie pentru Soluțiile pentru Cloud și MSP-uri

Cu mai multe soluții integrate decât orice alt furnizor de securitate, Bitdefender nu doar înțelege comunitatea MSP. Noi facem parte din ea. Lucrăm cu instrumentele pe care le folosiți în fiecare zi.

Tehnologie de securitate integrată cu ConnectWise, Amazon Webservices, Kaseya Tehnologie de securitate integrată cu NaveRisk, Solarwinds MSP, Datto, Pulseway

Pinnacle Hospitality Systems are încredere că Bitdefender va proteja furnizorii POS

„Folosim în continuare Bitdefender deoarece ne place produsul lor. Acesta funcționează, își face treaba, iar serviciile de asistență sunt excelente. Am reevaluat produsul și am decis că nu există alte produse care să se ridice la același nivel.”

Will McKillop, Director of Field Service, Pinnacle Hospitality Systems
Sigla Pinnacle Hospitality Systems - Client MSP Security

Bitdefender ajută Safe Systems să câștige încrederea clienților săi în ceea ce privește securitate

„Ceea ce ajută Safe Systems să se dezvolte și îmbunătățească în materie de securitate este reputația și gradul de încredere al tehnologiilor care stau la baza companiei. Iar acesta este un aspect în care Bitdefender excelează - oferă încredere, performanță și dispune de un istoric bogat - așadar, putem menționa aceste aspecte atunci când spunem că serviciile noastre sunt protejate de Bitdefender.”

Chris Banta, Senior Technology Dev Ops Engineer, Safe Systems
Bitdefender helps Safe Systems gain trust in the security vertical

IRIS Solutions își menține clienții protejați împotriva amenințărilor cibernetice

„Sunt sigur că Bitdefender este cea mai bună soluție deoarece am văzut rezultatele pe care le oferă. Am văzut faptul că împiedică amenințările, că are un impact redus asupra performanței, că este ușor de instalat. Nu este nevoie să fie administrat. Dacă apare vreo problemă, știu cum să o rezolv. Așadar, cred că aceste rezultate vorbesc de la sine.”

Tyler Thomas, Senior IT Services Technician, IRIS Solutions
IRIS Solutions keeps dental practice clients safe from cyberthreats

Enable Resource Group oferă liniște și pace clienților de securitate

„Ceea ce îmi place cel mai mult la Bitdefender este faptul că funcționează aproape pe cont propriu și nu este nevoie să petrec prea mult timp administrându-l.”

James Vavra, Network Engineer, Enable Resource Group
Enable Resource Group delivers peace and serenity to security clients

Northstar Services îmbunătățește protecția și reduce costurile de administrare cu soluția Bitdefender de securitate pentru MSP-uri

„Pentru ca un software să-ți intre cu adevărat în grații, trebuie să funcționeze corect din toate punctele de vedere. Trebuie să aibă o consolă extraordinară, să poată oferi protecție împotriva virușilor, să fie viabil din punct de vedere comercial pentru a-l putea comercializa. Bitdefender întrunește toate aceste aspecte. De aceea l-am ales.”

John Williams, Managing Director, Northstar Services Ltd.
Northstar Services improves protection and reduces overhead with Bitdefender MSP security

MEOSit împiedică amenințările de securitate cibernetică, reduce întreruperile de activitate ale clienților și timpul de depanare și obține avantaje de vânzare

„Bitdefender a îmbunătățit productivitatea și eficiența noastră și a clienților noștri datorită faptului că sarcinile de remediere a problemelor și întreruperile de activitate asociate incidentelor de securitate au fost eliminate în mare parte. Acum avem mai mult timp pentru a ne concentra pe dezvoltarea unor servicii îmbunătățite de IT și securitate pentru clienții noștri—iar acesta este cel mai important lucru.”

Patrick Terwal, Team Leader, Senior Engineers, MEOSit
MEOSit thwarts cybersecurity threats, reduces client downtime and troubleshooting, and achieves selling advantage

Aveți întrebări legate de soluția GravityZone Cloud MSP Security?

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră? Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere.

Încă aveți întrebări legate de soluțiile pentru MSP-uri?

Înlocuirea Symantec™

Asigurați-vă că faceți alegerea corectă.