www

Ultimele știri

Bitdefender, in fruntea industriei de securitate la testele independente internationale

August 2013


Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus, a obținut cel mai mare punctaj în cele mai recente sesiuni de evaluare derulate de organizațiile internaționale de testare AV-Test și AV-Comparatives.

Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus, a obținut cel mai mare punctaj în cele mai recente sesiuni de evaluare derulate de organizațiile internaționale de testare AV-Test și AV-Comparatives.

Astfel, institutul german independent de testare AV-TEST a clasat Bitdefender Internet Security 2013pe prima poziție în topul celor mai performante soft-uri de  securitate pentru PC, în runda desfășurată în perioada mai-iunie, cu 17,5 puncte obținute din maximum de 18 posibile.

Următorul clasat a cumulat 16,5 puncte, iar în sesiunea de testare au fost incluse 26 de soluții antivirus.

De asemenea, potrivit testului realizat de institutul austriac de evaluare AV-Comparatives în perioada martie-iunie, Bitdefender Internet Security 2013 a obținut o rată de protecție de 99,9%, cel mai bun punctaj din această rundă. În cele patru luni de evaluare au fost testate 19 produse, în condiții asemănătoare celor din realitate și s-au folosit 1972 de cazuri de testare.

’’Cele mai recente rapoarte de securitate arată că amenințările informatice cresc în complexitate, devin din ce în ce mai ingenioase și se schimbă constant în încercarea de a escroca cât mai mulți utilizatori de dispozitive electronice. În acest context, o soluție de securitate informatică performantă este esențială pentru siguranța conturilor bancare sau a datelor personale ale utilizatorilor. Iar rezultatele publicate în ultima săptămână de AV-TEST și AV-Comparatives reconfirmă performanțele Bitdefender și recunosc efortul constant al unei echipe cu experiență extinsă în industria de securitate globală’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Bitdefender s-a clasat constant pe primul loc în evaluările independente realizate la nivel internațional în ultimii trei ani, iar la începutul acestui an a primit distincția Produsul Anului acordată de AV-Comparatives.

De asemenea, la scurt timp după lansarea noului Bitdefender, la începutul lunii iulie, produsele Bitdefender Antivirus Plus și Bitdefender Total Security au primit distincția Editor’s Choice acordată de prestigioasa publicație americană de profil PCMag.

Mai multe detalii:

AV-TEST: http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-7/mayjun-2013/

AV-Comparatives: http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2013/07/avc_prot_2013a_en.pdf

PCMag: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2421320,00.asp

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2421597,00.asp


Share