Bun venit în aplicația

Certificări

Sigla SOC2

Conformă cu SOC2 Type 2

Bitdefender este certificată cu Service Organization Control 2 (SOC2) Type 2, oferind angajamentul furnizorului de a proteja îndeaproape datele clienților într-un mod eficient din punct de vedere operațional. Controalele noastre de securitate sunt auditate anual, în conformitate cu îndrumările AICPA SSAE-16 SOC 2 pentru principiile de securitate, confidențialitate și disponibilitate. Rapoartele complete sunt disponibile la cerere.

Emblemă de certificare ISO 9001

ISO 9001: Sisteme de management al calității

ISO 9001 este un cadru de management de tipul celor mai bune practici, utilizat de milioane de firme din întreaga lume pentru a standardiza practicile de afaceri și pentru a îmbunătăți performanța afacerii.

Acest standard ajută organizațiile să-ți demonstreze capacitatea de a oferi în mod constant produse care îndeplinesc cerințele clienților, precum și cerințele de standardizare și reglementare aplicabile, având drept obiectiv creșterea satisfacției clienților prin aplicarea eficientă a sistemului, inclusiv proceduri de îmbunătățire continuă a sistemului și asigurarea conformității cu cerințele clienților și cele de standardizare și reglementare aplicabile.

Emblemă de certificare ISO/IEC 27001

ISO 27001: Managementul securității informațiilor

Familia de standarde ISO 27000 ajută organizațiile să-și păstreze în siguranță informațiile.

Acest standard ajută organizațiile să gestioneze securitatea activelor, cum ar fi informațiile financiare, proprietatea intelectuală, detaliile angajaților sau informațiile încredințate de terți.

ISO/IEC 27001 este cel mai recunoscut standard al familiei, care prevede cerințele necesare pentru un sistem de management al securității informațiilor (ISMS), care să ajute organizațiile să-și gestioneze informațiile confidențiale astfel încât acestea să fie păstrate în siguranță. Acesta include persoane, procese și sisteme IT prin aplicarea unei proceduri de management al riscurilor.

Emblemă de integrare cu Nutanix (Nutanix Integrated) Emblemă Blueprint Nutanix

Nutanix AHV Ready

Bitdefender GravityZone a fost certificată de Nutanix ca fiind:

  • Compatibilă și integrată cu Nutanix (Nutanix Ready și Nutanix Integrated) - AHV
  • Compatibilă cu Nutanix (Nutanix Ready) - Blueprint
  • Compatibilă cu Nutanix (Nutanix Ready) - Fișiere

CITIȚI MAI MULT

Emblemă de certificare a compatibilității cu Windows 10

Certificat Windows 10

(Începând cu versiunile Endpoint Security de la Bitdefender 5.3.27.754, Bitdefender Endpoint Security Tools 6.2.7.696)

Logo-ul Windows 10 înseamnă că produsele respective au trecut testele de compatibilitate pentru Windows 10 privind instalarea, performanța, fiabilitatea și securitatea.

CERTIFICAT PENTRU INTEROPERABILITATE OPSWAT 2019

CERTIFICAT PENTRU INTEROPERABILITATE OPSWAT 2019

(Bitdefender Endpoint Security Tools 6.x pentru Windows)

Certificarea OPSWAT atestă compatibilitatea aplicațiilor de securitate cu principalele soluții pentru rețele și de tehnologie.
Bitdefender Endpoint Security Tools 6.x a primit OPSWAT Gold Certification for Anti-Malware

Emblemă de certificare Vmware Ready Emblemă de certificare Vmware Ready

VMware ready

Bitdefender GravityZone a fost certificată ca fiind compatibilă cu WMware (VMware Ready) pentru Acces la rețea și Securitate și a fost validată pentru:

Emblemă de certificare Citrix Ready

CITRIX READY®

(Security for Virtualized Environments de la Bitdefender)

Validarea Citrix Ready a Security for Virtualized Environments de la Bitdefender cu Citrix XenServer® și Citrix XenDesktop® asigură clienții de faptul că această soluție oferă o securitate completă pentru centrele de date virtualizate.

„Asigurarea că Bitdefender devine membru al programului Citrix Ready este un pas important în eforturile noastre constante de a oferi partenerilor noștri și clienților acestora soluții de securitate optimizate pentru mediul Citrix”, a declarat Aimee Catalano, Vice-Președinte, Alliance Marketing, Citrix. „Oferta Bitdefender va răspunde cererii în creștere de soluții de securitate mai cuprinzătoare, care sunt ușor de instalat și administrat.”

CITIȚI MAI MULT

CERTIFIÉ POUR NEOCORETECH NDV® et NEO CEBOX®

Neocoretech est un éditeur spécialisé dans la virtualisation des postes de travail. Pionnier sur ce marché, Neocoretech a développé deux solutions de virtualisation de postes de travail innovantes :

  • neo ceBox®, une solution de virtualisation sans infrastructure serveur permettant de répondre aux problématiques de performance et d’optimisation des coûts;
  • ndv®, une solution VDI répondant aux problématiques de BYOD et recyclage des postes de travail.

Bitdefender GravityZone a été testé et certifié par les équipes de Neocoretech sur ces 2 solutions. La simplicité de mise en place, de déploiement et d’administration de GravityZone a été plébiscitée par les équipes de Neocoretech

CITIȚI MAI MULT

Emblemă de partener certificat Opswat

CERTIFICAT PENTRU INTEROPERABILITATE OPSWAT 2013

(Bitdefender Endpoint Security 5.x, Bitdefender Business Client 3.x)

Certificarea OPSWAT verifică dacă aplicațiile de securitate sunt compatibile cu cele mai importante soluții de rețea și tehnologie

Bitdefender Endpoint Security 5.x a primit certificarea Gold OPSWAT pentru categoriile Antiphishing, Antispyware, Antivirus, Firewall și filtrare URL.

Bitdefender Business Client 3.x a primit certificarea Gold OPSWAT pentru categoriile Antiphishing, Antispyware, Antivirus, Client Backup și Firewall.

CITIȚI MAI MULT

În baza integrării OPSWAT Bitdefender Endpoint Security 5.x și Bitdefender Business Client 3.x sunt certificate și pe soluțiile altor furnizori. De exemplu:

Certificat Cisco NAC - Aflați mai multe

Cisco NAC - Aflați mai multe

Juniper Host Checker - Aflați mai multe

F5 BIG-IP - Aflați mai multe

Emblemă de certificare a compatibilității cu Faronics

COMPATIBIL CU FARONICS DEEP FREEZE

(Bitdefender Endpoint Security 5.x)

Faronics furnizează software care ajută la administrarea, simplificarea și securizarea mediilor informatice multi-utilizator. Bitdefender Endpoint Security //enterprise.bitdefender.com/support/Configuring-Faronics-Deep-Freeze-to-work-along-with-Endpoint-Security-1190.html este compatibil cu Deep Freeze, utilitarul de nivel kernel care, la fiecare repornire, resetează sistemul la configurația inițială.

CITIȚI MAI MULT

Emblemă de compatibilitate cu Windows 8

COMPATIBIL CU MICROSOFT® WINDOWS 8

(Bitdefender Client Security 3.6, GravityZone Security for Endpoints, Cloud Security for Endpoints)

Logo-ul ”Windows 8 Compatible” înseamnă că produsele respective au trecut testele de compatibilitate pentru Windows 8 privind instalarea, performanța, fiabilitatea și securitatea.

Emblemă de compatibilitate cu Windows 7

COMPATIBIL CU MICROSOFT® WINDOWS 7

(Bitdefender Client Security 3.1.9)

Logoul “Compatibil - Windows 7” indică faptul că acest produs a trecut testele privind compatibilitatea cu Microsoft pentru Windows 7 de 64 biți și 32 biți.Pentru obținerea logoului “Compatibil cu Windows 7”, software-ul și hardware-ul trebuie să treacă testele privind instalarea, performanțele, fiabilitatea și securitatea proiectate pentru Microsoft pentru a vă asigura că aceste produse sunt compatibile cu Windows 7.

Emblemă de compatibilitate cu Windows Server R2 2008

CERTIFICAT PENTRU MICROSOFT® WINDOWS 2008 R2 ȘI EXCHANGE 2010

(Soluții on-premise pentru companii v3.5)

Certificarea Windows 2008 R2 demonstrează faptul că aplicația îndeplinește standardele tehnice ale Microsoft referitoare la cele mai bune practici în această platformă și este pregătită pentru medii esențiale. Următoarele soluții sunt certificate: Bitdefender Security for Exchange 3.5, Bitdefender Security for Mail Servers 3.5, Bitdefender Security for SharePoint 3.5. În plus, Bitdefender Security for Exchange 3.5 este o soluție ce deține certificarea Exchange 2010.