www

Ultimele știri

BitDefender raporteaza noi speculatii legate de virusul SRAS

May 2004


BitDefender,unul dintre principalii furnizori de solutii, servicii si informatii de securitatea datelor, avertizeaza astazi asupra unui nou virus de larga circulatie: Win32.Melare.A@mm.

Acest virus informatic soseste ca mesaj de alerta falsa referitoare la cunoscutul virus uman - SARS. Laboratoarele BitDefender lanseaza un utilitar gratuit de dezinfectie pentru utilizatorii deja infectati cu acest virus atat de raspandit.

"Aceasta noua speculatie legata de numele cunoscutului virus SARS demonstreaza inca o data ca subiectele care se bucura de atentia presei devin elemente de interes major pentru creatorii de virusi" declara Bogdan Dragu, Virus Researcher la BitDefender. "Acest virus nu pare a fi nici prima si nici ultima creatie a autorului sau, ci indica prezenta unui experimentat creator de coduri virale in spatele acestui presupus mesaj de alarma" conchide Bogdan.

Utilitarul AntiMelare de la BitDefender anihileaza toate efectele negative ale virusului si restaureaza sistemul la starea sa initiala, complet functionala.



Va invitam sa vizitati www.bitdefender.ro/html/utilitare_gratuite.php pentru mai multe informatii despre alte utilitare antivirus gratuite.

Expertii antivirus de la BitDefender se bucura de o larga recunoastere pentru lansarea unor utilitare gratuite de protectie antivirus impotriva celor mai multe amenintari informatice.


Share