www

Ultimele știri

Suita BitDefender 2011 disponibilă pe site-ul Orange

October 2010


Colaborarea cu Orange şi oferta pe care o propunem utilizatorilor în acest fel, vine în întâmpinarea nevoii acestora de a beneficia de servicii avansate de securitate la preţuri accesibile

18 Octombrie 2010 - Începând cu luna octombrie, utilizatorii pot achiziţiona cele mai noi produse de securitate BitDefender 2011 la preţuri promoţionale, din secţiunea magazin-online a site-ului www.orange.ro. Produsele disponibile sunt Antivirus PRO 2011, la preţul de 27,45EUR*, Internet Security 2011, la preţul de 41,18EUR*şi Total Security 2011, 59,48EUR*. Licenţele sunt valabile pe o perioadă de 1 an şi pot fi instalate la 3 calculatoare diferite.

 

Colaborarea cu Orange şi oferta pe care o propunem utilizatorilor în acest fel, vine în întâmpinarea nevoii acestora de a beneficia de servicii avansate de securitate la preţuri accesibile. Este cu atât mai important să identificăm astfel de soluţii, cu cât consumul de internet creşte direct proporţional cu numărul şi varietatea atacurilor informatice” a declarat Răzvan Vălceanu, Country Manager al BitDefender România.

 

Lansată recent, suita BitDefender 2011 oferă protecţie împotriva celor mai noi versiuni de viruşi, programelor de tip spion, atacurilor de tip phishing şi tentativelor de furt de identitate. Produsele BitDefender 2011 sunt uşor de utilizat şi oferă clienţilor informaţii utile privind securitatea online, incluzând tutoriale despre instalare, o bibliotecă cu videoclipuri explicative despre caracteristicile şi configurarea produsului, precum şi suport tehnic gratuit 24/7.

 

De asemenea, la achiziţionarea fiecărui produs BitDefender de pe site-ul Orange, utilizatorii primesc puncte Orange Thank You, de la 183 pentru Antivirus PRO 2011, 275 pentru Internet Security 2011, până la 397 de puncte Thank You la cumpărarea unei licenţe Total Security 2011.

 

* Toate preţurile includ TVA.


Share