Soluții de securitate avansate pentru sectorul de telecomunicații

securitate anti malware pentru industria telecomunicațiilor

Obțineți vizibilitate timpurie și protecție End-to-end

Securizați infrastructura dumneavoastră de endpoint-uri cu o soluție completă care dispune capabilități anti-malware, de analiză a riscurilor de la nivelul endpoint-ului și de prevenție a amenințărilor, bazate pe machine learning. Capabilitățile de monitorizare continuă a proceselor și network-attack defense de la Bitdefender oferă vizibilitate timpurie asupra atacurilor și protecție împotriva celor mai avansate amenințări. În plus, identifică acțiunile și comportamentele riscante ale utilizatorilor, astfel încât să le puteți remedia și să oferiți instruire proactivă pentru a vă reduce gradul de expunere.

securitate cibernetică automatizată pentru telecomunicații

Automatizare pentru o eficiență sporită

 

 

Blocați amenințările înainte să se transforme în breșe de securitate, cu o abordare pe niveluri multiple care utilizează 30 de miliarde de înregistrări de posibile amenințări în fiecare zi. Bitdefender vă monitorizează rețeaua non-stop și alertează automat echipa de securitate cu privire la evenimentele suspecte, pentru a facilita un răspuns rapid. Consola unică accelerează semnificativ distribuirea de politici și actualizări pe endpoint-urile clienților. În plus, Bitdefender utilizează resurse minime de infrastructură, astfel încât scanările complete ale sistemului rulează fără să afecteze productivitatea utilizatorilor.

cel mai bun software de securitate cibernetică pentru echipele de securitate

Facilitați activitatea echipelor dumneavoastră de IT

Oferiți echipei dumneavoastră de IT o soluție care să amplifice cea mai bună muncă. Bitdefender centralizează administrarea și automatizează sarcinile dificile, permițând inginerilor dumneavoastră să se concentreze pe incidentele de securitate care necesită cu adevărat atenție. Cu o singură consolă pentru instalare și administrare și vizualizări amănunțite asupra activității de investigație, echipa dumneavoastră dispune de controlul de care are nevoie pentru a proteja mai bine organizația.

Securitate pentru rețelele de telecomunicații

  • Țintă de importanță majoră
  • Complexitate ce creează dificultăți
  • Manuale și dificile
securitatea echipamentelor de telecomunicatii

Securizați operațiunile critice și activele clienților

Minimizați riscul atacurilor din lanțul de aprovizionare și breșelor de securitate a bazelor de date cu securitatea telco ce acoperă chiar și cea mai complexă suprafață de atac. Bitdefender se bazează pe informații globale de la milioane de senzori din întreaga lume pentru a vă asigura o vizibilitate deplină asupra întregului lanț de atac. Obțineți niveluri eficiente de reducere a suprafeței de atac și protecție extensivă, concepute special pentru scalare și pentru sporirea performanței.

securitate cibernetică complexă AI

Maximizați controlul în mediile eterogene

Determinați cu încredere tiparele și căile de atac și asigurați protecție eficientă pentru toate endpoint-urile dumneavoastră.  Bitdefender administrează central toate instalările de la nivelul regiunilor, pentru un grad mai ridicat de consecvență. Veți avea o perspectivă puternică, control și măsurători cuprinzătoare privind performanța sistemului. În plus, veți dispune de informațiile și instrumentele necesare pentru a răspunde imediat pe atacuri și breșe de securitate.

operațiuni de securitate simplificate pentru telecomunicații

Simplificați, automatizați și optimizați procesele de securitate

Faceți ca administrarea securității să fie mai ușoară ca oricând, folosind eficiențele Bitdefender. Automatizați procesele manuale, cum ar fi aplicarea de patch-uri de securitate. Optimizați accesul la datele referitoare la securitate, cum ar fi jurnalele de scanare sau rapoartele privind carantina. Evitați încetinirile sistemului (și plângerile utilizatorilor) cauzate de scanările de securitate. Bitdefender optimizează performanța, îmbunătățește administrarea și simplifică și eficientizează raportarea referitoare la conformitate pentru organizațiilor stricte din sectorul telecomunicațiilor.

Soluții concepute pentru sectorul telecomunicațiilor

software dedicat de securitate cloud și server pentru industria telecomunicațiilor

Cloud and Server Security

Securizați workload-urile în cloud oriunde, cu securitate performantă, independentă de platformă, concepută pentru mediile dinamice din cloud.

Pachet de protecție a securității cibernetice pentru companii

GravityZone Business Security Enterprise

Obțineți cel mai înalt nivel de prevenție, detecție extinsă și răspuns (corelare la nivelul endpoint-urilor), cu vizibilitate asupra evenimentelor și incidentelor de securitate.

servicii MDR dedicate

Serviciile administrate de detecție și răspuns la amenințări

Bazați-vă pe informații globale și experți de threat-hunting pentru monitorizare, detecție și prevenție 24x7, plus remediere automatizată. 

software de securitate dedicat endpoint-urilor

GravityZone Security for Workstations

Preveniți, detectați și blocați automat amenințările avansate, cu o arhitectură pe niveluri multiple, augmentată cu tehnologie machine learning.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Morefield Communications - mărturie client

„Cu Bitdefender, obținem mai multe informații despre amenințări... Dacă apare un eveniment de securitate, vedem fișiere care au fost redenumite sau șterse, precum și acțiunile de remediere întreprinse de Bitdefender. Acestea sunt informații utile care ne vor ajuta în cazul în care are loc un atac ransomware.”

Morefield Communications

Daniel Hayes, Centralized Services Team Leader

Resurse

GravityZone Business Security Enterprise pentru industria telecomunicațiilor - fișă de date
Fișă de produs

GravityZone Enterprise Security

Aflați mai multe
Aflați mai multe Fișă de produs

MDR

Aflați mai multe
Aflați mai multe Blog

EDR sau MDR

Aflați mai multe
Aflați mai multe Blog

Mitre 2021

Aflați mai multe