Tehnologie premiată

Oem Bundling 2x

Rate de detecție de top. Reputație de primă clasă.

Bazate pe aproape douăzeci de ani de experiență, soluțiile noastre analizează milioane de amenințări de tip malware și blochează peste 50 de milioane de URL-uri periculoase în fiecare zi. Palmaresul nostru bogat de premii și certificări garantează faptul că Bitdefender nu este doar un produs de top, ci și un brand recunoscut și de încredere în rândul clienților. Adăugând sigla noastră la colecția dumneavoastră de tehnologii, vă veți asigura atât clienții, cât și partenerii, că securitatea reprezintă o prioritate pentru dumneavoastră.

Asistență gratuită Oem 2x

Asistență pentru clienți gratuită

Produsele noastre pot fi utilizate imediat, fără să fie nevoie de instalări complicate sau asistență pe termen lung din partea dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care clienții dumneavoastră au întrebări referitoare la suita Bitdefender, le vom oferi asistență gratuită. Clienții dumneavoastră ne pot contacta cu ușurință prin e-mail, telefon, chat sau pe forumurile noastre, iar echipa Bitdefender se va ocupa integral de asistența tehnică și va răspunde la toate întrebările referitoare la modalitățile de plată.

Oem Macos Rebranding

Monitorizarea automată a veniturilor

Pe lângă valoarea și reputația excelentă care îi vor atrage cu siguranță pe clienții dumneavoastră, suita de produse Bitdefender oferă și o serie de avantaje pentru dumneavoastră. Platforma noastră permite vânzătorilor să urmărească toate tranzacțiile în timp real și să vadă cum decurge fiecare vânzare. În plus, retururile vor fi creditate automat în contul clientului, unde este cazul, iar dumneavoastră veți primi un cec pentru vânzările dumneavoastră la sfârșitul fiecărui ciclu.

Rebranding de securitate mobilă

Soluții end-to-end pentru toate nevoile dumneavoastră

Variind de la suite premiate precum Antivirus Plus, Internet Security și Total Security până la VPN-ul nostru premium, soluțiile noastre nu numai că sunt disponibile în numeroase formate, dar acoperă și o gamă largă de sisteme de operare. Soluțiile precum Bitdefender Antivirus for Mac vă pot proteja dispozitivul de atacurile de tip ransomware, în timp ce suitele noastre de securitate pentru Android și iOS îmbină protecția împotriva atacurilor de tip malware cu funcțiile anti-furt și VPN. Soluțiile Bitdefender sunt disponibile în mai multe limbi, iar fiecare produs poate fi inclus în pachete care să corespundă cerințelor dumneavoastră.