Sisteme de stocare partajate securizate în deplină siguranță

sisteme de stocare partajate sigure

Necesitatea unei colaborări mai bune la locul de muncă, precum și transformarea digitală care continuă să evolueze sporesc cererea de sisteme de stocare partajate. În același timp, amenințările cibernetice sofisticate și prolifice impun necesitatea de a avea un sistem de apărare mai complex.

GravityZone Security for Storage oferă protecție dovedită pentru sistemele de partajare a fișierelor și sistemele de stocare în rețea compatibile ICAP, care este este ușor de administrat.

Află mai multe
Stocare în rețea de tip „Network Attached Storage”

Stocare în rețea de tip „Network Attached Storage”

GravityZone Security for Storage suportă soluțiile de stocare compatibile ICAP de la Dell®, EMC®, IBM®, Hitachi®, HPE®, Oracle® și alți producători.

fișiere nutanix

Fișiere Nutanix (AFS)

GravityZone Security for Storage a obținut certificarea Nutanix Files, denumită anterior Acropolis File Services (AFS).

citrix share file

Citrix ShareFile

GravityZone Security for Storage a obținut certificarea Citrix ShareFile.

Capabilități și beneficii

Model
Protecție inegalabilă

GravityZone Security for Storage utilizează tehnologiile de securitate premiate ale Bitdefender și asigură mai multe straturi de protecție (printre care machine learning, euristică, semnături și căutarea în cloud) împotriva infecțiilor cunoscute și necunoscute pe bază de fișiere, care pot face parte din atacuri de tip „zero day” sau atacuri avansate.

Model
Administrare eficientă

Puteți administra soluția Security for Storage din aceeași consolă centrală ca și celelalte soluții GravityZone, ceea ce asigură configurarea rapidă și gestionarea sa cu ușurință. În plus, soluția Security for Storage este foarte configurabilă, astfel încât puteți defini rapid politici de securitate și excepții, puteți configura acțiuni implicite, crea rapoarte personalizate și declanșa notificări în timp real în funcție de cerințele organizației dumneavoastră.

Model
Scalabilitate nelimitată

Arhitectura modulară a soluției GravityZone vă permite să adăugați un număr nelimitat de servere ICAP la cerere pentru a susține numărul tot mai mare de solicitări de scanare pe măsură ce forța de muncă și volumul de date din cadrul organizației dumneavoastră cresc.

Model
Disponibilitate ridicată

Designul redundant al platformei GravityZone asigură disponibilitate ridicată. Echilibrarea sarcinilor bazată pe politici de securitate la nivelul serverelor ICAP elimină punctele nevralgice la nivel de sistem, asigurând o securitate neîntreruptă și o rată de disponibilitate ridicată, configurată și controlată de clientul ICAP.

Model
Compatibilitate extinsă

Security for Storage este compatibilă cu fișierele Nutanix (AFS), Citrix ShareFile și soluțiile NAS conforme cu ICAP, furnizate deDell, EMC, IBM, Hitachi, HPE, Oracle și alții. Dacă organizația dumneavoastră utilizează diverse dispozitive compatibile ICAP, GravityZone vă poate proteja activele NAS provenind de la producători diferiți din aceeași instalare, reducând costul infrastructurii de securitate a spațiului de stocare.

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives

Resurse

gravityzone security
Fișă de produs

Fișă de produs GravityZone Security for Storage

Citește mai multe
Vizionați Video

Demonstrație pentru GravityZone Security for Storage [EN]

Vizionați
Vizionați Video

GravityZone Security for Storage – Demonstrație pentru Citrix ShareFile  [EN]

Vizionați