www

Ultimele știri

Noul BitDefender Enterprise Manager 2.5, solutia de securitate dedicata mediul de afaceri romanesc

February 2005


BitDefender anunta lansarea noii generatii de solutii antivirus pentru securitatea retelelor, BitDefender Enterprise Manager v2.5.

Divizia de Securitate a Datelor din cadrul companiei romanesti SOFTWIN, BitDefender, anunta lansarea noii generatii de solutii antivirus pentru securitatea retelelor, BitDefender Enterprise Manager v2.5. Lansarea are loc dupa primirea premiului de excelenta PCWorld Romania pentru \"Cea mai buna protectie antivirus centralizata pentru retelele complexe\".

Noua generatie BitDefender Enterprise Manager, 2.5, ofera protectie suplimentara retelelor complexe de calculatoare, imbunatatind gestiunea clientilor din retea. Clientii din retea sunt perfect protejati datorita noii solutii BitDefender 8 Professional Plus - certificata in luna februarie 2005 de catre prestigiosul Virus Bulletin pentru rata de detectie de 100% a tuturor virusilor in circulatie sau prin BitDefender 8 Standard.

BitDefender Enterprise Manager 2.5 reduce semnificativ costurile de administrare a securitatii retelelor de dimensiuni variate, solutia fiind scalabila de la 10 pana la cateva mii de calculatoare, cu diferite sisteme de operare si cu puncte de lucru in mai multe locatii- intindere teritoriala mare.

Pentru a dezvolta Enterprise Manager 2.5, echipa noastra a realizat o analiza a nevoilor de securitate in marile companii romanesti, pe diverse domenii de activitate, incluzand sectorul public, sectorul financiar-bancar, sectorul educational si cel al serviciilor. Noua solutie este perfect adaptata atat infrastructurilor IT utilizate in aceste sectoare cat si nevoilor de administrare centralizata a locatiilor din teritoriu.

\"Pentru a dezvolta Enterprise Manager 2.5, echipa noastra a realizat o analiza a nevoilor de securitate in marile companii romanesti, pe diverse domenii de activitate, incluzand sectorul public, sectorul financiar-bancar, sectorul educational si cel al serviciilor. Noua solutie este perfect adaptata atat infrastructurilor IT utilizate in aceste sectoare cat si nevoilor de administrare centralizata a locatiilor din teritoriu.\", a declarat Adrian Petrisor, BitDefender Product Marketing Manager

Generatia 2.5 aduce in plus elemente esentiale in protejarea retelelor de mari dimensiuni:
- Instrumentul Network Builder, cu ajutorul caruia se pot grupa si administra clientii aflati in retea
- BitDefender WMI Scripts Server Add-on este noul instrument care usureaza controlul asupra retelelor de mari dimensiuni. Cu ajutorul sau, administratorii de retea pot afla informatii referitoare la proprietatile sistemului de operare, la spatiul disponibil de pe disk, la utilizatorii computerelor si la procesele care se desfasoara pe computerele din retea.
- Serverul de actualizare HTTP permite actualizarea centralizata a produselor de securitate dintr-o singura locatie din retea
- Un sistem de implementare imbunatatit, pentru instalarea de la distanta a produselor BitDefender aflate pe statiile de lucru

\"Am inclus Network Builder in ultima varianta a BitDefender Enterprise Manager pentru a usura munca administratorilor de sistem. Acest instrument ajuta la este introducerea noilor clienti din retea in baza de date a produsului mult mai usor. In plus, ajuta la identificarea tuturor statiilor de lucru dintr-un domeniu si la adaugarea lor prin filtrele create special, urmarind instalarea ulterioara a produselor BitDefender intr-un mod mult mai eficient.\" a continuat Adrian Petrisor.

Clientii care detin versiuni anterioare pot actualiza versiunea de produs in mod gratuit pentru perioada ramasa de licentiere. De asemenea, solutiile BitDefender Enterprise Manager beneficiaza de servicii de suport tehnic non-stop in limba romana.

BitDefender Enterprise Manager este prima solutie corporate BitDefender care primeste un premiu de excelenta pentru tehnologia inovatoare folosita in protectia retelelor complexe. Acest premiu a fost acordat de catre grupul media IDG in cadrul Galei Premiilor de Excelenta PCWorld pentru anul 2004, eveniment care a avut loc in data de 4 februarie 2005 la hotelul Hilton.


Share