Bun venit la Centrul de asistență Bitdefender

Treceți la
Asistență pentru utilizatori individuali

Tehnicienii noștri experimentați vă stau la dispoziție 24/7! Ne aflăm aici pentru a răspunde oricând întrebărilor dumneavoastră cu privire la pachetul de securitate și să vă oferim asistența antivirus necesară pentru a soluționa rapid orice problemă tehnică pe care o puteți avea cu software-ul dumneavoastră de securitate pentru internet.

Treceți la
Asistență pentru companii

Reprezentanții autorizați Bitdefender sunt gata oricând să vă ofere asistență de neegalat prin intermediul prin intermediul telefonului sau al e-mail-urilor. Instruiți foarte bine în ceea ce privește atât soluțiile de securitate pentru internet ale Bitdefender, cât și tehnologiile terțe, experții noștri în asistență antivirus sunt mereu pregătiți să răspundă nevoilor dumneavoastră și să vă ofere asistență tehnică de cel mai înalt nivel.

Solicită asistență
cu privire la respectarea valorilor etice

Onestitatea, integritatea și încrederea se numără printre valorile de bază ale Bitdefender și aderarea la principiile noastre etice fundamentale ne permite să ne punem în practică cele mai importante calități: creativitatea, concentrarea și inovarea. Instruim echipele pentru a acorda atenție tuturor practicilor în materie de afaceri și pentru a respecta valorile Bitdefender. Cu toate acestea, în cazul în care te confrunți cu dileme ce țin de etică, contactează echipele de management și de relații cu clienții sau Bitdefender Ethics.