www

Ultimele știri

BitDefender Antivirus 2010 primeşte Certificarea Advanced+ pentru rata de detecţie malware

December 2009


BitDefender Antivirus 2010 a obţinut certificarea Advanced+

BitDefender Antivirus 2010 a obţinut certificarea Advanced+, cea mai înaltă distincţie a instituţiei independente de testare a soluţiilor de securitate, AV-Comparatives, pentru cea mai bună rată de detecţie şi cele mai puţine rezultate fals-pozitive.

Testul AV-Comparatives s-a derulat în două secţiuni şi a inclus 16 produse antivirus. În prima parte, au fost simulate diverse operaţii legate de fişiere pe care un utilizator le-ar executa în mod uzual, precum copierea acestora dintr-un loc în altul, arhivarea şi dezarhivarea lor, dar şi conversia şi compresia în diverse tipuri de formate audio şi video. Partea a doua a testului a vizat comportamentul sistemului la iniţializare şi închidere, analiza concentrându-se pe impactul avut de soluţia de securitate asupra acestor procese.

“Echipa BitDefender este extrem de mândră de obţinerea acestei distincţii care pune în valoare rata excelentă de detecţie malware şi rata scăzută de rezultate fals-pozitive a produselor BitDefender 2010. În plus, este o onoare pentru noi, ca dintre cele opt soluţii care au primit distincţia Advanced+, patru să se bazeze pe tehnologia antimalware dezvoltată în laboratoarele BitDefender”, a declarat Viorel Canja, Şeful Laboratorului Antimalware, BitDefender.

BitDefender Antivirus 2010 oferă protecţie proactivă avansată împotriva viruşilor, a programelor spion, a tentativelor de fraudă (phishing) şi a celor de furt de date personale, fără a reduce viteza de funcţionare a calculatorului tău.

Mai multe informaţii despre acest produs, precum şi noutăţile din noua suită de securitate se regăsesc aici.
Pentru rezultatele complete ale acestui test accesaţi site-ul AV-Comparatives.org


Share