www

Ultimele știri

Bitdefender a anunțat la Microsoft Ignite 2018 că asigură asistență pentru mediul de lucru Microsoft Azure

September 2018


Integrarea cu mediul de lucru Microsoft Azure securizează datele și simplifică administrarea.

Producătorul global de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a anunțat integrarea cu mediul de lucru Microsoft Azure. Folosind Bitdefender GravityZone, echipele IT pot beneficia de securitate de ultimă generație ușor de administrat și rapid de întrebuințat, accelerând randamentul investiției și menținând conformitatea proceselor și capacitatea de apărare.

„Organizațiile se confruntă cu provocări legate de securitatea pentru cloud care nu sunt limitate la conformitate și protecție în fața amenințărilor informatice avansate. Aspectele operaționale sunt de asemenea extrem de importante. Integrarea soluției GravityZone cu Microsoft Azure acoperă ambele preocupări ale specialiștilor IT și îmbină securitatea pentru cloud cu administrarea automatizată și centralizată, vizibilitatea sporită și conformitatea deplină în mediul de lucru Azure”, spune Harish Agastya, vicepreședinte pentru soluții enterprise la Bitdefender.

Pentru a afla mai multe despre felul în care GravityZone protejează mediul de lucru Azure, vizitați standul 848 de la Microsoft Ignite, în Orlando, Florida, SUA, între 24 și 28 septembrie 2018.

Mai multe detalii despre Gravity Zone și asistența pentru medii Azure sunt disponibile aici.


Share