Construim un caz - Video

Într-o lume hiper-conectată, în care infractorii cibernetici încearcă non-stop să cauzeze probleme, iar organizațiile se confruntă cu riscuri imprevizibile, soluțiile Bitdefender sunt concepute pentru reziliență.

Vă oferim:

Capabilități centralizate de securitate și analiză la nivel de endpoint – pentru toate endpoint-urile și workload-urile hibride, cu administrare ușoară

Capabilități inegalabile de prevenție a atacurilor – tehnologii și modelele de machine learning pentru identificarea și oprirea mai multor atacuri

Experți pe care va puteți baza  – operațiuni de securitate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, cu playbook-uri de răspunsuri predefinite

Capabilități avansate și integrate de threat intelligence  – cercetarea amenințărilor de către personalul din prima linie, colaborarea cu forțele de ordine și mediul academic.

Randament mai bun al investiției  – proiectarea securității în vederea simplificării sale pentru a reduce riscul, cu un cost total mai mic

Află mai multe
Bitdefender își unește forțele cu Horangi Cyber Security

Bitdefender, desemnat „Lider” în raportul Forrester Wave™: Endpoint Security, T4 2023

Acest raport independent a evaluat cei mai importanți furnizori și a comparat performanțele acestora, confirmând, în opinia noastră, că Bitdefender este lider global în domeniul securității cibernetice.Raportul menționează că Bitdefender „se diferențiază de concurență prin abordarea sa agresivă axată pe prevenție înainte de toate”.

Bitdefender își unește forțele cu Horangi Cyber Security

Bitdefender își unește forțele cu Horangi Cyber Security

Această achiziție extinde oferta de servicii, introducând funcționalități de vârf în industrie, precum Cloud Security Posture Management și Cloud Infrastructure Entitlement Management, la care se adaugă servicii avansate de consultanță.

Asigurați rezistența pe plan cibernetic

Alegeți platforma noastră de securitate sau serviciul administrat pentru a deveni o companie mai rezistentă pe plan cibernetic.

Model
Reziliență cibernetică

Atacurile cibernetice complexe țin acum de realitatea obișnuită, iar succesul companiei dumneavoastră depinde și de capacitatea acesteia de a continua să funcționeze atunci când se confruntă cu atacuri. Bitdefender GravityZone integrează analiza riscurilor cu capabilități de reducere a suprafeței de atac, prevenție a amenințărilor și detecție și răspuns pentru a oferi reziliență cibernetică companiei dumneavoastră.

Model
Conformitate simplificată de securitate pentru orice afacere

Indiferent dacă standardele de securitate GDPR sau conformitatea HIPAA reprezintă motive de îngrijorare, Bitdefender simplifică lucrurile. Bitdefender oferă măsurile, vizibilitatea și mecanismele de păstrare a datelor necesare pentru a simplifica și eficientiza conformitatea cu securitatea. 

Model
Servicii administrate de securitate cibernetică

Bitdefender GravityZone oferă simplitatea și flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a furniza servicii administrate de securitate de top. Soluția unică, integrată, oferă capabilități extraordinare de reducere a suprafeței de atac, prevenție, și detecție dintr-un singur panou centralizat. Aveți posibilitatea de a acoperi o gamă largă de dispozitive și infrastructuri, cu eficiență și răspuns rapid și fără impact negativ asupra resurselor.

Model
Securizați workload-urile din cloud

Bitdefender oferă o soluție special creată pentru a răspunde cerințelor unice de protecție a workload-urilor de pe servere și de securitate a aplicațiilor native din cloud, oferind securitate de înaltă performanță pentru workload-urile din cloud (CWS) și automatizare prin integrări complete. Contribuie la extinderea mediului prin gestionarea consolidată a securității în medii hibride, multi-cloud, Linux, Windows și containere.

Model
Securitatea cibernetică a centrelor de date

Cu soluțiile de securitate pentru centre de date de la Bitdefender, vă puteți proteja serverele și desktopurile virtuale în orice cloud, în mod eficient și consecvent. Agilitatea dobândită prin automatizarea securității vă poate ajuta să reduceți timpul alocat gestionării securității de la câteva zile la câteva ore. Spre deosebire de soluțiile tradiționale de securitate la nivel de endpoint, abordarea Bitdefender presupune transferul sarcinilor de scanare centralizate către aplicații virtuale de stocare (SVA) dedicate, eliberând astfel resurse semnificative. Testele au demonstrat o creștere cu până la 55% a densității virtualizării și o performanță a aplicației cu 36% mai rapidă. 

Model
Soluții avansate de securitate pentru endpoint-uri

Protecția completă Bitdefender pentru endpoint-uri vă ajută să vă îmbunătățiți strategia și arhitectura de securitate a endpoint-urilor. Asigură protecție pe niveluri multiple pentru endpoint-uri, blocând întregul lanț de atac, precum și capabilități de remediere rapidă, remediind în același timp riscurile asociate utilizatorilor din compania dumneavoastră.

Model
Securitate cibernetică pentru companiile mici și mijlocii

Soluția avansată de securitate cibernetică de la Bitdefender minimizează riscul de apariție a unei breșe de securitate care v-ar putea încetini sistemele sau pune în pericol afacerea. Cu GravityZone, endpoint-urile dumneavoastră sunt protejate, iar dumneavoastră aveți încrederea care vine odată cu utilizarea unei soluții care depășește continuu instrumentele convenționale de securitate pentru IMM-uri.

Model
operațiuni de securitate cibernetică

Bitdefender Managed Detection and Response (MDR) oferă operațiuni de securitate cibernetică 24 de ore pe zi, în fiecare zi a anului. Serviciile noastre MDR combină securitatea cibernetică pentru endpoint-uri, analiza de rețea și analiza de securitate cu expertiza de threat hunting a unei echipe SOC complete de analiști de securitate recrutați din cadrul agențiilor de informații din întreaga lume.

Bitdefender este conceput pentru reziliență

model_grid

Platformă centralizată de prevenție, detecție și răspuns

Funcționează pentru endpoint-uri, aplicații de productivitate, identități, rețelele și workload-uri din medii cloud hibride, cu eficacitate ridicată, funcții de securitate multiple și administrare ușoară.

Prevenție de neegalat a atacurilor

Tehnologiile de prevenție de la Bitdefender și modelele de machine learning identifică și opresc mai multe atacuri; nu ne ocupăm doar de detecția și răspunsul ulterior evenimentului.

Protecție avansată cu Extended Detection and Response (XDR)

Combină protecția avansată împotriva amenințărilor cu analize out-of-the-box și un context de securitate bogat pentru corelarea alertelor disparate, triajul rapid al incidentelor și limitarea atacurilor prin răspuns automat și ghidat.

Experți pe care vă puteți baza

Centrul nostru de operațiuni de securitate (SOC) funcționează pentru dumneavoastră 24x7—atacatorii nu i-au niciodată pauze și nici noi; dacă vă sunăm la 3 dimineața, vom avea un plan de acțiune, nu doar un tichet.

Oferiți mai multă reziliență cibernetică companiei dumneavoastră - Video

Aflați cum puteți spori reziliența cibernetică a companiei dvs. prin capabilități centralizate de securitate și analiză la nivel de endpoint, capabilități de prevenție a atacurilor, operațiuni de securitate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și capabilități avansate de threat intelligence.

Într-o lume hiper-conectată, în care infractorii cibernetici încearcă non-stop să provoace probleme, iar organizațiile se confruntă cu riscuri imprevizibile, este necesar să înțelegeți ce înseamnă a fi construit pentru reziliență.

Acest video explicativ prezintă moduri prin care să reduceți riscul asupra securității cibernetice și să sporiți reziliența, fără a fi nevoie să măriți personalul sau să cumpărați instrumente și servicii de la mai mulți furnizori. 

Află mai multe

„Petrecem cu 70% mai puțin timp pentru a răspunde la incidente, ceea ce ne oferă răgaz pentru alte proiecte strategice și complexe, cum ar fi segmentarea rețelelor și micro-segmentarea. Chiar și în contextul pandemiei, echipa de securitate este mai puțin stresată și respectă în mod constant termenele limită ale proiectelor” 

Macmillan Cancer Support

Head of Information Security

„Clienții noștri sunt vizați în permanență de atacatori. Atacurile nu încetează niciodată.  Este cea mai importantă chestiune pe care o discutăm de fiecare dată când ne întâlnim cu echipele executive ale clienților noștri... Mereu încep discuția cu: „ce facem pentru a ne asigura că nu ajungem pe prima pagină a ziarelor?”. Așadar, atunci când oferim sugestii de soluții, trebuie să ne asigurăm că acestea ne vor proteja clienții și nu vor permite ca aceștia să sfârșească pe prima pagină a ziarelor. Bitdefender este elementul central al acestor eforturi.”

Brendan McGowan

CTO, Safe Systems
Securitate enterprise pentru endpoint-uri

Protejând endpoint-urile de ransomware, KDFA evită curățarea costisitoare și pierderea productivității, contribuind la asigurarea unui flux de lucru eficient. Mai important, păstrează productivitatea companiei KDFA și receptivitatea la solicitările clienților. Una dintre cele mai dureroase repercursiuni în urma atacurilor ransomware cu care s-a confruntat în trecuta fost aceea de a le spune utilizatorilor că anumite documente financiare s-au pierdut și că trebuie recreate, putând întârzia

Kansas Public Finance Corporation se protejează cu ușurință de ransomware

Studiu de caz
Protecție enterprise pentru securitatea cibernetică

Când ransomware-ul Wannacry a atacat Europa, Universitatea nu a fost afectată. De asemenea, personalul a reușit să regleze setările GravityZone pentru a viza și a elimina câteva infecții persistente cu Cryptolocker

Bitdefender blochează malware-ul la o universitate veche de 500 de ani

Studiu de caz
Detecție și răspuns la nivel de endpoint pentru securitatea enterprise

"GravityZone Ultra este următorul pas în materie de securitate. Soluția EDR sporește precizia detecției și oferă informații amănunțite privind evenimentele la nivel de endpoint. Acest lucru ne ajută să decidem cum să răspundem—fie că introducem fișierele în carantină, le blocăm sau le ștergem."

Lance Harris

Chief Information Security Officer, Esurance
Securitate pe niveluri multiple care protejează împotriva ransomware-ului

"După ce un atac de tip ransomware a reușit să treacă nedepistat de nivelurile existente de securitate, Commerce State Bank a făcut trecerea la Bitdefender pentru îmbunătățirea detecției, simplificarea administrării și facilitarea unei creșteri rapide."

Commerce State Bank își protejează creșterea folosind o soluție avansată de securitate

Conducere dovedită în domeniul securității cibernetice

1600+

Angajați în întreaga lume

Fondată în 2001, clienți din 170 de țări, 440 de brevete (și numărătoarea nu se oprește aici)

400+

Amenințări descoperite în fiecare minut

180

Licențiate de cele mai renumite branduri de tehnologie din lume

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Directorul departamentului IT citind despre titlul „XDR Strong Performer” care i-a fost atribuit companiei Bitdefender în raportul Forrester New Wave.
Rapoarte

Bitdefender, desemnat „Lider” în raportul Forrester Wave™: Endpoint Security, T4 2023

Citiți mai multe
Aflați mai multe Știri

Bitdefender a obținut „cel mai înalt nivel de detecție pentru toate etapele principale", MITRE Engenuity ATT&CK®”

Aflați mai multe
Citiți mai multe Whitepaper

Raport tehnic Ransomware

Citiți mai multe