www

Ultimele știri

Bitdefender anunță că a depus în mod confidențial un proiect de declarație de înregistrare la SEC pentru o viitoare listare în SUA

December 2021


Bitdefender Holding B.V. a depus în mod confidențial un proiect de declarație de înregistrare de tip Form F-1 la autoritatea americană de reglementare a pieței de capital (SEC).

Bitdefender Holding B.V., un lider global în securitate cibernetică, a anunțat astăzi că a depus în mod confidențial un proiect de declarație de înregistrare de tip Form F-1 la autoritatea americană de reglementare a pieței de capital (SEC) pentru o viitoare ofertă publică inițială (IPO) în Statele Unite ale Americii. Calendarul, dimensiunea și prețul pentru viitoarea ofertă urmează a fi stabilite. Oferta publică inițială este subiectul unor evaluări din partea SEC și unor alte procese de reglementare, dar și a pieței și a altor condiții.

Acest comunicat de presă nu constituie o ofertă de vânzare sau o solicitare a unei oferte de cumpărare a oricăror valori mobiliare. Orice ofertă, solicitare sau ofertă de cumpărare sau orice vânzare de valori mobiliare se va face în conformitate cu cerințele de înregistrare prevăzute de Securities Act din 1933, cu modificările ulterioare ("Securities Act"). Acest anunț este emis în conformitate cu Regula 135 din Securities Act.


Share