Protecție și conformitate cuprinzătoare a datelor

Full disk encription (FDE) - conformitate deplină și protecția datelor

GravityZone Full Disk Encryption criptează volumele boot și non-boot de pe discurile fixe, desktop-uri și laptop-uri și vă oferă posibilitatea de gestionare de la distanță cu ușurință a cheilor de criptare.

Acesta permite gestionarea centralizată a mecanismelor native de criptare a dispozitivelor furnizate de Windows (BitLocker) și Mac (FileVault și utilitarul pe bază de linie de comandă diskutil) pentru a asigura un nivel optim de compatibilitate și performanță.

Află mai multe
Conformitate simplificată de securitate pentru orice afacere

Garantați respectarea reglementărilor

Asigură respectarea standardelor cheie de securitate pentru datele găzduite fizic („data at rest”), cum ar fi RGDP, HIPAA, PCI DSS și multe altele. Oferă rapoarte specifice criptării pentru a contribui la dovedirea conformității în scopuri de audit.

Securitatea datelor

Protejați datele confidențiale

Criptează complet unitatea hard disk a fiecărui endpoint și reduce riscul de pierdere accidentală sau furt de date.

administrarea securității

Administrare integrată, centralizată

Gestionarea criptării ușor de utilizat este disponibilă din aceeași consolă centralizată în cloud sau on-premises pe care o utilizați pentru soluțiile dumneavoastră de securitate endpoint GravityZone.

Capabilități și beneficii

Model
criptarea datelor

GravityZone Full Disk Encryption (FDE) utilizează mecanismele de criptare native furnizate de Windows (BitLocker) și Mac (FileVault și utilitarul de linie de comandă diskutil) pentru a asigura compatibilitatea și performanța. Nu vor exista niciun agent suplimentar și niciun server de administrare a cheilor de instalat. Rapoartele specifice criptării oferă vizibilitate și control și contribuie la dovedirea conformității cu reglementările.

Model
management centralizat de securitate

GravityZone Control Center oferă o singură consolă centralizată, nu numai pentru protecția tuturor endpoint-urilor de software periculos sau atacuri targetate, ci și pentru raportarea conformității și recuperarea cheilor de criptare. Simplitatea și ușurința administrării vor permite personalului de securitate să rămână concentrat și să lucreze mai eficient.

Model
Aplicarea autentificării înainte de pornire

Autentificarea înainte de pornire împiedică citirea informațiilor de pe hard disk, cum ar fi sistemul de operare, până când utilizatorul confirmă că are datele corecte de autentificare. Acest lucru garantează un mediu sigur, imun, extern sistemului de operare, ca nivel de autentificare de încredere.

Tehnologie

 

GravityZone Full Disk Encryption este un add-on opțional pentru platforma de securitate integrată GravityZone a Bitdefender. Platforma noastră de securitate premiată centralizează consolidarea, prevenția, detecția, răspunsul și serviciile pe toate endpoint-urile, rețele și platformele de e-mail și cloud.

 

 

Straturi de securitate GravityZone: analiză și consolidare a riscurilor, prevenire, detectare și răspuns, raportare și integrare

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Testimonial IT Manager - Mews Partners, Mathieu Barre

„Cu modulul Full-Disk Encryption, este ușor să gestionați cheile de criptare BitLocker din consola GravityZone. În cazul persoanelor care lucrează de acasă din cauza pandemiei COVID-19, este util să putem gestiona blocarea și deblocarea dispozitivelor criptate de la distanță. GravityZone oferă un nivel important de protecție și securitate pentru proprietatea intelectuală și pentru datele care fac obiectul drepturilor de proprietate ale clienților noștri, acestea fiind stocate pe stațiile noastre de lucru.”

Mathieu Barré

IT Manager, Mews Partners
Testimonial Randy Whitten - director IT și operațiuni, SambaSafety

„Bitdefender monitorizează și protejează continuu aplicațiile și endpoint-urile noastre și toate datele schimbate între ele”,

Randy Whitten

Director of IT and Operations, SambaSafety

De ce am nevoie de GravityZone Full Disk Encryption?

GravityZone Full Disk Encryption (FDE) împiedică accesul neautorizat la întregul hard disk dintr-o dată. Mii de laptopuri sunt pierdute sau furate în fiecare săptămână. Fără criptarea completă a discului, oricine îl găsește (sau îl fură) poate accesa datele de pe hard disk.

De ce parolele nu sunt suficiente?

Chiar dacă parolele ar putea opri infractorii să se conecteze la dispozitiv și să-l folosească, unitatea hard disk poate fi accesată de oricine, pur și simplu îndepărtând-o și instalând-o pe alt computer. FDE securizează datele de pe hard disk, indiferent în mâinile cui se află.

Cum îl pot obține?

GravityZone Full Disk Encryption este un modul add-on opțional pentru oricare dintre soluțiile de securitate pentru endpoint-uri Bitdefender GravityZone. Este disponibil pentru achiziție online sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri de încredere.

Contactați-ne pentru mai multe detalii.

Care sunt cerințele minime?

Modulul GravityZone Full Disk Encryption utilizează resursele hardware existente în mediul dumneavoastră GravityZone. Din perspectiva software-ului, cerințele sunt aproape aceleași ca și pentru Windows BitLocker sau FileVault și utilitarul de linie de comandă diskutil pentru Mac și majoritatea limitărilor se referă la aceste instrumente.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați secțiunea Întrebări frecvente (FAQ) dedicată add-on-ului GravityZone Full Disk Encription.

Resurse

Fișa de produs GravityZone Full Disk Encryption - fișier pdf
Fișă de produs

Fișa de produs GravityZone Full Disk Encryption

Citește mai multe