Cele mai multe clasări pe locul 1

Cele mai multe clasificări pe locul 1 din 2018 până în 2021 în cadrul testărilor realizate de AV Comparatives, cu o rată de detecție de 100% și cele mai puține rezultate fals pozitive obținute, conform celui mai recent raport privind securitatea companiilor (Business Security Report) din 2021.

Detecție 100%

în cadrul testelor pentru detectarea APT-urilor realizate de AV-Comparatives. Singurul furnizor care a obținut un scor perfect, atât în 2020, cât și în 2019.

„Multe detecții au avut loc înainte ca amenințarea să fie executată, din cauza euristicii pentru scripturile periculoase.”

Cele mai mari scoruri

A obținut cea mai bună rată de detecție în cadrul evaluărilor MITRE ATT&CK® pentru companii

Cea mai bună protecție

2 premii pentru cea mai bună protecție acordate de AV-TEST.

"Bitdefender și-a dovedit excelența și fiabilitatea în fiecare an în care le-am testat soluțiile, iar anul acesta compania a strălucit mai mult ca niciodată."

Maik Morgenstern, Director Executiv al AV-TEST

Men using tablet

Cum vă pot ajuta serviciile Bitdefender

Model

Bitdefender oferă opțiuni de asistență flexibile pentru companii de toate dimensiunile. Toți clienții Bitdefender au acces la Asistență standard (resurse online, documentație tehnică și asistență pentru soluționarea incidentelor prin telefon, portal și internet) și oferim, de asemenea, trei opțiuni de Asistență Premium care acoperă nevoile unice ale fiecărei companii, de la companii mici la companii mari.

Model

Cu Bitdefender Professional Services, aveți acces direct la experții noștri care vă ajută să consolidați postura de securitate și reziliența cibernetică a companiei dumneavoastră, să vă îmbunătățiți eficiența operațională, să aplicați cele mai bune practici de securitate cibernetică pentru compania dumneavoastră și să vă instruiți personalul IT.

Recomandări

"Bitdefender oferă cele mai bune servicii. Răspuns rapid, servicii de bună calitate și asistență permanentă."

Micheel Kristensen

Clipper
Recomandări

"Am fost încântați să descoperim că Bitdefender GravityZone poate livra soluția de securitate de care aveam nevoie cu caracteristicile de administrare dorite. În plus, reacția rapidă a echipei lor de servicii profesionale a asigurat o instalare fără probleme."

Brain Alexander Senior

Cloud And Virtulization Architect pentru Mentor Graphics
Recomandări

"Bitdefender ne-a oferit asistență și servicii profesioniste."

Niklas Nikitin

Coordonator Securitate IT la Universitatea Karlstad

Resurse

Ghid pentru servicii de asistență premium
Fișă de produs

Ghid pentru servicii de asistență premium

Bitdefender oferă mai multe niveluri de asistență pentru a îndeplini cerințele companiei dumneavoastră și garantează că profitați la maxim de investiția dumneavoastră în Bitdefender. 

Aflați mai multe
Aflați mai multe Fișă de produs

Ghid de servicii pentru Professional Services

Aflați mai multe
Aflați mai multe Fișă de produs

Pachet de configurare pentru IMM-uri

Aflați mai multe
Aflați mai multe Fișă de produs

Pachet de configurare pentru MSP

Aflați mai multe