www

Ultimele știri

BitDefender Professional primeste certificarea CheckMark pentru rata de detectie de 100%

August 2003


Compania romaneasca SOFTWIN, prin divizia BitDefender, unul dintre principalii furnizori de solutii, servicii si informatii de securitate a datelor, anunta astazi ca produsul sau - BitDefender Professional Edition a trecut cu succes testul pentru certificarea Checkmark.

BitDefender AntiVirus � Professional Edition a atins nivelul 1 de certificare antivirus Checkmark, o dovada in plus ca acest produs este capabil sa detecteze toti virusii in circulatie.

"SOFTWIN a demonstrat ca produsele sale satisfac acest standard global competitiv " a declarat Chris Thomas, Director de Operatiuni la West Coast Labs.

Antivirus Checkmark, realizat de West Coast Labs, testeaza produse pentru a verifica daca pot detecta virusii care provoaca infectii pe intregul mapamond. Ofera mijloace fiabile de autentificare a produselor in care utilizatorii pot avea deplina incredere in ceea ce priveste folosirea unor servicii antivirus de calitate superioara. Toate informatiile referitoare la testarea antivirus si la certificare se pot gasi la adresa www.check-mark.com.

"BitDefender a format o adevarata traditie prin inovatie si obtinerea celor mai importante premii
din industria de software antivirus" a comentat Bogdan Irina, Director Comercial la BitDefender, SOFTWIN. "BitDefender Antivirus a fost certificat in mod repetat de catre ICSA si a primit recent premiul Virus Bulletin. O asemenea dovada de apreciere din partea comisiei de certificare Checkmark este importanta pentru clientii actuali si potentiali si denota angajamentul nostru pentru dezvoltarea celor mai bune solutii antivirus."

Utilizatorii pot verifica imediat daca un produs este certificat Checkmark: pot vedea daca respectivele cutii de produs includ logo-ul Checkmark, pot contacta West Coast Labs sau pot vizita situl Checkmark


Despre West Coast Labs
West Coast Labs este o organizatie independenta care certifica nivelul de calitate al produselor
de securitate IT. Este proprietate a West Coast Publishing Ltd., editor al SC Magazine,
una dintre cele mai importante publicatii in domeniul securitatii datelor.
Checkmark este un standard global dominant, echivaland eficienta produselor de securitate informatica.


Share