De la contracararea noilor valuri de atacuri ransomware la reducerea poverii pentru analiștii dvs. de securitate, peisajul securității prin intermediul EPP prezintă provocări fără precedent la care doar cele mai cuprinzătoare și inovatoare soluții de securitate pot răspunde.

 

Citiți ediția din 2023 a Raportului Gartner® Magic Quadrant™ for EPP pentru:

 

· a înțelege contextul actual al platformelor de protecție la nivel de endpoint (EPP), caracteristicile de bază și elementele de diferențiere pe acest segment care se schimbă într-un ritm rapid

 

· a afla cum au fost evaluate cele mai bune soluții EPP și a accelera analiza furnizorilor

 

· a afla motivul pentru care Bitdefender a fost desemnată companie „vizionară” în raportul Magic Quadrant, comparativ cu alți 16 furnizori

 

Conform Gartner, „Vizionarii oferă caracteristici de ultimă oră, care vor avea o contribuție semnificativă la următoarea generație de produse și care le vor asigura cumpărătorilor acces timpuriu la opțiuni îmbunătățite de securitate și administrare. Aceste caracteristici includ automatizarea, analize avansate, protecție pentru workloaduri și containere în cloud, servicii administrate care pot fi personalizate, funcții de detecție sau protecție automatizate și fluxuri de lucru ce permit un răspuns la incidente în timp real. Companiile vizionare pot schimba cursul progreselor tehnologice de pe piață, însă există probabilitatea ca acestea să nu poată demonstra încă o execuție consecventă și să nu dețină o cotă de piață suficientă. Clienții aleg astfel de companii vizionare pentru se bucura de acces timpuriu la caracteristici inovatoare.”

Obțineți vizibilitate în timp real asupra atacurilor și aflați contextul acestora,

reducând la minimum alertele și analiza manuală

Putere imensă de inovare

Putere imensă de inovare

Cu peste 480 de brevete și algoritmi de machine learning perfecționați încă din 2008, Bitdefender oferă în mod constant caracteristici noi pentru a se asigura că clienții săi sunt cu un pas înaintea noilor amenințări.

Cea mai eficientă protecție

Cea mai eficientă protecție

Bitdefender se află în mod constant pe prima poziție la testele privind prevenția, protecția și detecția atacurilor, din cadrul evaluărilor independente efectuate de organizații renumite, precum MITRE, AV-Comparatives sau AV-TEST.

Utilizare simplă și contextualizarea amenințărilor

Utilizare simplă și contextualizarea amenințărilor

Bitdefender GravityZone XDR arată contextul unui incident în timp real și într-un format ușor de interpretat, permițând chiar și analiștilor cu mai puțină experiență să asigure un răspuns rapid.

Utilizare imediată cu XDR nativ

Utilizare imediată cu XDR nativ

Triați și corelați automat alertele între endpointuri, rețea, identități, aplicații și platforme cloud, încă din prima zi, fără a fi nevoie de integrări sau detecții manuale.

CLIENȚII NOȘTRI ȘI-AU EXPRIMAT OPINIA

Desemnată „Alegerea clienților” în raportul Gartner® Peer Insights™ privind platformele de protecție la nivel de endpoint (EPP) în EMEA¹

model_grid

„Cu mult în fața concurenței”

 

„Este foarte ușor să colaborezi cu acest furnizor (Bitdefender). Ne ascultă observațiile și motivele de îngrijorare și face eforturi într-un mod activ pentru a îmbunătăți produsul sau implementa modificări.”

„Soluție remarcabilă”

 

„Bitdefender s-a comportat exemplar în procesele de onboarding și post-vânzare pentru produsele sale. De asemenea, soluția MDR este foarte eficientă și ne-a ajutat foarte mult.”

„Împreună mergem înainte”

 

„Suntem client Bitdefender din 2017 și am colaborat excelent pentru a transforma soluția din EPP în servicii EDR administrate.”

„Securitate eficientă. Raport preț-calitate foarte bun”

 

„Cea mai bună soluție de protecție la nivel de endpoint din industrie, cu caracteristici EDR extinse. Motorul său AV este cel mai bun, caracteristicile NGAV sunt foarte utile și eficiente.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives

¹Gartner, Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Endpoint Protection Platforms, Peer Contributors, 18 septembrie 2023.

GARTNER este o marcă comercială înregistrată și o marcă de servicii care aparține Gartner, iar Magic Quadrant și Peer Insights sunt mărci comerciale înregistrate ale Gartner, Inc. și/sau ale afiliaților săi din SUA și la nivel internațional și sunt utilizate aici cu permisiunea acestora. Toate drepturile rezervate. Conținutul raportului Gartner Peer Insights constă în opiniile utilizatorilor individuali bazate pe propriile experiențe cu furnizorii enumerați pe platformă, nu trebuie interpretat ca o constatare a unui fapt și nici nu reprezintă punctele de vedere ale Gartner sau ale afiliaților săi. Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu descris în acest conținut și nici nu oferă garanții, exprese sau implicite, cu privire la acest conținut, cu privire la acuratețea sau caracterul complet al acestuia, inclusiv garanții privind vandabilitatea sau adecvarea pentru un anumit scop.

Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu descris în publicațiile sale de cercetare și nu sfătuiește utilizatorii de tehnologie să aleagă doar acei furnizori cu cele mai înalte scoruri sau alte calificative. Publicațiile de cercetare Gartner constau în opiniile organizației de cercetare Gartner și nu trebuie interpretate ca fiind constatări ale unor fapte. Gartner nu oferă niciun fel de garanții, exprese sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv orice garanții privind vandabilitatea sau adecvarea pentru un anumit scop.