Bun venit la Bitdefender Support!

Videoclipuri populare "Cum să"

Contactează echipa de asistență a Bitdefender

Centrul de asistență clienți

Tehnicienii noștri specializați vă stau la dispoziție 24/7! Suntem aici pentru a răspunde oricăror întrebări și pentru a rezolva orice probleme tehnice cu care vă confruntați.

Deschideți o solicitare

`

Asistență prin chat

Asistență comercială clienți

Solicitări referitoare la achiziții, înregistrare, licențe, informații referitoare la cont

Asistență tehnică pentru clienți

Solicitări referitoare la specificațiile tehnice, comportamentele nedorite sau mesajele de eroare

Datele sunt colectate in conformitate cu Politica noastra de confidentialitate.

Recenzii de la utilizatori

Folosesc Bitdefender de peste un an și…

Folosesc Bitdefender de peste un an și, recent, mi-am prelungit abonamentul pentru încă un an. În trecut, am folosit Norton, McAfee și AVG, însă Bitdefender le depășește pe toate la capitolul performanță.

Nancy Cooper, Duminică, 23 aprilie 2017

Bitdefender este pur și simplu cel mai bun...

Bitdefender este tot ceea ce și-ar putea dori cineva. Sunt cu adevărat dedicați oamenilor pe care îi protejează, software-ul lor este excelent, iar serviciul de asistență pentru clienți este impecabil!

Jose, Miercuri, 19 aprilie 2017

Servicii excelente

Au o gamă excelentă de produse și o echipă dedicată de asistență pentru clienți, care te ajută să profiți la maximum de produsele lor.

Stuart MacDonald, Duminică, 16 aprilie 2017

Bitdefender este minunat.

Pentru securitate reală, ușurință în utilizare, confortul siguranței, analiza promptă a oricăror probleme și o echipă de asistență extraordinară, nu vei găsi ceva mai bun decât Bitdefender.

Adrian Kennedy, Sâmbătă, 18 februarie 2017

Soluția care schimbă jocul

În această eră rapidă, toți vrem să ne rezolvăm problemele cât mai repede posibil. Bitdefender este răspunsul. Eram fan Kaspersky, însă acum am devenit adept Bitdefender. Este o alegere excelentă pe care vă promit că n-o veți regreta.

Pritam Mandal, Duminică, 26 februarie 2017

Cea mai bună securitate

La modul cel mai serios, este considerat cel mai bun peste tot pe internet și funcționează foarte bine pentru mine. Exact așa cum se și promovează. Este exact ceea ce trebuie să cumperi. Și la un un preț rezonabil, aș putea adăuga. Versiunea Multi Device este cea mai bună. Acum știu că telefonul meu Android este la fel de sigur ca și computerul meu.

George Campros, Marți, 13 decembrie 2016

Un produs excelent

Un produs foarte bun care nu îți cere multe. Nu trebuie decât să-l instalezi și este gata de utilizare. Nu mă întrerupe niciodată în timpul unui joc pe calculator. Mă declar un utilizator foarte mulțumit!

John Ward, Luni, 28 noiembrie 2016