Protecție împotriva amenințărilor la adresa dispozitivelor mobile pe toate platformele principale

Protecție împotriva amenințărilor la adresa dispozitivelor mobile - GravityZone Security for Mobile

Dependența tot mai mare de dispozitive mobile precum smartphone-uri și tablete pe care o manifestă angajații și companiile a revoluționat conectivitatea și practicile noastre de lucru. Odată cu adoptarea pe scară largă a dispozitivelor mobile la locul de muncă, angajații pot accesa date sensibile și sisteme corporative la fel de ușor ca și cum le-ar accesa de pe desktopurile lor de la birou, expunând datele clienților, proprietatea intelectuală și sistemele de bază unui risc semnificativ.

GravityZone Security for Mobile garantează accesul sigur și securizat la datele corporative, protejând atât dispozitivele deținute de companie, cât și dispozitivele personale ale angajaților împotriva vectorilor de atac moderni, inclusiv împotriva atacurilor tip zero-day, phishing și de rețea, prin detectarea amenințărilor cunoscute și necunoscute.

Află mai multe
Combateți amenințările periculoase

Protecție împotriva amenințărilor

Tehnologiile performante de machine learning detectează și protejează împotriva amenințărilor cunoscute și necunoscute, inclusiv împotriva atacurilor tip zero-day, phishing și atacurilor de rețea.

Conformitate

Obțineți conformitatea

Echilibrează confidențialitatea datelor cu securitatea pentru a asigura conformitatea cu reglementările RGPD, PCI, HIPAA etc.

BYOD

Asistență pentru forța de lucru în regim BYOD/hibrid și de la distanță

Protejează dispozitivele deținute de companii și/sau dispozitivele personale ale angajaților (BYOD) împotriva amenințărilor avansate persistente de la nivelul mai multor dispozitive, împotriva atacurilor în rețea, a atacurilor de phishing și atacurilor prin intermediul aplicațiilor.

Capabilități și beneficii

Model
Protecție pentru aplicații mobile și rețea

GravityZone Security for Mobile utilizează tehnologii de machine learning, instalate pe dispozitiv, pentru a detecta atât amenințările cunoscute, cât și necunoscute, prin monitorizarea comportamentului dispozitivului mobil, identificarea cu exactitate a aplicațiilor de tip malware, a traficului de rețea anormal și a atacurilor de phishing și oferirea de protecție chiar și atunci când endpointul este offline.

Model
Scanarea și verificarea aplicațiilor mobile

Ajută la evaluarea securității și confidențialității aplicației. Permite detectarea aplicațiilor neconforme și menținerea unei liste de aplicații și versiuni permise. Permite fiecărei companii să își proiecteze propria politică de „conformitate a aplicațiilor”, să construiască un catalog de aplicații și versiuni acceptate și să monitorizeze endpointurile prin intermediul acesteia.

Cu ajutorul caracteristicii Application Vetting, organizațiile pot declanșa acțiuni (local pe MTD sau prin MDM) care să vizeze aplicațiile neconforme detectate.

Model
Threat Hunting la nivelul aplicațiilor Android, iOS și Chromebook

Similar endpointurilor tradiționale, nu toate sarcinile pot fi efectuate local pe dispozitivul mobil. Pentru a oferi o securitate cuprinzătoare, GravityZone Security for Mobile efectuează analize în profunzime bazate pe cloud, care furnizează rapoarte tehnice detaliate despre aplicațiile analizate și le oferă echipelor de securitate vizibilitate asupra altor versiuni ale aplicației analizate de sistem, indiferent dacă acestea au fost detectate în mediul lor.

Această abordare le permite organizațiilor să obțină informații despre practicile legate de conformitate și confidențialitate ale oricărei aplicații care rulează în cadrul lor.

Model
Protecție împotriva atacurilor de tip phishing

Având în vedere că e-mailul este principalul mijloc de atac în cazul atacurilor de phishing (90%) și că 60% dintre e-mailuri sunt deschise pe dispozitive mobile, este evident că este obligatoriu ca pe dispozitivul mobil să fie instalată o soluție anti-phishing.

GravityZone Security for Mobile oferă protecție anti-phishing pe dispozitiv, pe toate platformele acceptate (iOS, Android), și VPN local, pe dispozitiv pentru procesarea în timp real a traficului, fără a se baza pe un serviciu extern, prevenind astfel în mod eficient atacurile de phishing.

Model
Vizibilitate end-to-end

Pe lângă monitorizarea vulnerabilităților de pe dispozitivul dvs. și asigurarea mapării MITRE, GravityZone Security for Mobile oferă și  vizibilitate pentru a înțelege când ar putea fi un moment bun pentru a înlocui dispozitivele care nu pot fi actualizate.

Model
Add-on GravityZone

Security for Mobile este un add-on ce funcționează exclusiv în cloud, care include agenți mobili pentru iOS și Android (agenții Android sunt compatibili și cu dispozitive Chromebook) și o extensie Chrome pentru a proteja extensiile Chrome pe dispozitivele Chromebook.

Bitdefender își unește forțele cu Horangi Cyber Security

Bitdefender, desemnată „Lider” în raportul Forrester Wave™: Endpoint Security, T4 2023

Acest raport independent a evaluat cei mai importanți furnizori și a comparat performanțele acestora, confirmând, în opinia noastră, că Bitdefender este lider global în domeniul securității cibernetice.Raportul menționează că Bitdefender „se diferențiază de concurență prin abordarea sa agresivă axată pe prevenție înainte de toate”.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives

Acoperire SO și cerințe de sistem

Versiunea minimă a sistemului de operare este iOS 11 sau Android 5.1. ​

Cerințe de sistem pentru GravityZone Security for Mobile Agents

Versiunea minimă a sistemului de operare este iOS 11 sau Android 5.1.

Caracteristica Virtual Private Network - VPN (rețea privată virtuală) care operează local necesită iOS 11 sau o versiune mai recentă sau Android 6 sau o versiune mai recentă.

Pentru dispozitivele iOS este necesară o versiune pe 64 de biți.

Pentru compatibilitate totală cu platforma Knox pentru implementarea de acțiuni pe dispozitiv, este nevoie de Android versiunea 7 și Knox versiunea 2.7 sau o versiune mai recentă.​

Este nevoie de o conexiune la internet pentru raportarea amenințărilor, actualizări de configurații, actualizări de versiune și analiza aprofundată în cloud a amenințărilor.​

Asistența Android pentru Chromebook presupune ca această caracteristică să accepte aplicațiile Android și Magazinul Google Play.

Lista dispozitivelor Chromebook care acceptă aplicații Android este disponibilă aici.

Cerințe de sistem pentru GravityZone Security for Mobile Management Console

Browsere acceptate (necesită HTML 5):

·    Chrome - versiunea curentă recomandată

·    Safari - versiunea curentă (netestată)

·    Firefox - versiunea curentă (netestată)

Sisteme MDM

·  VMWare Workspace ONE UEM MDM 8.3

​·  BlackBerry Dynamics : BlackBerry Dynamics 1.0

·  BlackBerry’s UEM MDM (BES) 12.7 UEM

·  Business Concierge MDM 12.3

·  Citrix MDM 10.4

·  IBM MaaS360 10.65

·  MobileIron MDM Core 8 Cloud (versiunea curentă)

·  SOTI MobiControl 14.1

·      Parole sistemelor MDM: Nu utilizați două puncte (:) în câmpul pentru parolă MDM și nu utilizați „parolă” ca valoare pentru parolă.

·      SIEM :  orice SIEM cu funcție de introducere a datelor JSON Syslog​

 

Este GravityZone Security for Mobile o soluție MDM sau MTD?

GravityZone Security for Mobile este o soluție de protecție împotriva amenințărilor la adresa dispozitivelor mobile (MTD), nu o soluție pentru administrarea dispozitivelor mobile (MDM). Soluțiile MDM oferă funcții de administrare a dispozitivelor pentru a controla, monitoriza și cripta dispozitivele de la distanță și pentru a aplica politici (de exemplu, ștergerea sau blocarea dispozitivului dacă este pierdut sau furat).

GravityZone Security for Mobile detectează amenințările cunoscute și necunoscute, analizând comportamentul unui dispozitiv mobil și poate identifica cu exactitate abaterile la nivelul sistemului dispozitivului mobil, aplicațiile care se comportă ca malware, traficul de rețea anormal și atacurile avansate de tip phishing.

În plus, tehnologia machine learning este oferită pe dispozitiv, asigurând proteția acestuia chiar dacă endpointul nu este conectat la rețea.

Cum răspunde GravityZone Security for Mobile la problemele legate de confidențialitate?

GravityZone Security for Mobile adoptă o abordare centrată pe confidențialitate, asigurându-se că utilizatorii înțeleg ce date sunt colectate și utilizate pentru threat intelligence, prin setări care pot fi personalizate de utilizator și transparență.

Executând acțiunile de detecție direct pe dispozitiv, GravityZone Security for Mobile elimină nevoia de a trimite informații confidențiale către cloud, asigurând menținerea confidențialității utilizatorilor.

Cum pot obține GravityZone Security for Mobile?

GravityZone Security for Mobile este un add-on opțional, care operează în cloud, disponibil pentru oricare dintre soluțiile de securitate pentru endpointuri Bitdefender GravityZone (GravityZone Business Security, GravityZone Business Security Premium, GravityZone Business Security Enterprise; GravityZone Security for Workstations; GravityZone Security for Servers; MDR Foundations; MDR Premium; MDR Enterprise) și GravityZone Cloud MSP Security.

Este disponibil pentru achiziție online sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri de încredere.

Cum îmi reînnoiesc licența GravityZone Security for Mobile?

Se poate reînnoi online sau prin intermediul unui partener, după preferința dumneavoastră. Pentru mai multe informații, faceți clic aici .

GravityZone Security for Mobile se integrează cu MDM/UEM?

Da, cu siguranță, GravityZone Security for Mobile se poate integra cu sisteme MDM pentru o protecție mai bună și o instalare mai ușoară.

Fișă de produs GravityZone Security for Mobile
Fișă de produs

Fișă de produs GravityZone Security for Mobile

Aflați mai multe
Aflați mai multe Prezentare soluție

Prezentarea soluției GravityZone Security for Mobile [EN]

Aflați mai multe