www

Ultimele știri

BitDefender 8 Professional Plus obtine al treilea Virus Bulletin

June 2005


BitDefender, Divizia de Securitate a Datelor a companiei romanesti SOFTWIN, anunta primirea celei de-a treia certificari

BitDefender, Divizia de Securitate a Datelor a companiei romanesti SOFTWIN, anunta primirea celei de-a treia certificari Virus Bulletin pentru BitDefender 8 Professional Plus. Revista de testare independenta compara produsele antivirus ale diferitor producatori, iar certificarea primita in Iunie atesta faptul ca produsul SOFTWIN a detectat in totalitate virusii aflati in circulatie.

Testarea produselor antivirus a avut loc pe sisteme dotate cu Windows XP. \"Dupa lansarea BitDefender 8 Professional Plus munca noastra nu s-a oprit. Aducem constant imbunatatiri produselor noastre, iar certificarea din iunie este inca o atestare a faptului ca munca noastra este bine facuta.\" Bogdan Dumitru, BitDefender Chief Technical Officer.

Celelalte doua certificari Virus Bulletin pentru produs au fost luate in noiembrie 2004, pentru pentru compatibilitatea cu Windows Server 2003 si in februarie 2005 pentru compatibilitatea cu Windows NT. BitDefender for Samba Linux File Servers a fost de asemenea certificata pentru 100% detectie a virusilor aflati in circulatie in luna aprilie 2005.
Alte atestari ale calitatii variantei 8 a produselor BitDefender pentru statiile de lucru sunt certificarile ICSA Labs Anti-Virus Detection si ICSA Labs Anti-Virus Cleaning, TuV, Checkmark Level 1, Level 2 si Checkmark Trojan, premiul pentru \"Cel mai bun produs antivirus al anului 2004\" � CHIP Computer & Communications Romania si premile pentru cel mai bun pret si cele mai bune performante din Gernamia, Thailanda, Olanda, Franta.

BitDefender 8 Professional Plus este un pachet de securitate cuprinzator, ce contine module antivirus, antispam si firewall. De la lansarea sa in luna octombrie 2004 este disponibil alaturi de BitDefender 8 Standard pe site-ul www.bitdefender.ro si in magazinele de specialitate.


Share