www

Ultimele știri

BitDefender - cel mai bun software romanesc

March 2005


In cadrul galei premiilor PC World au fost rasplatite...

BitDefender, unul dintre principalii furnizori de solutii si servicii de securitate a fost desemnat cel mai bun software romanesc in cadrul galei premiilor PC World din aceasta saptamana. In cadrul acestui eveniment au fost rasplatite cele mai performante solutii IT, testate si prezentate in revista PC World pe parcursul anului precedent.

\"Solutiile BitDefender se caracterizeaza prin performanta si prin posibilitati de adaptare la cerintele diverselor categorii de utilizatori. Aceasta gama de produse permite implementarea unui nivel ridicat de protectie antivirus atat pentru statiile de lucru, cat si in mediile enterprise.\" spune Silviu Cojocaru, editor PC World Romania.

�Alaturi de ultimul Virus Bulletin obtinut (detectie 100% a virusilor in circulatie - ianuarie 2004), premiul PC World ne bucura si ne onoreaza in acelasi timp. BitDefender a reusit sa se impuna pe piete acoperite nu demult doar de produse consacrate si, de aceea, credem ca BitDefender reprezinta un varf de lance prin care romanii isi dovedesc calitatile in fata intregii lumi� completeaza Oliviu Talianu, BitDefender Country Manager.

Tehnologia antivirus BitDefender protejeaza in prezent peste 38 de milioane de utilizatori din 100 de tari iar de curand in Germania si Spania s-au deschis reprezentante SOFTWIN.


Share