www

Ultimele știri

BitDefender Internet Security 2011, performanţe deosebite la testele independente AV-Test.org

December 2010


În cadrul testelor AV-Test.org, BitDefender a obţinut o rată de detecţie de 99%, dar şi cea mai bună rată de dezinfecţie din industrie, de 95%

BUCUREŞTI, România – 8 Decembrie, 2010 – BitDefender, liderul pieţei locale de securitate, anunţă că produsul Internet Security 2011 a înregistrat cele mai mari punctaje pentru funcţiile de detecţie şi dezinfecţie împotriva malware, pe parcursul celor trei luni de testări organizate de AV-Test.org.

Testele independente AV-Test.org au evaluat produsele BitDefender împreună cu alte 18 soluţii de securitate, din perspectiva nivelului de protecţie asigurat, a reparării sistemului după o infecţie, precum şi a uşurinţei în utilizare.  Testele au luat în calcul:

·         Detecţia statică şi dinamică împotriva infecţiilor cu malware,  prin simularea ameninţărilor de tip „zero-day”

·         Nivelul de dezinfecţie şi eliminare a elementelor rootkit, ascunse, din sistem

·         Încetinirea sistemului cauzată de instrumentele de dezinfecţie şi numărul de raportări fals-pozitive

„Performanţa produsele antivirus BitDefender reflectă ceea ce utilizatorii BitDefender ştiu deja – faptul că avem cele mai eficiente instrumente de dezinfecţie” a declarat Viorel Canja, Head of AntiMalware Labs la BitDefender România. “Criteriile de evaluare ale testelor AV-Test.org sunt printre cele mai riguroase şi de aceea sunt cu atât mai valoroase rezultatele obţinute în cadrul acestor testări” a continuat acesta.

„Eficienţa funcţiei de detecţie a BitDefender nu poate fi contestată. Rata de detecţie a depăşit nivelul de 99%  - în comparaţie cu media industriei de 96% - şi motorul de scanare al BitDefender a generat numai un singur rezultat fals-pozitiv de-a lungul celor trei luni de testări, în timp ce alte soluţii au returnat cel puţin 3 alarme false” a declarat Andreas Marx, CEO al AV-Test.org.  “Aceste rezultate au fost atinse fără a se fi încetinit sistemul, ca în cazul altor produse. De fapt, BitDefender a folosit numai jumătate din resurse în comparaţie cu media produselor supuse testării” a adăugat Andreas Marx.

Pentru informaţii suplimentare şi detalii referitoare la rezultate şi criteriile de evaluare, vă rugăm vizitaţi  http://www.av-test.org/certifications.


Share