GRAVITYZONE SECURITY FOR STORAGE

Protecție de generație următoare pentru NAS și sistemele de partajare a fișierelor

Bitdefender Data Storage Security Solutions

Protecție. Performanță. Simplitate.

Extinderea colaborării la locul de muncă și transformarea digitală generează o presiune tot mai mare asupra sistemelor de stocare partajată. În același timp, strategiile din ce în ce mai sofisticate și prolifice ale amenințărilor cibernetice atrag nevoia de protecție îmbunătățită. GravityZone Security for Storage oferă protecție de generație următoare pentru sistemele de partajare a fișierelor și sistemele de stocare în rețea compatibile ICAP, care este la fel de performantă pe cât este ușor de administrat.

Descriere și caracteristici

Beneficii și caracteristici Bitdefender's Storage Security

Protecție inegalabilă

GravityZone Security for Storage utilizează tehnologiile de securitate premiate ale Bitdefender pentru a asigura mai multe straturi de protecție (printre care machine learning, euristică, semnături și căutarea în cloud) împotriva infecțiilor cunoscute și necunoscute pe bază de fișiere, care pot face parte din atacuri de tip „zero day” sau atacuri avansate.

Administrare eficientă

Puteți administra soluția Security for Storage din aceeași consolă centrală ca și celelalte soluții GravityZone, ceea ce asigură configurarea rapidă și gestionarea sa cu ușurință. În plus, soluția Security for Storage este foarte configurabilă, astfel încât puteți defini rapid politici de securitate și excepții, puteți configura acțiuni implicite, crea rapoarte personalizate și declanșa notificări în timp real în funcție de cerințele organizației dumneavoastră.

Scalabilitate nelimitată

Arhitectura modulară, la scară web a soluției GravityZone vă permite să adăugați un număr nelimitat de servere ICAP la cerere pentru a susține numărul tot mai mare de solicitări de scanare pe măsură ce forța de muncă și volumul de date din cadrul organizației dumneavoastră cresc.

Disponibilitate ridicată

Designul redundant al platformei GravityZone asigură rezistența sa intrinsecă. Echilibrarea sarcinilor bazată pe politici de securitate la nivelul serverelor ICAP elimină punctele nevralgice la nivel de sistem, asigurând o securitate neîntreruptă și o rată de disponibilitate ridicată, configurată și controlată de clientul ICAP.

Compatibilitate extinsă

Soluția Security for Storage este compatibilă cu Nutanix Files (AFS), Citrix ShareFile și soluțiile NAS compatibile ICAP de la Dell®, EMC®, IBM®, Hitachi®, HPE®, Oracle®și alți producători. Dacă organizația dumneavoastră utilizează diverse dispozitive compatibile ICAP, GravityZone vă poate proteja activele NAS provenind de la producători diferiți din aceeași instalare, reducând costul infrastructurii de securitate a spațiului de stocare.

Doriți să aflați mai multe?

FIȘA DE PRODUS

Produse complementare

GRAVITYZONE SECURITY FOR VIRTUALIZED ENVIRONMENTS

GravityZone Security for Virtualized Environments este o platformă de securitate pe bază de cloud, care utilizează caracteristici premiate de protecție, de generație următoare, pentru protejarea serverelor de date, a serverelor pe bază de cloud și a desktop-urilor virtuale, maximizând totodată eficiența operațiunilor de securitate și îmbunătățind rata de utilizare a infrastructurii, performanța și experiența utilizatorilor.

Aflați mai multe

GRAVITYZONE ULTRA

GravityZone Ultra integrează protecția de ultimă generație, bazată multiple nivele de securitate pentru endpoint, cu o funcție EDR ușor de utilizat pentru a oferi organizațiilor o protecție fiabilă împotriva celor mai greu de detectat atacuri cibernetice. Această soluție consolidează instrumentele de prevenție, detecție automată, investigație și răspuns, astfel încât organizațiile să își poată proteja activele digitale și să răspundă la aceste amenințări intr-un mod eficient.

Aflați mai multe

GRAVITYZONE ELITE

GravityZone Elite este o platformă de securitate de ultimă generație pentru endpoint-uri, care protejează organizațiile împotriva întregului spectru de atacuri cibernetice sofisticate, oferind viteză, precizie, costuri administrative reduse și impact minim asupra sistemului. Elite detectează malware cunoscut și necunoscut, cu sau fără fișiere (folosind tehnologia HyperDetect bazată pe module de machine learning customizabile, un modul pentru Sandbox Analyzer integrat la nivel de endpoint, Process Inspector și alte tehnologii) și blochează automat atacurile prin curățare și remediere pe bază de politici de securitate.

Aflați mai multe
Înapoi Înainte

Resurse

Documentație

GHID DE INSTALARE GRAVITYZONE

Ghidul de instalare GravityZone oferă informații esențiale despre cum să configurați GravityZone în rețeaua dvs.

GHIDUL ADMINISTRATORULUI GRAVITYZONE

Ghidul administratorului GravityZone asigură resurse avansate pentru administratorii de rețea

GHIDUL UTILIZATORULUI BITDEFENDER ENDPOINT SECURITY TOOLS

Ghidul utilizatorului Bitdefender Endpoint Security Tools este conceput pentru a ajuta utilizatorii de Windows să execute sarcini de scanare locală și să elimine programele malware de pe sistemele lor.

DOCUMENTAȚIA API

Ghid API - GravityZone Control Center [consolă on-premises], Ghid API - GravityZone Control Center [consolă cloud] ajută dezvoltatorii să automatizeze fluxurile de lucru ale companiei folosind API-urile Bitdefender GravityZone.

Încercați
GravityZone Security for Storage
pentru a experimenta securitatea inegalabilă, ușurința în utilizare și performanța de primă clasă.

Încearcă-l gratuit

Aveți în continuare întrebări?

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră? Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere.

Asistență

Înlocuirea Symantec™?

Asigurați-vă că faceți alegerea corectă.