Echipa de securitate cibernetică a Business Solution Group analizează datele de performanță pe baza diagramelor

Bitdefender Business Solutions Group oferă cele mai bune soluții de prevenție, detecție și răspuns la amenințări pentru peste 40.000 de companii, entități guvernamentale și organizații non-profit care fac parte din industrii din întreaga lume. Platforma noastră centralizată de securitate și analiză la nivelul endpoint-urilor și serviciile administrate ajută companiile să își consolideze reziliența cibernetică în orice mediu - client, server, on-premises, cloud sau hibrid.

Compania CISO este mulțumită de soluția de securitate cibernetică pe care o folosește.

Peisajul amenințărilor evoluează, iar infractorii lucrează continuu pentru a găsi noi modalități de a se infiltra în medii și de traversa sistemele companiilor fără a fi detectați. Fiecare port, aplicație fără patch-uri, e-mail al angajaților și proiect DevOps nesecurizat servește drept poartă de acces către activele companiei. Soluțiile noastre moderne de securitate cibernetică oferă capabilități de prevenție de neegalat, iar analiștii noștri de securitate vă supraveghează compania 24x7x365.

Reprezentant Bitdefender care lucrează cu clientul

Bitdefender permite companiilor să facă față atacurilor de nivel înalt printr-un răspuns profesional. În cei 20 de ani de existență, am pus bazele unor inovații revoluționare în materie de antimalware, analiză comportamentală, machine learning și inteligență artificială – licențiate acum de peste 150 dintre cele mai recunoscute mărci de tehnologie și securitate cibernetică din lume. Cu investiții profunde în cercetare și dezvoltare continuă, inclusiv criptografie post-cuantică și alte domenii emergente, ne aflăm în prima linie de apărare a companiilor, atât în prezent, cât și în viitor.

Aflați cum puteți spori reziliența cibernetică a companiei dvs. prin capabilități centralizate de securitate și analiză la nivel de endpoint, capabilități de prevenție a atacurilor, operațiuni de securitate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și capabilități avansate de threat intelligence.

Într-o lume hiper-conectată, în care infractorii cibernetici încearcă non-stop să provoace probleme, iar organizațiile se confruntă cu riscuri imprevizibile, este necesar să înțelegeți ce înseamnă a fi construit pentru reziliență.

Acest video explicativ prezintă moduri prin care să reduceți riscul asupra securității cibernetice și să sporiți reziliența, fără a fi nevoie să măriți personalul sau să cumpărați instrumente și servicii de la mai mulți furnizori. 

Află mai multe
Simbol competență

Experți

Ne dorim să ne consolidăm și să ne menținem cunoștințele și competența în domeniul securității cibernetice.

Simbol inovație

Inventivă

Ne redefinim pe noi înșine și sfidăm imposibilul; forțăm limitele statu-quoului.

Simbol neînfricare

Curajoasă

Ne unim forțele pentru a ne proteja clienții cu vitejie și hotărâre.

Simbol perseverență

Puternică

Dăm tot ce avem mai bun pentru a sparge barierele și a face fapte mărețe.

Simbol capacitate

Ingenioasă

Ne gândim la moduri creative prin care să ne atingem scopurile și să depășim provocările.

Simbol diversitate

Diversă

Prețuim diversitatea și suntem de părere că oferă avantaje de neprețuit pentru clienții și compania noastră.