www

Ultimele știri

BitDefender lansează ”Academica” – programul de educare în domeniul securităţii

November 2009


Începând de astăzi, BitDefender®, producătorul autohton de soluţii de securitate, iniţiază un amplu program de educare în domeniul securităţii informatice în cele mai importante universităţi din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Specialiştii BitDefender vor susţine o serie de workshopuri pentru studenţii din cadrul celor mai importante centre universitare din România, principalul scop al acestui program fiind conştientizarea pericolelor din domeniul IT&C.

Astfel, în cadrul primului curs deschis la Universitatea Politehnică din Bucureşti, BitDefender a intrat în dialog cu studenţii despre noile tendinţe în materie de malware şi phishing din România, oferind soluţii pentru prevenirea şi combaterea ameninţărilor informatice.


“Prin proiectul “Academica” vrem ca studenţii să înveţe mai multe despre importanţa securităţii informatice, despre ce înseamnă malware şi ce pagube poate produce, despre cum se previn şi se pot soluţiona problemele cauzate de neprotejarea sistemului şi a datelor personale. Ne dorim ca iniţiativa noastră să atingă un număr cât mai mare de studenţi, pentru că acest program le este dedicat în totalitate”,
a declarat Carmen Căpitanescu, Marketing Manager, BitDefender România.

Totodată, Academica este un program dedicat studenţilor interesaţi de securitatea informatică, care îşi doresc să profeseze în acest domeniu, BitDefender propunându-şi să descopere, să sprijine şi să încurajeze iniţiativele tuturor tinerilor talentaţi.


Share