www

Ultimele știri

Seminar de securitate organizat de Bitdefender pentru studentii Universitatii Romano-Americane

November 2012


Bitdefender continuă programul de educare în domeniul securității pentru studenți și elevi

 

Bitdefender, liderul pieței locale de antivirus în colaborare cu Universitatea Româno-Americană a organizat seminarul Security Threats Evolution and Case Studies – Amenințările informatice, evoluție și studii de caz, ce a reunit aproape 100 de studenți și profesori.

Evenimentul a adus în atenția cursanților cele mai importante aspecte legate de securitatea informatică și de modalitățile prin care se pot apăra de atacuri ce vizează furtul de informații, scurgerile de date personale sau pierderile de natură financiară.

Seminarul este parte a programului Academica, derulat de Bitdefender, program început în 2009, ce își propune educarea și formarea studenților și elevilor în domeniul securității și susținerea excelenței în educație.

Această întâlnire, organizată în cooperare cu o instituție de învățământ de prestigiu din România - Universitatea Româno-Americană - face parte dintr-o serie amplă de workshop-uri pe care Bitdefender își propune să le susțină la nivel național, pentru studenţii din cele mai importante centre universitare.

’’Suportul Bitdefender pentru viitorii absolvenți ai școlii românești este extrem de important pentru companie şi vom continua să-l oferim atât în plan material, cât şi prin proiecte de educare şi informare. Ne mândrim că de-a lungul anilor am reușit să atragem cei mai valoroși studenți în cadrul programelor noastre de internship, care au contribuit ulterior ca angajați la realizarea unor produse de top în domeniu, la nivel internațional’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Compania românească Bitdefender, recunoscută la nivel internațional pentru performanțele soluțiilor antivirus pe care le dezvoltă, este un partener activ al mediului academic din România, parteneriat evidențiat de proiectele dedicate studenților și elevilor. 


Share