Pachetul premium de securitate și confidențialitate potrivit pentru tine

Menține siguranța datelor tale cu caracter personal și a dispozitivelor tale.

Economisești
10 dispozitive / abonament de 1 an
Economisești

pentru primul an
Economisești
10 dispozitive / abonament de 1 lună
Economisești

Cum se compară Bitdefender cu alți vendori de securitate cibernetică

Icon

Cea mai bună protecție

Cea mai bună protecție împotriva amenințărilor online (pe o scară de la 0 la 6, unde 6 reprezintă cel mai înalt nivel de protecție)

Bitdefender

5.95

Norton

5.88

McAfee

5.40

Punctaj general. Ianuarie 2011 - Decembrie 2023. Sursa AV TEST.org

Icon

Cea mai bună performanță

Cel mai mic impact asupra performanței (pe o scară de la 0 la 6, unde 6 reprezintă cel mai scăzut nivel de impact)

Bitdefender

5.86

Norton

5.57

McAfee

5.48

Punctaj general. Ianuarie 2011 - Decembrie 2023. Sursa AV TEST.org

Protecție și confidențialitate de avangardă pentru Windows, macOS, iOS și Android. Cu Bitdefender Premium VPN și Password Manager incluse.

Bitdefender Premium Security îți oferă cea mai bună protecție împotriva amenințărilor cibernetice pentru toate sistemele de operare. Acest pachet premium de securitate și confidențialitate include soluția multi-premiată Bitdefender Total Security. De asemenea, include o soluție VPN performantă cu trafic NELIMITAT și un modul Password Manager multiplatformă, ce dispune de multe carcateristici.

Selectează un sistem de operare de mai jos pentru a afla mai multe informații:

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Icon

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele în siguranță, departe de amenințările cibernetice noi sau existente.

Protecție completă în timp real a datelor

Îmbunătățit

Putere absolută cu cea mai eficientă soluție împotriva programelor periculoase disponibilă în prezent. Bitdefender Premium Security combate toate tipurile de amenințări electronice, de la viruși, viermi și troieni la ransomware, exploit-uri de tip ziua zero, rootkit-uri și programe spion. Datele tale și confidențialitatea ta sunt în siguranță.

Prevenire amenințări rețea

Bitdefender Premium Security aduce schimbări majore în modalitatea în care sunt detectate și respinse amenințările online. Noile tehnologii inteligente împotriva amenințările cibernetice incluse pot analiza și identifica activitățile suspecte la nivel de rețea și pot bloca exploit-uri, programele malware și atacurile informatice care utilizează botnet-uri, precum și atacurile brute-force.

Advanced Threat Defense

Bitdefender Premium Security folosește o tehnică denumită detecție comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicațiile active. În momentul în care detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat pentru a preveni infectările.

Protecție pentru e-mail

Nou

Fii mai inspirat decât escrocii online și păstrează-ți în siguranță banii, datele de autentificare, identitatea, resursele digitale și multe altele. Prin monitorizarea directă a căsuței tale poștale, funcția Protecție pentru e-mail scanează toate e-mailurile primite și le evidențiază pe cele pe care trebuie să le eviți.

Cryptomining Protection

NOU

Evită să cazi în capcana răufăcătorilor care îți folosesc hardware-ul pentru a face bani fără acordul tău, crescându-ți factura la curent. Protejează-te împotriva software-ului neautorizat, care rulează pe sistemul tău fără știrea ta.

Straturi multiple de protecție anti-ransomware

Abordarea pe mai multe niveluri împotriva amenințărilor ransomware include un strat de protecție a datelor care îți securizează documentele, fotografiile, clipurile video și fișierele cu muzică împotriva oricărui atac de tip ransomware. Alături de modulul Advanced Threat Defense, protejează majoritatea fișierelor importante împotriva criptării de către programele ransomware.

Evaluarea vulnerabilităților

Îmbunătățit

Scanează cu un singur clic pentru a identifica breșele de securitate și vulnerabilitățile. Bitdefender verifică PC-ul tău pentru a identifica orice software neactualizat și vulnerabil, actualizări de securitate Windows care lipsesc și setări de sistem potențial nesigure, indicând cea mai bună metodă de remediere.

Prevenirea atacurilor web

Tehnologia noastră de filtrare se asigură că nu ajungi niciodată pe un site care îți poate pune în pericol siguranța. Află dacă rezultatele tale de căutare pot fi accesate în siguranță înainte de a da clic pe un link. Bitdefender Premium Security blochează de asemenea toate linkurile infectate cunoscute.

Anti-Phishing

Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță. Bitdefender Premium Security detectează și blochează site-urile care par a fi sigure dar sustrag informații financiare, parolele sau numerele cardurilor de credit.

Antifraudă

Sistemul nostru de filtrare avansată te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri care ar putea încerca să te fraudeze.

Mediu de recuperare

Anumite programe malware sofisticate, cum ar fi rootkit-urile, trebuie să fie șterse înainte de pornirea sistemului Windows. Atunci când Bitdefender Premium Security detectează astfel de amenințări, repornește computerul în modul Mediu de recuperare pentru curățare și recuperare.

Antispam

Filtrează mesajele irelevante în Inbox-ul tău. Funcția este disponibilă pentru clienții de e-mail instalați local (Microsoft Outlook, Thunderbird).

Icon2

Performanţă

Software-ul de securitate Bitdefender reacționează imediat la amenințările online fără a compromite performanța sistemului tău.

Autopilot

Bitdefender Autopilot este conceput pentru a acționa ca Asistent de securitate și pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Bitdefender Photon

Această tehnologie inovatoare exclusivă permite soluției Bitdefender Premium Security să se adapteze la configurația hardware și software specifică sistemului tău pentru a economisi resurse și pentru a îmbunătăți viteza și performanța sistemului.

Rețea Globală de Protecție

Majoritatea operațiunilor de scanare au loc în cloud, astfel încât impactul asupra resurselor locale este practic inexistent. Acest lucru înseamnă că viteza și performanța sistemului nu sunt afectate. Confidențialitatea fișierelor tale rămâne mereu protejată: Bitdefender nu scanează conținutul fișierelor tale, nu le încărcă și nu le stochează niciodată în cloud.

Profile Joc, Film, Lucru

Bitdefender Premium Security detectează atunci când te joci, lucrezi sau urmărești un film și nu te deranjează cu solicitări inutile. Astfel, te poți concentra pe ceea ce este important. În funcție de activitatea pentru care utilizezi dispozitivele, Bitdefender oprește temporar ferestrele pop-up, reglează setările vizuale și întrerupe temporar activitățile mai puțin importante care rulează în fundal pentru a-ți permite să te bucuri la maximum de dispozitivul tău.

Mărește viteza de operare a dispozitivelor

Îmbunătățește viteza și performanța dispozitivelor tale cu funcția Optimizare rapidă.

Modul Baterie

Această caracteristică economisește inteligent durata de funcționare a bateriei pentru laptopuri și tablete reglând setările sistemului, precum afișajul, răcirea sistemului, actualizările acestuia și conectivitatea Bluetooth.

Icon3

Confidențialitate

Bitdefender Premium Security are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Trafic VPN nelimitat

inclus

Cu Bitdefender Premium VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet, a informațiilor tale bancare, a parolelor și fișierelor descărcate. Bitdefender Premium Security include trafic criptat nelimitat pentru dispozitivele tale Windows, Android, macOS și iOS.

Anti-tracker

Extensia Anti-tracker blochează tracker-ele care colectează datele tale și îți permite să vizualizezi și să gestionezi aceste informații pentru fiecare site pe care îl accesezi. Păstrează confidențialitatea datelor tale de navigare și îmbunătățește performanța prin încărcarea mai rapidă a paginilor web.

Monitorizare microfon

Te ajută să redobândești controlul asupra propriilor dispozitive. Utilizează-l și vei putea controla ce aplicații au acces la microfonul dispozitivului tău și când anume.

Protecție cameră web

Protejează-ți confidențialitatea și evită scurgerile de date provenind de la camera web. Funcția Protecție cameră web te notifică atunci când aplicațiile încearcă să acceseze camera web și îți permite să blochezi accesul neautorizat.

Tranzacții bancare online sigure

Efectuează operațiuni bancare și cumpărături online dintr-un browser unic, dedicat, care îți protejează tranzacțiile pentru a preveni frauda. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat câmpurile de plată cu detaliile cardurilor de credit.

Control Parental

Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor. Împiedică afișarea conținutului nepotrivit și gestionează timpul petrecut pe internet de copilul tău cu limite zilnice personalizabile și rutine structurate, precum Timp dedicat concentrării, Timp dedicat familiei și Timp dedicat somnului. Bucură-te de o experiență optimizată, cu rapoarte centralizate și gestionarea mai ușoară de pe toate tipurile de dispozitive, care îți oferă o imagine de ansamblu mai bună asupra activității online a copilului tău.

Firewall de confidențialitate

Cu Bitdefender Premium Security primești un puternic strat de protecție a rețelei, astfel încât informațiile tale personale sunt protejate de hackeri și furturile de date.

Anti-furt

Bitdefender Premium Security include instrumente eficiente împotriva pierderii sau a furtului pentru tableta sau laptopul tău Windows, accesibile de la distanță de oriunde în lume prin intermediul contului tău Bitdefender Central.

Evaluare securitate rețele Wi-Fi

Evaluează securitatea rețelei tale Wi-Fi și a routerului, indiferent de unde te-ai conecta.

Protecție în cadrul rețelelor sociale

Protejează-te de link-urile periculoase și orice alte amenințări pe care prietenii tăi ți le-ar putea transmite fără să știe, prin intermediul platformelor de socializare.

Password Manager

inclus

Securizează-ți parolele, informațiile referitoare la cardul de credit și alte date confidențiale într-un seif cibernetic pentru a le accesa cu ușurință oricând ai nevoie de ele. Password Manager îți oferă opțiunea de completare automată a formularelor online și chiar îți recomandă parole sigure.

Ștergere definitivă fișiere

Utilizează acest instrument pentru a șterge definitiv un fișier și pentru a nu lăsa nicio urmă că ar fi existat vreodată pe PC-ul tău.

Icon4

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele în siguranță, departe de amenințările cibernetice noi sau existente.

Protecție fișiere

Cu ajutorul funcției Bitdefender Protecție fișiere poți împiedica modificarea neautorizată a fișierelor tale cele mai importante. Pur și simplu adaugi directoare în lista de monitorizare și Bitdefender protejează fișierele din acestea împotriva amenințărilor ransomware și a altor tipuri de malware. Numai aplicațiile pe care le declari în mod explicit ca fiind de încredere au drept de acces la fișierele respective.

Protecție Time Machine

Dacă utilizezi Time Machine pentru a face back-up la fișierele tale, vei dori acest strat suplimentar de securitate, pentru a te proteja de atacurile ransomware sofisticate. Ransomware-ul, un tip de malware extrem de periculos, criptează fișiere valoroase cum ar fi fotografii, fișiere video și alte documente, făcându-le inutilizabile. Această caracteristică complexă, îți poți recupera fișierele fără a plăti vreo recompensă. Protecția Time Machine îți oferă un avantaj asupra oricărui program malware care încercă să-ți cripteze sau să-ți distrugă fișierele stocate.

Funcție de blocare adware

Reclamele pop-up nesolicitate care apar în browser sunt neplăcute, însă chiar și Mac-urile se pot infecta cu adware care îți afectează concentrarea și îți încetinesc munca. Bitdefender Premium Security detectează și elimină programele adware, programele periculoase, barele de instrumente de care nu ai nevoie și alte add-on-uri de browser enervante, astfel încât să te bucuri la maximum de Mac-ul tău.

Detecție malware pe mai multe platforme

Poate că Mac-ul tău este protejat de conținutul periculos creat special pentru Windows, însă vei dori să te asiguri că nu-l preiei și-l transmiți mai departe către utilizatorii de PC. Soluția ta Bitdefender Premium Security detectează și elimină programele malware care vizează macOS și amenințările create pentru Windows, astfel încât ești întotdeauna sigur că fișierele pe care le trimiți altora nu sunt infectate.

Extensia de browser Traffic Light

Bitdefender Premium Security asigură protecția pentru întreaga ta activitate de navigare, inclusiv pentru cumpărăturile și operațiunile bancare online, filtrând conținutul inadecvat. Cu funcția de protecție automată pornită, sistemul bazat pe inteligență artificială scanează link-urile înainte ca tu să dai clic pe ele, astfel încât nu vei deschide niciodată pagini periculoase fără să fii conștient de acest lucru.

Anti-Phishing

Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță. Bitdefender Premium Security detectează și blochează site-urile care par a fi sigure dar sustrag informații financiare, parolele sau numerele cardurilor de credit.

Bitdefender Shield

Are grijă de toate cerințele tale de securitate pentru ca tu să nu trebuiască să te ocupi cu detalii insignifiante. Odată pornită, această funcție combină o serie de tehnologii proprietare inovative pentru a detecta și îndepărta automat orice amenințare, fără ca acest lucru să influențeze negativ viteza și performanța Mac-ului tău. Activează această funcție și apoi uită complet de ea.

Icon5

Performanţă

Software-ul de securitate Bitdefender reacționează imediat la amenințările online fără a compromite performanța sistemului tău.

Autopilot

Bitdefender Autopilot este conceput pentru a acționa ca Asistent de securitate și pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Scanare ultra-rapidă

Protecția imbatabilă este un lucru extraordinar, însă e și mai bine atunci când vine la pachet cu viteză și performanță de neegalat. Bitdefender Premium Security combină precizia și viteza pentru ca tu să beneficiezi de scanări ultra-rapide și de cea mai bună rată de detecție din industrie.

Protecție bazată pe tehnologie cloud 24/7

Prin actualizări permanente, Bitdefender Premium Security este întotdeauna la curent cu cele mai noi pericole de pe internet. Utilizăm tehnologii bazate pe tehnologii cloud, incredibil de puternice, pentru a detecta și elimina amenințările electronice, indiferent de unde ar proveni acestea, pentru a-ți oferi protecție imediată în întreaga lume. Întrucât cele mai solicitante operațiuni se efectuează în cloud, resursele Mac-ului tău nu sunt afectate, iar datele tale personale rămân în siguranță pe dispozitivul tău.

Icon6

Confidențialitate

Bitdefender Premium Security are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Trafic VPN nelimitat

inclus

Cu Bitdefender Premium VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet, a informațiilor tale bancare, a parolelor și fișierelor descărcate. Bitdefender Premium Security include trafic criptat nelimitat pentru dispozitivele tale Windows, Android, macOS și iOS.

Anti-tracker

Extensia Anti-tracker blochează tracker-ele care colectează datele tale și îți permite să vizualizezi și să gestionezi aceste informații pentru fiecare site pe care îl accesezi. Păstrează confidențialitatea datelor tale de navigare și îmbunătățește performanța prin încărcarea mai rapidă a paginilor web.

Control Parental

Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor. Împiedică afișarea conținutului nepotrivit și gestionează timpul petrecut pe internet de copilul tău cu limite zilnice personalizabile și rutine structurate, precum Timp dedicat concentrării, Timp dedicat familiei și Timp dedicat somnului. Bucură-te de o experiență optimizată, cu rapoarte centralizate și gestionarea mai ușoară de pe toate tipurile de dispozitive, care îți oferă o imagine de ansamblu mai bună asupra activității online a copilului tău.

Password Manager

inclus

Securizează-ți parolele, informațiile referitoare la cardul de credit și alte date confidențiale într-un seif cibernetic pentru a le accesa cu ușurință oricând ai nevoie de ele. Password Manager îți oferă opțiunea de completare automată a formularelor online și chiar îți recomandă parole sigure.

Icon7

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele în siguranță, departe de amenințările cibernetice noi sau existente.

Protecție web

Sistemul nostru anti-phishing scanează paginile web și te avertizează atunci când încerci să accesezi pagini cu conținut fraudulos. Bitdefender Web Protection filtrează întregul trafic, nu numai paginile accesate în mod intenționat, și oferă protecție în timp real împotriva tuturor pericolelor online.

Scanare

Îți protejează telefonul și datele stocate pe acesta prin detectarea configurărilor necorespunzătoare ale securității și te ajută să le remediezi.

Icon8

Confidențialitate

Protecția completă Bitdefender are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal

Trafic VPN nelimitat

inclus

Cu Bitdefender Premium VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet, a informațiilor tale bancare, a parolelor și fișierelor descărcate. Bitdefender Premium Security include trafic criptat nelimitat pentru dispozitivele tale iOS.

Confidențialitate cont

Află direct din iPhone-ul tău când conturile tale au fost afectate de activități de sustragere a datelor. Cu atât de multe site-uri și aplicații renumite care emit avertismente despre scurgerile de informații legate de bazele de date, este ușor să pierzi evidența conturilor tale expuse. Funcția de Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale sensibile sunt expuse riscului și îți permite să iei măsuri în funcție de starea acestora.

Control Parental

Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor. Împiedică afișarea conținutului nepotrivit și gestionează timpul petrecut pe internet de copilul tău cu limite zilnice personalizabile și rutine structurate, precum Timp dedicat concentrării, Timp dedicat familiei și Timp dedicat somnului. Bucură-te de o experiență optimizată, cu rapoarte centralizate și gestionarea mai ușoară de pe toate tipurile de dispozitive, care îți oferă o imagine de ansamblu mai bună asupra activității online a copilului tău.

Password Manager

inclus

Securizează-ți parolele, informațiile referitoare la cardul de credit și alte date confidențiale într-un seif cibernetic pentru a le accesa cu ușurință oricând ai nevoie de ele. Password Manager îți oferă opțiunea de completare automată a formularelor online și chiar îți recomandă parole sigure.

Icon9

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele în siguranță, departe de amenințările cibernetice noi sau existente.

Detecția anomaliilor la nivelul aplicațiilor

O premieră în industrie

O premieră în industrie, acest strat suplimentar de securitate protejează utilizatorii împotriva amenințărilor care evoluează constant de îndată ce acestea manifestă un comportament periculos. Aceasta reprezintă încă o măsură de protecție împotriva furtului de informații financiare, date cu caracter sensibil sau date personale cauzat de aplicații care încearcă să evite mijloacele obișnuite de detecție.

Scanare la cerere și la instalare

Scanează-ți oricând telefonul sau tableta Android pentru a te asigura că toate aplicațiile tale sunt protejate. În plus, modulul antivirus scanează automat fiecare aplicație atunci când o instalezi și te anunță imediat dacă aceasta prezintă un pericol.

Protecție web

Navigarea pe internet te poate duce în locuri periculoase, însă Bitdefender Mobile Security for Android este întotdeauna acolo pentru a te proteja. Sistemul nostru anti-phishing scanează paginile web și te avertizează atunci când accesezi pagini cu conținut fraudulos.

Alertă Scam

Cea mai nouă tehnologie a noastră te protejează în mod proactiv împotriva unui număr tot mai mare de atacuri asupra dispozitivelor mobile, bazându-se pe linkuri pentru a pătrunde pe dispozitivul tău. Aceasta îți păstrează în siguranță notificările, mesajele SMS și mesajele transmise prin serviciile de mesagerie instantanee pentru a te împiedica pe tine și pe alte persoane să deveniți victime ale unor escrocherii. Necesită Android 6 sau mai recent.

WearON

WearON extinde securitatea pentru dispozitivele mobile și pe ceasul tău inteligent. Iar dacă nu mai știi unde ți-ai lăsat telefonul, folosește funcția WearON de pe dispozitivul tău Android pentru a activa un semnal sonor astfel încât să-l găsești mai ușor. Vei primi o alertă atunci când te îndepărtezi prea mult de telefon, ca să nu-l mai lași în urmă niciodată.

Anti-furt

Cu Bitdefender Antifurt poți localiza, bloca, șterge de la distanță sau trimite un mesaj pe dispozitivul tău în caz de pierdere sau furt. În plus, telefonul tău Android este capabil de auto-apărare: acesta face o poză oricui încearcă să-ți acceseze telefonul în lipsa ta și o trimite in contul tău Bitdefender Central.

Icon10

Performanţă

Software-ul de securitate Bitdefender reacționează imediat la amenințările online fără a compromite performanța sistemului tău.

Autopilot

Bitdefender Autopilot este conceput pentru a acționa ca Asistent de securitate și pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Economizor de baterie și performanță

Am proiectat Bitdefender Premium Security pentru a-ți oferi cea mai puternică protecție combinată cu gestionarea eficientă a bateriei. Întrucât cele mai solicitante operațiuni se efectuează în cloud, acestea nu vor consuma resursele dispozitivului tău, iar durata de funcționare a bateriei rămâne aproape neafectată.

Rapid și cu impact redus

Bitdefender Premium Security este extrem de puternic împotriva programelor malware, însă fără a afecta resursele telefonului, ca atare nu vei observa niciun impact negativ asupra performanței. Scanarea la cerere este extrem de rapidă, iar aplicația adaugă doar o secundă la timpul de repornire.

Icon11

Confidențialitate

Bitdefender Premium Security are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Trafic VPN nelimitat

inclus

Cu Bitdefender Premium VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet, a informațiilor tale bancare, a parolelor și fișierelor descărcate. Bitdefender Premium Security include trafic criptat nelimitat pentru dispozitivele tale Windows, Android, macOS și iOS.

Blocare Aplicații

App Lock protejează cele mai sensibile aplicații, astfel încât nimeni să nu poată interveni asupra setărilor sau datelor tale personale. Bitdefender Premium Security adaugă un strat suplimentar de protecție oferindu-ți posibilitatea de a bloca aplicațiile cu ajutorului unui cod PIN. Folosind funcția Deblocare inteligentă, îți poți seta telefonul astfel încât să-ți permită accesul direct la aplicațiile protejate atunci când utilizezi o rețea Wi-Fi sigură.

Confidențialitate cont

Află când conturile tale au fost afectate de activități de sustragere a datelor. Cu atât de multe site-uri și aplicații renumite care emit avertismente despre scurgerile de informații legate de bazele de date, este ușor să pierzi evidența conturilor tale expuse. Funcția de Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale sensibile sunt expuse riscului și îți permite să iei măsuri în funcție de starea acestora.

Control Parental

Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor. Împiedică afișarea conținutului nepotrivit și gestionează timpul petrecut pe internet de copilul tău cu limite zilnice personalizabile și rutine structurate, precum Timp dedicat concentrării, Timp dedicat familiei și Timp dedicat somnului. Bucură-te de o experiență optimizată, cu rapoarte centralizate și gestionarea mai ușoară de pe toate tipurile de dispozitive, care îți oferă o imagine de ansamblu mai bună asupra activității online a copilului tău.

Password Manager

inclus

Securizează-ți parolele, informațiile referitoare la cardul de credit și alte date confidențiale într-un seif cibernetic pentru a le accesa cu ușurință oricând ai nevoie de ele. Password Manager îți oferă opțiunea de completare automată a formularelor online și chiar îți recomandă parole sigure.

Compară produsele Bitdefender

Compară produsele noastre premiate și obține cea mai bună protecție, astfel încât să te poți ocupa în continuare de lucrurile care contează, în timp ce noi ne ocupăm de protecția ta.

Bitdefender Premium Security

10 Dispozitive

Preț vechi $
$
pentru primul an

Bitdefender Total Security

5 dispozitive

Preț vechi $
$
pentru primul an

Bitdefender Internet Security

3 dispozitive

Preț vechi $
$
pentru primul an

Trafic VPN nelimitat

yes
Limitat: trafic de 200 MB/zi
Limitat: trafic de 200 MB/zi

Protecție pentru e-mail

yes
no
no

Cryptomining Protection

yes
yes
no

Password Manager

yes
Versiune de evaluare timp de 90 de zile
Versiune de evaluare timp de 90 de zile

Asistență prioritară

Disponibil aici

yes
no
no

Optimizare dispozitiv

yes
yes
no

Protecție pentru Windows, macOS, Android și iOS

yes
yes
Windows

Control Parental

yes
yes
yes

Protecție împotriva malware, spyware și adware

yes
yes
yes

Straturi multiple de protecție anti-ransomware

yes
yes
yes

Cerințe de sistem

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender PREMIUM SECURITY

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Windows 7 cu Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 și Windows 11

Memorie (RAM): 2 GB

Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2.5 GB

*Performanța sistemului poate fi afectată pe dispozitivele care au procesoare de generație mai veche

CERINȚE SOFTWARE

Internet Explorer versiunea 11

Bitdefender Password Manager

CERINȚE SOFTWARE

Cea mai recentă versiune de Password Manager acceptă următoarele browsere web:

 

Microsoft Edge: (bazat pe Chromium 80 și versiuni ulterioare) pe Windows 7 și versiuni ulterioare

 

Mozilla Firefox: versiunea 65 pe Windows 7 și versiuni ulterioare

 

Google Chrome: versiunea 72 pe Windows 7 și versiuni ulterioare

 

Safari*: versiunea 12 pe Windows 7 și versiuni ulterioare

 
*Performanța sistemului poate fi afectată pe dispozitivele care au procesoare de generație mai veche

Control parental Bitdefender

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Windows 7 cu Service Pack 1 sau mai recent

Memorie (RAM): 2 GB

Spațiu minim pe hard disc: 200 MB

CERINȚE SOFTWARE

Browsere acceptate - cele mai recente versiuni ale:

Browser Chrome

Mozilla Firefox

Opera

Bitdefender Central

CERINȚE SOFTWARE

Browsere compatibile:

Chrome 56 sau mai recent

Firefox 52 sau mai recent

Microsoft Edge

Bitdefender PREMIUM SECURITY

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: macOS X Yosemite (10.10) sau mai recent

Spațiu liber disponibil pe hard disk: 1 GB

Browsere acceptate: Safari, Firefox, Google Chrome

*Poți instala Bitdefender VPN numai pe dispozitivele macOS Sierra (10.12 sau o versiune ulterioară)

Bitdefender Password Manager

CERINȚE SOFTWARE

Cea mai recentă versiune de Password Manager acceptă următoarele browsere web:

 

Microsoft Edge: (bazat pe Chromium 80 și versiuni ulterioare) pe macOS 10.14 (Mojave) și versiuni ulterioare

 

Mozilla Firefox: versiunea 65 pe macOS 10.14 (Mojave) și versiuni ulterioare

 

Google Chrome: versiunea 72 pe macOS 10.14 (Mojave) și versiuni ulterioare

 

Safari*: versiunea 12 pe macOS 10.14 (Mojave) și versiuni ulterioare

 
*Performanța sistemului poate fi afectată pe dispozitivele care au procesoare de generație mai veche

Control parental Bitdefender

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: macOS X Yosemite (11) sau mai recent

Memorie (RAM): 2 GB

Spațiu minim pe hard disc: 200 MB

CERINȚE SOFTWARE

Browsere acceptate - cele mai recente versiuni ale:

Browser Chrome

Mozilla Firefox

Safari

Opera

Bitdefender Central

CERINȚE SOFTWARE

Browsere compatibile:

Chrome 56 sau mai recent

Firefox 52 sau mai recent

Safari 10.0 sau mai recent

Bitdefender PREMIUM SECURITY

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: iOS 12 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

Bitdefender Password Manager

CERINȚE SOFTWARE

iOS 11.0 sau versiune ulterioară

Control parental Bitdefender

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: iOS 15 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

CERINȚE SOFTWARE

Browsere compatibile:

Browser Chrome

Mozilla Firefox

Opera

Bitdefender Central

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: iOS 11 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

Bitdefender PREMIUM SECURITY

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Android 5.0 sau mai recent

Caracteristicile Alertă escrocherii și Detecția anomaliilor la nivelul aplicațiilor necesită Android 6 sau mai recent.

O conexiune activă la Internet

Bitdefender Password Manager

CERINȚE SOFTWARE

Android 5.1 și versiuni ulterioare (funcția de deblocare cu amprentă digitală este acceptată de la 6.0 și versiuni ulterioare.

Funcția de introducere automată este acceptată de la 8.0 și versiuni ulterioare, compatibilă cu iPhone, iPad și iPod touch).

Control parental Bitdefender

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Android 5 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

 

CERINȚE SOFTWARE

Browsere compatibile:

Browser Chrome

Mozilla Firefox

Opera

 

Bitdefender Central

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Android 5.0 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

Cum mă protejează Bitdefender Premium Security împotriva amenințărilor cibernetice?

Bitdefender Premium Security oferă cea mai bună protecție din industrie, așa cum au dovedit-o rezultatele obținute la testele independente din ultimii 10 ani.

Sunt disponibile numeroase caracteristici avansate de securitate și confidențialitate pentru Windows, Android și iOS - plus multe funcții bonus, inclusiv VPN premium nelimitat și asistență prioritară.

Fiind ușor de instalat și de utilizat, Bitdefender Premium Security reacționează instantaneu la amenințările cibernetice, fără niciun compromis de performanță al sistemului tău.

Bitdefender Premium Security mă protejează împotriva ransomware-ului?

Ransomware-ul este un software periculos, conceput pentru a bloca accesul la fișierele personale de pe computerul tău, până la achitarea unei anumite sume de bani atacatorului.

Bitdefender Premium Security oferă protecție imbatabilă împotriva ransomware-ului, protejând documentele, fotografiile și videoclipurile tale împotriva tuturor amenințărilor cibernetice cunoscute și emergente.

Această soluție premium de securitate poate identifica cele mai noi familii de ransomware, utilizând multiple niveluri de protecție, concepute pentru a detecta malware în diverse etape ale atacului.

Ce tipuri de dispozitive și sisteme de operare acoperă Bitdefender Premium Security?

Bitdefender Premium Security îți va proteja PC-urile Windows, Mac-urile, smartphone-urile și tabletele care rulează Android sau iOS împotriva tuturor amenințărilor cibernetice.

De ce am nevoie de Bitdefender Premium Security pe Windows 10/ Mac /Android?

Windows 10 îți permite să rulezi orice program de securitate îți dorești, iar Bitdefender Premium Security este opțiunea perfectă dacă ai nevoie de o suită de securitate care trece dincolo de protecția tradițională.

În contextul evoluției rapide a malware-ului, Mac-urile au devenit din ce în ce mai vulnerabile. De aceea, este recomandat să lași securitatea în grija profesioniștilor. Bitdefender Premium Security se asigură că Mac-ul tău este protejat împotriva amenințărilor cibernetice noi și existente.

Smartphone-ul tău Android stochează unele dintre cele mai personale date ale tale - și tu trebuie să știi că acesta este în siguranță în permanență. Bitdefender Premium Security îți protejează confidențialitatea online și informațiile cu caracter personal, fără a-ți afecta activitățile de zi cu zi.

Cum se compară Bitdefender Premium Security cu alte suite de securitate de la Bitdefender?

Bitdefender Premium Security include Bitdefender Total Security, Bitdefender Premium VPN pentru trafic nelimitat si asistență* prioritară Premium.

Bitdefender Premium Security oferă protecție pe mai multe platforme, acoperind PC-uri Windows, Mac-uri, smartphone-uri și tablete care rulează Android sau iOS, pentru maxim 10 dispozitive.

Dacă ai o companie mică, îți recomandăm Bitdefender Small Office Security, disponibil pentru maxim 20 de dispozitive.

 

* Serviciul este disponibil în limba engleză doar prin chat.
Toate celelalte canale de asistență îți vor oferi acces la timpi obișnuiți de răspuns.

Primesc VPN odată cu abonamentul meu Bitdefender Premium Security?

Bitdefender Premium Security vine cu o versiune premium a Bitdefender VPN care include trafic nelimitat gratuit.

Pot să testez Bitdefender Premium Security înainte să cumpăr?

Întotdeauna poți testa produsul înainte să-l cumperi. Descarcă gratuit versiunea ta completă de evaluare pentru 30 de zile a soluției Bitdefender Premium Security și testează pachetul complet, fără a fi nevoie să plătești.

Cum activez Bitdefender Premium Security?

Accesează-ți e-mail-ul după ce ai făcut achiziția, urmează pașii pentru crearea unui Cont Bitdefender Central și activează-ți abonamentul. Odată ce abonamentul este activ în contul tău Bitdefender, poți începe să instalezi și să protejezi dispozitivele tale.

Mi-am schimbat computerul. Cum reinstalez Bitdefender Premium Security?

Autentifică-te în contul Bitdefender Central, accesează Dispozitivele mele și începe instalarea soluției Bitdefender pe noul tău dispozitiv. În cazul în care nu mai utilizezi computerul vechi, nu vei mai avea nevoie de o nouă licență pentru abonamentul tău.

Trebuie să reînnoiesc Bitdefender Premium Security?

Pentru a te ajuta să rămâi protejat, Bitdefender Premium Security poate fi achiziționat sub formă de abonament care se va reînnoi automat dacă ai selectat această opțiune la momentul achiziționării.

Poți verifica și modifica starea achiziției oricând, accesând contul tău Central (Abonamentele mele -> Plățile mele) dacă ai activat abonamentul folosind aceeași adresă de e-mail utilizată pentru efectuarea plății.

Dacă ai achiziționat Bitdefender Premium Security, poți alege să reînnoiești abonamentul mai devreme sau să cumperi abonamentul pentru încă un an (sau să actualizezi) aproape de data expirării, în funcție de valabilitatea abonamentului tău.

În orice caz, cu 30 de zile înainte de data expirării, vei primi e-mail-uri prin care vei fi informat că abonamentul tău urmează să expire și ți se vor prezenta etapele următoare.

Nu am primit codul de activare. Ce pot face?

E-mailurile de confirmare sunt primite de obicei la scurt timp după plasarea unei comenzi. Asigură-te că verifici și directoarele Promoții și Spam dacă clientul tău de e-mail clasifică e-mailurile automat. Pentru mai multe informații, consultă acest articol pentru asistență.

Pentru alte articole utile și tutoriale video, accesează Bitdefender Support Center.

circle

Bitdefender Central

Securitate oriunde te-ai afla

Tot ce trebuie să știi despre Bitdefender Central.

 • Activezi protecția Bitdefender pe dispozitivele tale
 • Gestionezi totul din browser și de pe telefonul tău iOS sau Android
 • Scanezi rețeaua ta din aplicația mobilă Bitdefender Central
 • Primești actualizări de securitate 24/7
 • Beneficiezi de acces direct la echipa noastră de asistență pentru clienți
Office Security

Descarcă aplicația pentru mobil