Securitate de top la nivel de endpoint

software de securitate endpoint pentru sectorul industrial

Acoperiți toate endpoint-urile din rețea

Securizați activele din toate locațiile, cu securitate adaptivă care blochează 99% dintre atacuri. Bitdefender integrează capabilități de protecție, detecție, răspuns și analiză a riscurilor la nivel de endpoint pentru resursele fizice și virtualizate. În plus, oferă protecție împotriva atacurilor de tip „BEC” (business email compromise) și amenințărilor de phishing pe e-mail. Acum vă puteți fortifica și administra fără probleme activele, remediind totodată riscurile asociate utilizatorilor, prin identificarea comportamentelor riscante și instruirea cu privire la acestea.

Securitate cibernetică și automatizare dedicate pentru sectorul industrial

Răspuns mai rapid, securitate mai inteligentă

Sporiți vizibilitatea asupra amenințărilor blocate și îmbunătățiți eficiența investigațiilor. Consola Bitdefender în cloud permite un răspuns rapid, cu un grad mai ridicat de precizie. Opțiunile de detaliere granulară oferă context și corelări utile pentru a accelera procesul de luare a deciziilor și de remediere. Aplicarea automată de patch-uri de securitate și criptarea full-disk simplifică administrarea, în timp ce HyperDetect utilizează tehnologie machine learning pentru a descoperi atacurile avansate și ascunse.

Soluții scalabile de securitate cibernetică pentru producție

Scalați mai simplu

Obțineți soluții de securitate integrate pentru sectorul de producție, care vor evolua odată cu dumneavoastră. Soluțiile Bitdefender vă ajută să păstrați un număr minim de instrumente și scripturi manuale pe care le rulați, acoperind totodată întreaga durată de viață a amenințării. Reduceți costurile și complexitatea, evitați suprapunerile și scalați cu încredere. Bitdefender îi permite echipei dumneavoastră se concentreze pe prioritățile de securitate și conformitate care au un impact major.

Protecție împotriva atacurilor cibernetice din sectorul industrial

  • Scăderi de performanță
  • Complexitate inutilă
  • Vizibilitate insuficientă
Preveniți întreruperile de lucru din cauza atacurilor cibernetice

Evitați întreruperile fluxului de lucru

Oferiți echipei dumneavoastră instrumentele necesare pentru a răspunde cu precizie la amenințări. Evitați problemele de performanță care încetinesc stațiile de lucru și cauzează upgrade-uri inutile. Asigurați-vă că personalul dumneavoastră se ocupă de sarcinile relevante, reducând rezultatele fals pozitive care întrerup fluxurile de lucru și îngreunează munca personalului de IT. Bazați-vă pe protecția adaptivă, pe niveluri multiple, de la Bitdefender, care utilizează 30 de miliarde de înregistrări de posibile amenințări în fiecare zi pentru a bloca 99% dintre atacuri.

Soluții de securitate simplificate

Simplificați protecția End-to-End

Securizați-vă software-ul și echipamentul cu o singură soluție care elimină lacunele de protecție. Cu Bitdefender, evitați sarcinile manuale și acumularea de soluții multiple și reduceți problemele de performanță la nivel de endpoint care apar odată cu utilizarea de prea multe soluții de securitate separate.

Vizibilitate granulară și raportare asupra incidentelor de securitate cibernetică

Sporiți-vă vizibilitatea la fiecare nivel

Optimizați investigarea incidentelor, cu vizibilitate granulară și capabilități robuste de raportare. Consola centralizată Bitdefender simplifică aprofundarea problemelor și facilitează înțelegerea rapidă a acestora – și a motivului pentru care au apărut – pentru a iniția un răspuns imediat. Și, datorită capabilităților de raportare ușor de utilizat, echipa de management oferă mai rapid informații și dispune întotdeauna de o amprentă de date verificabilă în scopuri de conformitate.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Energizer Holding - testimonial client din sectorul de producție

„Nu trebuie să ne facem griji cu privire la promovări exagerate de marketing din partea Bitdefender. Oferă exact ceea ce promit, eliminând malware-ul, ransomware-ul și amenințările persistente avansate.”

Craig Rodenberg, Information Security Architect

Energizer Holdings, Inc.
IRSAP - testimonial client din sectorul de producție

„Atunci când observăm ceva suspect, putem izola și testa în siguranță fișierul folosind Bitdefender Sandbox Analyzer. Prin intermediul testărilor, descoperim potențialele riscuri și aspectele la care trebuie să fim atenți.”

Marco Broetto, IT Manager și SAP Project Manager

Irsap
Marchesini Group - testimonial clienți din sectorul de producție

„Deoarece GravityZone ne-a protejat mediul atât de bine și a automatizat sarcinile manuale, petrecem cu 20-30% mai puțin timp pentru administrarea securității. Am trecut de la sute de rezultate fals pozitive pe săptămână la zero rezultate fals pozitive într-un an.”

Maurizio Bertasi, Manager IT

Marchesini Group
INglass SpA - testimonial client din sectorul de producție

„Folosind capabilitățile Bitdefender de analiză a riscurilor de la nivelul endpoint-urilor, putem evalua eficiența performanței de securitate și remedia și fortifica endpoint-urile acolo unde observăm riscuri mai ridicate. De asemenea, îl utilizăm pentru a genera rapoarte privind eficiența securității pentru echipa de management.”

Davide Gastaldon, Cybersecurity Manager

INglass S.p.A.

Resurse

Citiți fișa tehnică a produsului GravityZone Business Security Enterprise
Fișă tehnică

GravityZone Business Security Enterprise

Citește mai multe
Citește mai multe articol de blog

EVALUĂRI MITRE Engenuity ATT&CK®

Citește mai multe
Citește mai multe articol de blog

Cum să rămâneți cu un pas înainte ransomware-ului

Citește mai multe
Citește mai multe Rapoarte

Raportul Forrester SAS din 2021

Citește mai multe