www

Ultimele știri

BitDefender este al treilea produs antivirus din lume certificat de Laboratoarele ICSA pentru Windows XP

March 2002


SOFTWIN, are placerea de a anunta ca produsul sau de referinta BitDefender, a fost certificat de laboratoarele ICSA, SUA

a. BitDefender este al treilea produs din lume care a obtinut certificarea ICSA Labs pentru sistemul de operare Microsoft Windows XP.

Laboratoarele ICSA, o divizie a Corporatiei TruSecure, ofera utilizatorilor garantia ca un produs antivirus a atins un inalt nivel de performanta in detectarea virusilor si a altor aplicatii periculoase. Programul de certificare a produsului antivirus ofera o testare in profunzime care imbunatateste in mod semnificativ increderea si siguranta utilizatorului.

\"Compania SOFTWIN este foarte mandra de aceasta ultima realizare. Demonstreaza, o data in plus, angajamentul nostru de a oferi utilizatorilor BitDefender o tehnologie antivirus de inalta performanta,\" a declarat Dl. Daniel Ionescu, Manager al Departamentului de Securitatea Datelor la SOFTWIN. \"Aceasta certificare ofera utilizatorilor nostri siguranta ca retelele si calculatoarele lor sunt bine protejate impotriva virusilor sau a altor aplicatii periculoase ,\" a conchis Dl. Ionescu.

Pentru a obtine certificarea ICSA pentru produse antivirus cu scanare On-Demand/On-Access pe sistemele de operare Windows XP, BitDefender a trebuit sa detecteze 100% din virusii existenti in prezent in lista \"in-the-wild\", dar sa obtina si un procent de 100% din seria de teste de laborator a ICSA, care include un set de teste pentru virusii polimorfi si pentru acei virusi cunoscuti ca avand cea mai mare capacitate de infectare si care trebuie mentionati in WildList. In plus, laboratoarele ICSA vor testa in continuare lunar produsul BitDefender impotriva ultimilor virusi pentru a se asigura ca produsul a fost actualizat si ca el raspunde ultimilor virusi sau altor aplicatii periculoase.

\"BitDefender Professional for Windows XP a trecut toate procedurile noastre de testare si i-a fost acordata Certificarea ICSA Antivirus Scanner.\" A declarat Dl. Larry Bridwell, Content Security Program Manager, al laboratoarelor ICSA.

O versiune de evaluare pentru o perioada de 30 de zile poate fi descarcata de la adresa www.bitdefender.ro.


Share