GravityZone Full Disk Encryption

Add-on de criptare nativă, demonstrată pentru păstrarea în siguranță a datelor companiilor.

reducere

3 100

PREȚ VECHI:
Economisiți:
Total:
TVA-ul nu este inclus

Cumpără

Protecția datelor și conformitatea cu reglementările

Datele reprezintă cel mai important avantaj în economia digitală. Protejarea datelor cu caracter personal, întrunirea mandatelor de conformitate și prevenirea breșelor de securitate costisitoare reprezintă elementele esențiale ale strategiei de protecție a datelor din cadrul unei companii.

GravityZone Full Disk Encryption este o soluție care ajută companiile să fie conforme cu reglementările privind datele și să prevină pierderea de informații cu caracter sensibil în cazul dispozitivelor pierdute sau furate.

GravityZone Full Disk Encryption (FDE) criptează volumele de tip boot și non-boot, pe unitățile de disc fixe, pe desktop-uri și laptop-uri și vă oferă o administrare simplă de la distanță a cheilor de criptare. Această soluție oferă o gestionare centralizată a BitLocker (pe Windows), FileVault și utilitarul diskutil de tip linie de comandă (ambele pe macOS), profitând de criptarea nativă a dispozitivelor și asigurând compatibilitate și performanță optimă. Driverele amovibile nu sunt criptate.

Full Disk Encryption
conformitate cu reglementările de securitate

Arhivă conformitate cu reglementările

Asigură conformitatea cu reglementările (HIPAA, PCI DSS, GDPR) privind criptarea datelor în repaus.

date securizate ale companiilor

Protejați datele confidențiale ale companiei dumneavoastră

Protejează datele companiei împotriva pierderii accidentale sau a furtului și contribuie la evitarea expunerii publice, a amenzilor mari și a consecințelor de natură legală asociate pierderii de date.

management centralizat

Gestionare integrată, centralizată

O singură consolă, ușor de instalat și administrat.

Funcționalități

features

Criptare nativă, cu eficiență dovedită

Bitdefender Full Disk Encryption folosește mecanisme de criptare oferite de Windows (BitLocker) și Mac (FileVault și utilitarul diskutil de tip linie de comandă), profitând de criptarea nativă a dispozitivelor pentru a asigura compatibilitatea și performanța. Nu va fi necesară instalarea de agenți suplimentari sau servere de administrare a cheilor de criptare.

O singură consolă pentru protejarea stațiilor de lucru și administrarea criptării

Consola GravityZone reprezintă acum soluția completă, nu numai pentru protejarea endpoint-urilor dumneavoastră împotriva software-ului periculos sau a atacurilor targetate, dar și pentru rapoartele de conformitate și recuperarea cheii de criptare. Simplitatea și ușurința de gestionare vor permite personalului de securitate să se concentreze și să lucreze mai eficient.

Vizibilitate și control

Rapoarte specifice criptării care ajută companiile să își demonstreze conformitatea.

Aplicarea autentificării înainte de pornire

Autentificarea înainte de pornire împiedică citirea oricărui tip de date de pe hard disk, cum ar fi sistemul de operare, înainte ca utilizatorul să confirme că deține parola sau alte date de autentificare corecte.

Produse compatibile

Modulul GravityZone Full Disk Encryption este disponibil ca add-on și poate fi adăugat la produsele Bitdefender GravityZone pentru securitate la nivel de endpoint deja existente.

GravityZone Elite - Protecție de generație următoare a endpointurilor pentru companii

GravityZone Elite

Soluție automată de securitate la nivel de endpoint, care integrează capabilități avansate de prevenție, reducerea suprafeței de atac, gestionarea riscurilor și informații despre atacuri, pentru companiile care caută soluții proactive de apărare împotriva atacurilor avansate și a amenințărilor comune.

GravityZone Ultra - Protecție avansată, detecție, răspuns și capabilități de analiză de risc

GravityZone Ultra

Platformă de securitate avansată la nivel de endpoint, care îmbină capacități avansate de prevenție, analiză de risc și EDR cu impact redus asupra resurselor într-un singur agent, pentru companiile expuse la riscuri cibernetice mai mari, care caută soluții avansate de protecție, vizibilitate și control la nivel de endpoint. 

GravityZone Ultra Plus - Prevenție, detecție și răspuns la nivel de endpoint, rețea, cloud și utilizator

GravityZone Ultra Plus

Platformă de securitate cu capacități extinse de detecție și răspuns, care integrează capacități de prevenție, detecție și răspuns la nivel de endpoint, rețea și cloud. Concepută pentru companiile care trebuie să oprească amenințările avansate indiferent unde apar în mediu.

Cerințe tehnice

GravityZone Full Disk Encryption vă permite să operați BitLocker pe endpoint-urile cu sistem de operare Windows și FileVault și utilizatrul diskutil de tip linie de comandă pe endpoint-urile cu sistem de operare macOS prin intermediul Control Center.

Modulul de criptare utilizează resursele hardware deja existente în mediul dumneavoastră GravityZone.

În ceea ce privește software-ul, cerințele sunt aproximativ aceleași ca și pentru BitLocker, FileVault și utilitarul diskutil de tip linie de comandă, majoritatea limitărilor referindu-se la aceste instrumente.

Pe windows

windows

Modulul de criptare GravityZone este compatibil cu BitLocker începând cu versiunea 1.2, pe dispozitivele cu și fără cip TMP (Trusted Platform Module).

GravityZone este compatibil cu BitLocker pe endpoint-urile cu următoarele sisteme de operare:

  • Windows 10 Education, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Pro

  • Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Pro, Windows 8 Enterprise

  • Windows 8 Pro, Windows 7 Ultimate (cu TPM), Windows 7 Enterprise (cu TPM)

  • Windows Server 2019*, Windows Server 2016*, Windows Server 2012 R2*

  • Windows Server 2012*, Windows Server 2008 R2* (cu TPM)

*BitLocker nu este inclus pe aceste sisteme de operare și trebuie instalat separat.

Pe Mac

mac

GravityZone este compatibil cu FileVault and diskutil pe endpoint-urile macOS care rulează următoarele sisteme de operare:

  • macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13)

  • macOS Sierra (10.12), macOS Big Sur (11)

Pentru informații suplimentare, consultați secțiunea noastră de Întrebări frecvente (FAQ) dedicată add-on-ului GravityZone Full Disk Encription.

Aveți în continuare întrebări?

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră? Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere.