Partener Ferrari
în materie de securitate cibernetică

Bitdefender sprijină Ferrari cu soluția Advanced Threat Intelligence pentru îmbunătățirea detecției și a răspunsului la amenințările cibernetice

Un parteneriat bazat pe încredere și inovație – Bitdefender sprijină Ferrari cu soluția Advanced Threat Intelligence pentru îmbunătățirea detecției și a răspunsului la amenințările cibernetice

Presiunea de a ține pasul cu evoluția globală a amenințărilor cibernetice este mare. Ferrari a integrat Bitdefender Advanced Threat Intelligence în operațiunile sale pentru a detecta și răspunde la amenințările cibernetice mai rapid, având acces la cele mai noi și precise informații despre amenințări.

La fel ca în cursele de F1, fiecare secundă contează atunci când vine vorba de prevenirea și oprirea atacurilor cibernetice. Informațiile avansate despre amenințări pe baza cărora se pot întreprinde acțiuni concrete este esențială pentru echipele moderne implicate în operațiuni de securitate pentru a obține o vizibilitate sporită asupra amenințărilor și pentru a accelera răspunsul la acestea. Pe măsură ce ne extindem parteneriatul cu Ferrari pentru a-i ajuta să își protejeze informațiile de importanță critică, așteptăm cu nerăbdare să fim un aliat de încredere pentru Ferrari și echipa sa de securitate cibernetică în lupta continuă împotriva infracțiunilor cibernetice.
Florin Talpes

Cofondator și Chief Executive Officer, Bitdefender

F1 driver
Bitdefender Threat Intelligence ne ajută să facem față provocării dificile de a detecta și preveni amenințările ascunse în mediul online pentru a răspunde mai rapid, dar și să ne creștem totodată gradul de conștientizare cu privire la tacticile folosite de atacatori.
Când vine vorba de partenerii noștri de securitate cibernetică, ne orientăm către cei implicați în inovare și către cei mai buni din domeniul securității cibernetice pentru gestionarea provocărilor. Lucrând cu Bitdefender, vedem că se îndeplinesc toate condițiile pentru o relație puternică, bazată pe colaborare și ne vom baza pe experiența, profesionalismul și instrumentele fiabile ale Bitdefender pentru a consolida strategia de securitate cibernetică a Ferrari.
Silvia Gabrielli

Chief Digital & Data Officer, Ferrari

F1 driver
Bitdefender