Echipa de administrare care analizează performanța securității cibernetice a companiei.

Securitate cibernetică pentru companii
concepută pentru reziliență

Platformă premiată de prevenție, detecție și răspuns la amenințări, și servicii administrate de securitate

Construim un caz - Video

Într-o lume hiper-conectată, în care infractorii cibernetici încearcă non-stop să cauzeze probleme, iar organizațiile se confruntă cu riscuri imprevizibile, soluțiile Bitdefender sunt concepute pentru reziliență.

Vă oferim:

Capabilități centralizate de securitate și analiză la nivel de endpoint – pentru toate endpoint-urile și workload-urile hibride, cu administrare ușoară

Capabilități inegalabile de prevenție a atacurilor – tehnologii și modelele de machine learning pentru identificarea și oprirea mai multor atacuri

Experți pe care va puteți baza  – operațiuni de securitate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, cu playbook-uri de răspunsuri predefinite

Capabilități avansate și integrate de threat intelligence  – cercetarea amenințărilor de către personalul din prima linie, colaborarea cu forțele de ordine și mediul academic.

Randament mai bun al investiției  – proiectarea securității în vederea simplificării sale pentru a reduce riscul, cu un cost total mai mic

Află mai multe

Asigurați rezistența pe plan cibernetic

Alegeți platforma noastră de securitate sau serviciul administrat pentru a deveni o companie mai rezistentă pe plan cibernetic.

Pattern
Compania CISO este mulțumită de soluția de securitate cibernetică pe care o folosește.

Atacurile cibernetice complexe țin acum de realitatea obișnuită, iar succesul companiei dumneavoastră depinde și de capacitatea acesteia de a continua să funcționeze atunci când se confruntă cu atacuri. Bitdefender GravityZone integrează analiza riscurilor cu capabilități de reducere a suprafeței de atac, prevenție a amenințărilor și detecție și răspuns pentru a oferi reziliență cibernetică companiei dumneavoastră.

Pattern
Administratorul IT decide care este cea mai bună soluție enterprise pentru conformitatea cu securitatea cibernetică

Indiferent dacă standardele de securitate GDPR sau conformitatea HIPAA reprezintă motive de îngrijorare, Bitdefender simplifică lucrurile. Bitdefender oferă măsurile, vizibilitatea și mecanismele de păstrare a datelor necesare pentru a simplifica și eficientiza conformitatea cu securitatea. 

Pattern
O singură platformă pentru serviciile administrate de securitate pentru a rezolva toate problemele de securitate cibernetică.

Bitdefender GravityZone oferă simplitatea și flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a furniza servicii administrate de securitate de top. Soluția unică, integrată, oferă capabilități extraordinare de reducere a suprafeței de atac, prevenție, și detecție dintr-un singur panou centralizat. Aveți posibilitatea de a acoperi o gamă largă de active și medii, cu eficiență și răspuns rapid și fără impact negativ asupra resurselor. 

Pattern
Securizați workload-urile din cloud

Bitdefender oferă o soluție special creată pentru a răspunde cerințelor unice de protecție a workload-urilor de pe servere și de securitate a aplicațiilor native din cloud, oferind securitate de înaltă performanță pentru workload-urile din cloud (CWS) și automatizare prin integrări complete. Contribuie la extinderea mediului prin gestionarea consolidată a securității în medii hibride, multi-cloud, Linux, Windows și containere.

Pattern
Inginerul centrului de date analizează informații de securitate legate de companie pe laptop

Cu soluțiile de securitate pentru centre de date de la Bitdefender, vă puteți proteja serverele și desktopurile virtuale în orice cloud, în mod eficient și consecvent. Agilitatea dobândită prin automatizarea securității vă poate ajuta să reduceți timpul alocat gestionării securității de la câteva zile la câteva ore. Spre deosebire de soluțiile tradiționale de securitate la nivel de endpoint, abordarea Bitdefender presupune transferul sarcinilor de scanare centralizate către aplicații virtuale de stocare (SVA) dedicate, eliberând astfel resurse semnificative. Testele au demonstrat o creștere cu până la 55% a densității virtualizării și o performanță a aplicației cu 36% mai rapidă. 

Pattern
Soluții avansate de securitate la nivel de endpoint pentru toate tipurile de companii

Protecția completă Bitdefender pentru endpoint-uri vă ajută să vă îmbunătățiți strategia și arhitectura de securitate a endpoint-urilor. Asigură protecție pe niveluri multiple pentru endpoint-uri, blocând întregul lanț de atac, precum și capabilități de remediere rapidă, remediind în același timp riscurile asociate utilizatorilor din compania dumneavoastră.

Pattern
Administratori mulțumiți de securitatea cibernetică Bitdefender GravityZone pentru companiile mici și mijlocii

Soluția avansată de securitate cibernetică de la Bitdefender minimizează riscul de apariție a unei breșe de securitate care v-ar putea încetini sistemele sau pune în pericol afacerea. Cu GravityZone, endpoint-urile dumneavoastră sunt protejate, iar dumneavoastră aveți încrederea care vine odată cu utilizarea unei soluții care depășește continuu instrumentele convenționale de securitate pentru IMM-uri.

Pattern
Administratori care aleg cea mai bună opțiune pentru a simplifica operațiunile de securitate cibernetică

Bitdefender Managed Detection and Response (MDR) oferă operațiuni de securitate cibernetică 24 de ore pe zi, în fiecare zi a anului. Serviciile noastre MDR combină securitatea cibernetică pentru endpoint-uri, analiza de rețea și analiza de securitate cu expertiza de threat hunting a unei echipe SOC complete de analiști de securitate recrutați din cadrul agențiilor de informații din întreaga lume.

Bitdefender este conceput pentru reziliență

pattern_grid

Platformă centralizată de prevenție, detecție și răspuns

Funcționează pentru endpoint-uri, aplicații de productivitate, identități, rețelele și workload-uri din medii cloud hibride, cu eficacitate ridicată, funcții de securitate multiple și administrare ușoară.

Prevenție de neegalat a atacurilor

Tehnologiile de prevenție de la Bitdefender și modelele de machine learning identifică și opresc mai multe atacuri; nu ne ocupăm doar de detecția și răspunsul ulterior evenimentului.

Capacități extinse de detecție și răspuns la amenințări (XDR)

Combină protecția avansată împotriva amenințărilor cu analize out-of-the-box și un context de securitate bogat pentru corelarea alertelor disparate, triajul rapid al incidentelor și limitarea atacurilor prin răspuns automat și ghidat.

Experți pe care vă puteți baza

Centrul nostru de operațiuni de securitate (SOC) funcționează pentru dumneavoastră 24x7—atacatorii nu i-au niciodată pauze și nici noi; dacă vă sunăm la 3 dimineața, vom avea un plan de acțiune, nu doar un tichet.

Oferiți mai multă reziliență cibernetică companiei dumneavoastră - Video

Aflați cum puteți spori reziliența cibernetică a companiei dvs. prin capabilități centralizate de securitate și analiză la nivel de endpoint, capabilități de prevenție a atacurilor, operațiuni de securitate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și capabilități avansate de threat intelligence.

Într-o lume hiper-conectată, în care infractorii cibernetici încearcă non-stop să provoace probleme, iar organizațiile se confruntă cu riscuri imprevizibile, este necesar să înțelegeți ce înseamnă a fi construit pentru reziliență.

Acest video explicativ prezintă moduri prin care să reduceți riscul asupra securității cibernetice și să sporiți reziliența, fără a fi nevoie să măriți personalul sau să cumpărați instrumente și servicii de la mai mulți furnizori. 

Află mai multe
Securitate enterprise pentru endpoint-uri

Protejând endpoint-urile de ransomware, KDFA evită curățarea costisitoare și pierderea productivității, contribuind la asigurarea unui flux de lucru eficient. Mai important, păstrează productivitatea companiei KDFA și receptivitatea la solicitările clienților. Una dintre cele mai dureroase repercursiuni în urma atacurilor ransomware cu care s-a confruntat în trecuta fost aceea de a le spune utilizatorilor că anumite documente financiare s-au pierdut și că trebuie recreate, putând întârzia

Kansas Public Finance Corporation se protejează cu ușurință de ransomware

Studiu de caz
Protecție enterprise pentru securitatea cibernetică

Când ransomware-ul Wannacry a atacat Europa, Universitatea nu a fost afectată. De asemenea, personalul a reușit să regleze setările GravityZone pentru a viza și a elimina câteva infecții persistente cu Cryptolocker

Bitdefender blochează malware-ul la o universitate veche de 500 de ani

Studiu de caz
Securitate bazată pe informații privind datele

În doi ani de funcționare, orașul nu a detectat niciun incident de securitate—și au rapoartele care dovedesc acest lucru. „Nu ne-am confruntat cu infecții”, spune el. „Nu ne-am confruntat cu nicio breșșă de securitate. Orice virus a fost combătut instantaneu. Am fost complet protejați de atacuri ransomware la nivel mondial sau de phishing-ul Google Docs.”

GravityZone conferă încredere în securitatea guvernului orașului

Detecție și răspuns la nivel de endpoint pentru securitatea enterprise

"GravityZone Ultra este următorul pas în materie de securitate. Soluția EDR sporește precizia detecției și oferă informații amănunțite privind evenimentele la nivel de endpoint. Acest lucru ne ajută să decidem cum să răspundem—fie că introducem fișierele în carantină, le blocăm sau le ștergem."

Lance Harris

Chief Information Security Officer, Esurance
Securitate pe niveluri multiple care protejează împotriva ransomware-ului

"După ce un atac de tip ransomware a reușit să treacă nedepistat de nivelurile existente de securitate, Commerce State Bank a făcut trecerea la Bitdefender pentru îmbunătățirea detecției, simplificarea administrării și facilitarea unei creșteri rapide."

Commerce State Bank își protejează creșterea folosind o soluție avansată de securitate

Conducere dovedită în domeniul securității cibernetice

1600+

Angajați în întreaga lume

Fondată în 2001, clienți din 170 de țări, 440 de brevete (și numărătoarea nu se oprește aici)

400+

Amenințări descoperite în fiecare minut

150

Licențiate de cele mai renumite branduri de tehnologie din lume

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută ca lider în domeniul securității cibernetice de către organizațiile de testare independente, companiile de analiză din industrie și canalele de media.

Resurse

Directorul departamentului IT citind despre titlul „XDR Strong Performer” care i-a fost atribuit companiei Bitdefender în raportul Forrester New Wave.
Rapoarte

Desemnată „Alegerea Clienților” în cadrul ediției din 2021 a Gartner Peer Insights „Voice of the Customer” la categoria Platforme de protecție a endpoint-urilor (EPP) în America de Nord

și „Strong Performer” la categoria EPP la nivel global și pe segmentul companiilor mijlocii

Citește mai multe
Rapoarte

Bitdefender a primit titlul „Strong Performer” în raportul Forrester Wave™: Endpoint Detection and Response, trimestrul 2 2022

Citește mai multe
Webinar la cerere

Bitdefender a fost confirmat ca lider în runda a patra de evaluări MITRE ATT&CK® 2022

Vizionați acum
Whitepaper

Raport tehnic Ransomware

Citiți mai multe