Bitdefender GravityZone

Platforma numărul 1 în materie de securitate centralizată și analiză a riscurilor

Previne, detectează și răspunde la toate amenințările care pot afecta oricare dintre resursele companiei dumneavoastră. Obțineți vizibilitate la 360 de grade, informații despre expunerea la riscuri și instrumente pentru îmbunătățirea posturii de securitate. 
Toate acestea au fost demonstrate în totalitate!
GravityZone - a Forester recognized cybersecurity platform for businesses and enterprises. 2020 CRN Tech Innovators Winner logo
Forester Wave: Bitdefender named leader for Cloud Workload Security. AV Test 2019  award for the best endpoint security. AV-Comparatives 2019 advanced malware protection award

Ce produs de securitate vi se potrivește?

GravityZone Business Security Business Security

Protecție, performanță și ușurință în utilizare.

GravityZone Business Security Premium Elite Security

Arhitectură cu mai multe straturi într-o singură platformă.

Security for AWS

Conceput pe baza Amazon Web Services pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră.

GravityZone Business Security Enterprise

Cele mai performante caracteristici de protecție avansată, detecție și răspuns, concepute pentru a acoperi întregul ciclu de viață al amenințărilor.

Securitate pentru containere

Soluție dedicată de securitate pentru containere și Linux

GravityZone Business Security Premium  GravityZone Elite

Pentru organizațiile centrate pe securitatecare urmăresc automatizarea protecției, analizând totodată amenințările de importanță critică.

Securitate Cloud pentru furnizorii de servicii

Protecția nr. 1 în lume conform testelor independente.

Security for AWS

Conceput pe baza Amazon Web Services pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră.

Soluții de protecție pentru afacerea dumneavoastră

Rămâneți în permanență cu un pas înaintea amenințărilor cibernetice emergente folosind o platformă de securitate integrată

Securitate completă la nivel de endpoint

Fortificați-vă securitatea la nivel de endpoint cu peste 30 de module de securitate, inclusiv detecție și răspuns la nivel de endpoint cu costuri reduse de administrare, analiză a riscurilor și reducerea suprafeței de atac la nivel de endpoint. Obțineți protecție completăm, beneficiind totodată de viteză, acuratețe, costuri reduse de administrare și impact minim asupra performanței.

Centru de date și securitate la nivel de cloud

Protejați-vă serverele și desktopurile virtuale din orice cloud în mod eficient și consecvent. Minimizați timpul petrecut pentru administrarea securității de la mai multe zile la doar câteva ore cu ajutorul fluxurilor de lucru automatizate. Îmbunătățiți randamentul investițiilor în infrastructură datorită unei densități de virtualizare cu până la 55% mai mare. Încântați utilizatorii cu o performanță a aplicației cu 36% mai rapidă.

Servicii administrate de detecție și răspuns (MDR) și informații privind amenințările

Extindeți-vă vizibilitatea și răspunsul la atacuri cu fluxuri de informații privind amenințările sau îmbunătățiți-vă rezultatele de securitate folosind serviciile specializate și administrate de detecție și răspuns (MDR).

Vizibilitate în rețea și XDR

Îmbunătățește apărarea cibernetică a companiilor oferind securitate la nivel de rețea, care asigură vizibilitate asupra comportamentului suspect din rețea. Extinde capabilitățile de detecție și răspuns (XDR) pentru a proteja toate dispozitivele din mediul dumneavoastră, inclusiv pe cele care nu sunt compatibile cu un agent de securitate (de exemplu, dispozitivele IOT și BYOD).

Analiza traficului în rețea

SUNTEM PREZENȚI PESTE TOT ÎN LUME PENTRU VOI

Luați legătura rapid cu noi prin e-mail, chat sau telefon și profitați chiar azi
de protecția de avangardă!

Asistență
Bitdefender business and enterprise cyber security solutons Bitdefender business cybersecurity solutions

Înlocuirea Symantec™

Asigurați-vă că faceți alegerea corectă.