Prevenția atacurilor avansate pentru MSP-uri

advanced attack prevention for MSPs

GravityZone Cloud MSP Security este o soluție de securitate cu niveluri multiple, dispunând de un set extins de sisteme pentru consolidare și prevenția amenințărilor și de tehnologii de detecție, machine learning și analiză comportamentală pentru garantarea protecției împotriva atacurilor avansate. Aceasta permite MSP-urilor să maximizeze protecția în timpul lucrului de acasă, să își sporească rezistența împotriva atacurilor ransomware sofisticare și a breșelor de securitate și să își crească profiturile.

Află mai multe
parola

Cea mai eficientă protecție împotriva atacurilor

Soluție clasată constant pe locul 1 la testele independente, cum ar fi AV-Comparatives, AV-TEST și MITRE.

 

Primiți alerte de securitate cibernetică la timp și descoperiți toate breșele de securitate a datelor

Securitate unificată

Caracteristici consolidate de analiză a riscurilor, reducere a suprafeței de atac, prevenție, detecție și răspuns, la nivelul stațiilor de lucru și servelor fizice, virtuale și în cloud.

bursa de valori

Maximizați protecția în timpul lucrului de acasă și profiturile

Integrările extensive ajută MSP-urile să își maximizeze protecția în timpul lucrului de acasă și profiturile

Produse de bază și add-on-uri opționale GravityZone pentru MSP-uri

Model
Securitate la nivel de endpoint (securitate de bază)

GravityZone Endpoint Security oferă protecție puternică împotriva atacurilor ransomware, atacurilor de phishing și amenințărilor web. Concepută pentru a reduce riscurile la care sunt expuși angajații care lucrează de acasă, soluția Endpoint Security utilizează tehnologii avansate cu inteligență artificială, de analiză a riscurilor, de protecție la nivel de rețea și de protecție împotriva exploit-urilor pentru a fortifica securitatea la nivelul tuturor serverelor, stațiilor de lucru și nu numai.

Model
Vizualizarea consolei în cloud de securitate pentru MSP-uri - setări avansate de protecție împotriva amenințărilor

Infractorii își perfecționează tehnicile și creează amenințări tot mai sofisticate pentru a evita caracteristicile de detecție ale soluțiilor de securitate. GravityZone Advanced Threat Intelligence oferă vizibilitate timpurie asupra activităților suspecte pentru a oferi protecție împotriva amenințărilor emergente. Modulul de Căutare IOC analizează baza de bate privind evenimentele pentru a descoperi dacă există indicatori de compromitere, iar caracteristica noastră Sandbox Analyzer execută automat playload-urile suspecte într-un mediu virtual controlat pentru a izola și neutraliza amenințările.

Model
Vizualizarea consolei în cloud de securitate pentru MSP-uri - detecție și răspuns la nivel de endpoint (EDR) și vizualizarea atacurilor

Prevenția nu este suficientă pentru a opri atacurile sofisticate. Soluția Bitdefender Endpoint Detection and Response (EDR) ajută echipa dumneavoastră să descopere din timp atacurile, cu ajutorul detecțiilor avansate care stau la baza unor măsuri de remediere. Susține conformitatea prin intermediul informațiilor și vizualizărilor asupra atacurilor și reduce impactul asupra resurselor folosind tehnologii de prevenție care filtrează alertele agasante, oferind investigații direcționate și măsuri de răspuns.

Model
Mediu VDI

Bitdefender GravityZone XDR pentru MSP este o soluție bazată pe cloud care oferă capabilități complete de detecție și răspuns pentru utilizatorii organizației clienților dvs. și sistemele dumneavoastră, inclusiv endpoint-uri, rețea și cloud. Este disponibil ca add-on în platforma GravityZone Cloud MSP Security și necesită add-onurile Advanced Threat Security (ATS) și Endpoint Detection and Response (EDR), care vor fi activate automat împreună cu suplimentul GravityZone XDR.

Model
servicii administrate de detecție și răspuns (MDR) pentru securitatea MSP-urilor

MDR Foundations este un serviciu veritabil MDR care oferă furnizorilor de servicii administrate acces la echipa noastră de elită de experți în securitate cibernetică, care lucrează non-stop. Serviciul include monitorizare și răspuns 24/7, threat hunting proactiv bazat pe cercetare și recomandări ale experților la un preț accesibil

Model
Securitate pentru dispozitivele mobile dedicată MSP-urilor

GravityZone Cloud MSP Security for Mobile le oferă MSP-urilor instrumentele de care au nevoie pentru a securiza și proteja dispozitivele mobile împotriva amenințărilor.  Această soluție Mobile Threat Defense (MTD) oferă protecție avansată pentru dispozitivele Android, iOS și Chromebook. Aceasta detectează atât amenințările cunoscute, cât și amenințările necunoscute, inclusiv atacurile zero-day, de phishing și atacurile din rețea. Odată instalată pe un dispozitiv mobil, soluția începe să protejeze dispozitivul împotriva tuturor vectorilor de atac primari, chiar și atunci când dispozitivul nu este conectat la o rețea.

Model
Full Disk Encryption (opțional)

GravityZone Full Disk Encryption reduce riscul de pierdere sau furt de date, simplificând totodată securitatea și conformitatea cu reglementările precum GDPR, HIPAA, PCI DSS și altele. Aceasta permite MSP-urilor să consolideze activitățile de raportare privind criptarea, de gestionare a cheilor și de recuperare, aferente securității la nivel de endpoint, dintr-o singură platformă centralizată. Evitați încetinirile și problemele de compatibilitate a software-ului cu soluțiile native BitLocker și FileVault de pe sistemele de operare Windows și Mac.

Model
GravityZone Cloud MSP Security - vizualizare panou consolă și analiza datelor

Aplicarea ineficientă de patch-uri de securitate lasă clienții MSP-urilor vulnerabili în fața atacurilor. Modulul GravityZone Patch Management ajută MSP-urile să reducă timpul necesar pentru aplicarea patch-urilor de securitate și le permite să protejeze mai bine sistemele și aplicațiile clienților lor împotriva amenințărilor emergente. Soluțiile Bitdefender sunt compatibile cu sistemul de operare Windows și cu cea mai largă gamă de aplicații terțe, și se axează pe ierarhizarea patch-urilor, fie ele de securitate sau nu, și instalarea automată sau manuală pe dispozitive, indiferent de locația acestora.

Model
Integrity Monitoring

GravityZone Integrity Monitoring este o soluție de monitorizare a integrității ce permite utilizarea imediată, care asigură vizibilitatea și monitorizarea în timp real a datelor confidențiale și reglementate, a configurațiilor și a fișierelor sistemului de operare pentru a asigura conformitatea acestora. Permite organizațiilor să îndeplinească cerințele de reglementare și să ajute echipele de securitate să acționeze în mod proactiv împotriva activităților periculoase și să prevină producerea unor daune semnificative.

Model
Email Security

GravityZone Email Security este o soluție în cloud, care ajută MSP-urile să protejeze e-mailurile clienților lor împotriva spamului, phishingului și malware-ului, precum și împotriva atacurilor sofisticate și targetate. Capabilitatea Bitdefender Sandbox disponibilă cu Email Security, dezvoltată prin machine learning și modele de comportamente euristice integrate, analizează fișierele suspecte prin detonarea payloadurilor în platforma cloud a Bitdefender pentru a observa comportamentul malware prin simularea unei „ținte reale”, astfel încât malware-ul să acționeze fără constrângeri. După analiză, se întreprind acțiuni adecvate pentru neutralizarea eficientă a amenințării.

Model
Securitate pentru mediile virtualizate (securitate de bază)

GravityZone Security for Virtualized Environments optimizează protecția la nivelul tuturor mediilor virtuale și în cloud. Aceasta reduce consumul de resurse transferând sarcinile de scanare către aplicațiile virtuale Bitdefender dedicate, îmbunătățind astfel performanța și experiența utilizatorilor, sporind totodată ratele de consolidare a hardware-ului.

Tehnologie

Opriți breșele de securitate a datelor și ransomware-ul greu de detectat folosind cele mai cuprinzătoare niveluri de securitate, centralizate într-o singură platformă GravityZone pentru MSP-uri.

Reducerea suprafeței de atac și Analiză de risc

Risk Analytics

Risk Analytics

Protecție împotriva amenințărilor web

Protecție împotriva amenințărilor web

Control Conținut

Control Conținut

Control dispozitive

Control dispozitive

GravityZone Patch Management

Patch Management (add-on)

Full Disk Encryption

Full Disk Encryption (add-on)

Prevenție, Monitorizare comportamentală și Remediere

Exploit Defense

Exploit Defense

Informații despre cloud (cloud intelligence)

Informații în cloud și algoritmi de machine learning

Monitorizare comportamentală

Monitorizare comportamentală

Network Attack Defense

Network Attack Defense

Firewall

Firewall

Dezinfectare automată

Dezinfectare, eliminare și anulare automată

Remediere ransomware

Remediere ransomware (nou)

Integrity Monitoring

Integrity Monitoring (add-on)

Advanced Threat Security, EDR și XDR (add-on-uri)

Soluție integrată, de la un singur furnizor

Soluție integrată, de la un singur furnizor

Analiză intuitivă de securitate

Analiză intuitivă de securitate

Construit pe baza Advanced Threat Intelligence

Construit pe baza Advanced Threat Intelligence

Fileless Attack Defense

Fileless Attack Defense

Tehnologie Hyperdetect personalizabilă

Tehnologie machine learning Hyperdetect personalizabilă

Sandbox Analyzer în cloud

Sandbox Analyzer în cloud

Vizualizarea atacurilor

Informații și vizualizări asupra atacurilor

Detecție timpurie a breșelor de securitate

Detecție timpurie a breșelor de securitate

Investigații ghidate

Opțiuni pentru investigații direcționate și măsuri de răspuns

MDR Foundations (serviciu add-on)

Gestionarea incidentelor de către experți

Manager de cont de securitate distribuit

Tehnologii proactive de threat hunting

Threat hunting pe baza riscurilor

Gestionarea amenințărilor

Gestionarea amenințărilor

Recomandări

Operațiuni de securitate 24/7

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

 • Gartner logo
 • FORRESTER
 • Gartner Customer Choice 2023
 • Mitre Engenuity
 • AV Test
 • AV Comparatives
Pinnacle Hospitality Systems

„Produsul chiar funcționează. Face exact ceea ce ar trebui să facă, iar serviciul de asistență este excelent. L-am evaluat din nou și nu există niciun produs pe piață care să se ridice la același nivel.”

Will McKillop, Director of Field Service

Pinnacle Hospitality Systems,
Safe Systems

„...acesta este un aspect în care Bitdefender excelează - oferă încredere, performanță și dispune de un istoric bogat - așadar, putem menționa aceste aspecte atunci când spunem că serviciile noastre sunt protejate de Bitdefender.”

Chris Banta, Senior Technology Dev Ops Engineer

Safe Systems
Iris Solutions

„Sunt sigur că Bitdefender este cea mai bună soluție deoarece am văzut rezultatele pe care le oferă. Am văzut cum blochează infectările, am văzut că are un impact redus asupra performanței și am văzut că este ușor de instalat. Nu e o soluție pe care trebuie să o administrez.”

Tyler Thomas, Senior IT Services Technician

Iris Solutions
Enable Resource Group

„Ceea ce îmi place cel mai mult la Bitdefender este faptul că funcționează aproape pe cont propriu și nu este nevoie să petrec prea mult timp administrându-l.”

James Vavra, Senior Network Engineer

Enable Resource Group
Northstar Services

„Pentru ca un software să ajungă să îți placă cu adevărat, trebuie să facă totul corect... Bitdefender îndeplinește toate condițiile. De aceea l-am ales.”

John Williams, Managing Director

Northstar Services

Parteneri de integrare și tehnologie pentru Soluțiile pentru Cloud și MSP-uri

Cu mai multe soluții integrate decât orice alt furnizor de securitate, Bitdefender nu doar înțelege comunitatea MSP. Noi facem parte din ea. Lucrăm cu instrumentele pe care le folosiți în fiecare zi.

integrarea tehnologiei de securitate cibernetică

Facilitare tehnică și de vânzări

 • Instruire în vânzări
 • Pregătire Tehnică
 • Demo-uri ușor de generat
 • Webinarii dedicate MSP
 • Administrator dedicat de cont pentru canalul de distribuție

Materiale de marketing

 • Fișe ale produselor concurente
 • Fișe de produs și materiale despre produse
 • Whitepaper

Beneficii operaționale

 • Protecția nr. 1
 • Asistență de nivelul 2
 • Licențiere lunară dinamică
 • Model de preț consolidat pe bază de tier
 • Acces la securitate de top pentru cloud și virtualizare
câștigător CRN

Cum funcționează licențierea lunară bazată pe utilizare și cum se activează produsele add-on?

De obicei, partenerii de distribuție sau RMM creează conturi de partener în consola GravityZone pentru Furnizori de servicii și setează modul de licențiere ca „Licență lunară”. Apoi, MSP-urile nu trebuie decât să se autentifice și să înceapă instalarea soluțiilor de protecție, fără să mai fie nevoie de o cheie tradițională de licență. Numărul de sisteme protejate lunar cu ajutorul caracteristicilor de bază și a celor add-on este afișat în consola de securitate și în portalul Bitdefender Partner Advantage Network.

Care sunt pașii și condițiile necesare pentru a deveni parteneri Bitdefender MSP?

Alăturați-vă Partner Advantage Network și identificați un distribuitor Bitdefender MSP în regiunea dumneavoastră. Nu există niciun număr minim de endpoint-uri necesar; distribuitorul sau partenerul RMM vă va oferi prețurile și facturile, iar MSP-ul trebuie să ofere asistență de nivelul 1 clienților. De asemenea, partenerii MSP beneficiază și de eșaloane de preț agregate la nivelul tuturor clienților, precum și de instruire și asistență de marketing.

Ce nivel de securitate sau produse add-on îmi recomandați să aleg pentru clienții mei?

De obicei, acest lucru depinde de profilul de risc și toleranța fiecărui client, precum și de mediile de reglementare și de bugete. Având în vedere că atacurile au evoluat semnificativ în ultimii ani, recomandăm ca produsele Advanced Threat Security și Endpoint Detection and Response să devină un standard sau o ofertă implicită. De asemenea, adăugarea soluției Extended Detection and Response pe lângă ATS și EDR poate îmbunătăți securitatea cibernetică a clienților dumneavoastră și le permite să profite de expertiză și un număr redus de alerte și să reducă oboseala analiștilor prin analizarea și corelarea automată a activităților din diferite surse de telemetrie. Alertele pot fi rezolvate mai eficient cu vizualizări integrate ale dovezilor pentru investigație, în timp ce automatizarea poate crește eficiența operațională prin reducerea sarcinilor repetitive.

Pentru clienții care se confruntă cu deficit de personal sau de expertiză, Managed Detection and Response Foundations poate fi soluția potrivită.

Citiți fișa de produs dedicată a soluției de securitate pentru MSP-uri.
Playbook

Playbook pentru GravityZone Cloud MSP Security

Citiți mai multe
Află mai multe Fișă de produs

GravityZone Cloud MSP Security

Află mai multe
Citește mai multe Infografic

Infografic privind soluțiile Bitdefender axate pe securitatea pe verticală pentru MSP-uri

Citește mai multe
Vizionați Webinar la cerere

Abordați problemele în loc să urmăriți concurenții

Vizionați