www

Ultimele știri

Bitdefender îşi extinde programul Partner Advantage Network pentru specialiştii în tehnologii de virtualizare şi de tip cloud

April 2012


Oferte îmbunătățite pentru furnizorii de servicii, revânzători, distribuitori și integratori de sisteme cu ajutorul celui mai complet set de tehnologii de securitate disponibil

Bucureşti, România şi la standul A90 la Infosecurity Europe, Londra, Anglia – Marţi, 24 aprilie 2012 – În urma recentei lansări a soluţiilor Security for Virtualized Environments (SVE) şi Cloud Security for Endpoints, Bitdefender anunţă astăzi extinderea programului Partner Advantage Network în vederea îmbunătăţirii ofertei de furnizori de servicii pentru companii, revânzători, distribuitori şi integratori de sistem pentru cele mai avansate tehnologii de securitate disponibile pe piaţă – integrarea cu VMware vShield 5 Endpoint™ şi suport pentru Citrix, Microsoft şi alte platforme de virtualizare.

Modul de soluţionare a problemei existente pe piaţă
Până recent, condiţia de calificare pentru mulţi revânzători, canale specializate şi furnizori de servicii a fost problema securizării mediilor virtualizate. Pentru aceasta era nevoie de un mix de tehnologii de securitate care erau strâns legate de anumite sisteme de operare sau platforme de virtualizare. Cu Bitdefender, membrii programului Partner Advantage Network au acum capacitatea de a securiza şi gestiona mai multe platforme cu ajutorul unei singure tehnologii avansate, SVE. Bitdefender oferă, de asemenea, un puternic avantaj competitiv acelor furnizori de servicii şi integratori care doresc să ofere soluţii complete de tip cloud atât pentru sectorul public, cât şi pentru cel privat.

Revânzătorul german de soluţii pentru companii Intraforce intră în reţeaua Bitdefender
„Ne-am specializat pe segmentul organizaţiilor de servicii financiare şi alte mari întreprinderi şi am descoperit că nu există două medii identice” a declarat Christian Weber, Director Executiv al companiei germane Infraforce. „Am intrat în reţeaua extinsă Bitdefender Partner Advantage Network deoarece clienţii îşi doresc un furnizor de soluţii de securitate care să dispună de o tehnologie ce permite adaptarea la mediile unice şi dinamice specifice acestor organizaţii.

“La nivel de companie, soluţia de securitate trebuie să fie partea cea mai puţin intruzivă parte a ecuaţiei şi cea mai uşoară modalitate de administrare atunci cand se lucrează într-un mediu de tip cloud sau multi-platformă, cu sute, mii sau sute de mii de servere şi staţii de lucru virtualizate,” a precizat Rareş Ştefan, Director al Departamentului de Soluţii pentru Companii din cadrul Bitdefender. „Prin tehnologiile proiectate special pentru companii dorim să oferim clienţilor noştri şi canalului de distribuţie cea mai sofisticată, rentabilă şi eficientă tehnologie de securitate pentru organizaţiile pe care le reprezintă.”

Despre reţeaua Partner Advantage Network pentru specialiştii în soluţii pentru companii
Intrând în reţeaua Bitdefender Partner Advantage Network, partenerii care activează în domeniul securităţii şi virtualizării beneficiază de soluţii de securitate de top create special pentru mediile virtualizate, atingând imediat pragul de rentabilitate al investiţiei datorită infrastructurii de securitate simplificate. Acest program oferă acces exclusiv la resurse şi stimulente care contribuie la crearea de oportunităţi şi accelerarea monetizării şi include următoarele:

  • Tehnologii de securitate inovatoare
    Bitdefender protejează zeci de milioane de utilizatori la nivel mondial. Soluţiile noastre sunt distribuite prin intermediul unei reţele globale de distribuitori şi revânzători în peste 200 de ţări din întreaga lume.
  • Creşterea profitului prin asigurarea de beneficii financiare
    Bitdefender doreşte să asigure succesul financiar al partenerilor săi, oferind o gamă largă de stimulente, precum şi acces la resurse de marketing şi cele mai bune practici din domeniu.
  • Instruire gratuită pentru certificare de produs
    Programul Partner Advantage Network oferă partenerilor sesiuni de instruire tehnică şi de vânzări uşor accesibile, precum şi materiale suport care le vor permite să poziţioneze şi să distribuie în mod eficient soluţiile de securitate Bitdefender.
  • Soluţii revoluţionare pentru companii
    Soluţiile de securitate Bitdefender sunt proiectate astfel încât să ofere posibilitatea de a implementa metode de control şi de a gestiona politicile de securitate pentru un număr mare de staţii de lucru şi servere, atât local cât şi pe bază de cloud.
  • Acces uşor la informaţii şi resurse pentru parteneri
    Bitdefender PartnerLink oferă cele mai recente informaţii despre oferte, lansări de produse, instrumente de vânzări şi marketing şi promoţii regionale.
  • Avantaj competitiv semnificativ
    Funcţionalităţile avansate şi caracteristicile excepţionale ale produselor pe care le oferim, alături de reputaţia noastră de pionier în domeniu – coroborat cu serviciile şi abilităţile noastre – ne diferenţiază de restul concurenţei ca lider din punct de vedere tehnic.

Media
Bitdefender
Kathryn Schwab
[email protected]
+1-613-858-4407


Share