www

Ultimele știri

Descărcaţi o licenţă de 3 luni a BitDefender Internet Security 2011

September 2010


BitDefender oferă bonus tuturor cititorilor PRwave sau celor care au participat la concurs, o licenţă de 3 luni a noii versiuni a cunoscutului antivirus.

BitDefender oferă bonus tuturor cititorilor PRwave sau celor care au participat la concurs, o licenţă de 3 luni pentru noua versiune a cunoscutului antivirus. Puteţi încerca BitDefender Internet Security 2011 descărcând kitul de aici: http://bit.ly/bd2011_3luni_prw .

 

În luna septembrie PRwave şi BitDefender au organizat un concurs cu premii constând în licenţe pentru un an de zile pentru BitDefender Internet Security 2011. Reprezentanţii BitDefender s-au gândit la o modalitate prin care toţi cei care au participat la concurs dar şi toţi vizitatorii siteului www.prwave.ro să aibă posibilitatea de a testa antivirusul pe o perioadă extinsă de la 1 lună la 3 luni.

 

Despre Internet Security 2011

BitDefender Internet Security 2011 oferă siguranţa de care utilizatorul are nevoie atunci când navighează pe Internet, fară a reduce viteza calculatoarelor voastre. Astfel, utilizatorul este protejat împotriva viruşilor, atacurilor informatice, spam-ului şi beneficiază de opţiuni de control parental şi firewall.


Share