Florin Talpeș

Cofondator și CEO

Închide

Florin Talpeș, co-fondator și CEO al companiei, este un antreprenor vizionar în domeniul tehnologiei care, împreună cu soția sa, Măriuca, a înființat una dintre primele companii private de software din România post-decembristă, care s-a transformat ulterior în Bitdefender. Sub tutela sa, Bitdefender a devenit un lider global în domeniul securității cibernetice, având milioane de clienți în toată lumea. Fiind dedicat extinderii la nivel regional a inovației și dezvoltării IT, dl Talpeș este co-fondator al Asociației Naționale a Industriei de Servicii Software, care a reprezentat un element cheie pentru transformarea Europei Centrale și de Est într-un centru tehnologic. Dl Talpeș a fost recunoscut drept „Cel mai admirat CEO din România” de către liderii mediului de afaceri, apreciere acordată de publicația săptămânală, Business Magazine. Dl Talpeș are o diplomă de licență în matematică și o diplomă de masterat în Teoria operatorilor, obținute în cadrul Universității București.

John Stynes

Director financiar

Închide

În calitate de director financiar la Bitdefender, John Stynes conduce operațiunile financiare și orientarea strategică a companiei. El s-a alăturat companiei Bitdefender în 2019 și are peste 20 de ani de experiență în funcții executive în cadrul unor companii publice globale de top, precum Verifone, TT Electronics și Cisco. Aflat în Londra, Stynes se concentrează pe ghidarea creșterii companiei, precum și pe generarea de transformări financiare și oferirea de informații strategice de afaceri.

Rareș Stefan

Director de strategie

Închide

Rareș Ștefan este responsabil cu supravegherea portofoliului de produse și strategiei de poziționare a produselor Bitdefender. Înainte de a se alătura companiei Bitdefender, Ștefan a fost fondator și cercetător principal la Third Brigade (care a fost cumpărată de TrendMicro), unde s-a concentrat pe comercializarea multi-platformei HIPS, precum și pe cercetarea introspecției la nivel de rețea, rețelelor bazate pe hypervisori și sistemelor de securitate a mașinilor virtuale și de corelare a evenimentelor de securitate. Ștefan a absolvit Universitatea Concordia, obținând o diplomă de licență în domeniul fizicii teoretice, cu specializare secundară în informatică.

Bogdan Irina

General Manager, Consumer Solutions Group

Închide

Bogdan Irina este responsabil cu operațiunile globale de afaceri ale Bitdefender. Fiind unul dintre primii angajați ai Bitdefender, el a fost un pion cheie pentru creșterea și orientarea strategică a companiei. Irina a condus atât echipa tehnică, cât și echipa comercială, și face parte din echipa de management a Bitdefender de peste 10 ani. Experiența îndelungată a lui Irina în industria IT, dezvoltarea afacerilor și planificare și strategii a ajutat compania Bitdefender să devină un brand recunoscut la nivel global. Irina a absolvit programul de masterat româno-canadian pentru administrarea afacerilor.

Bogdan Dumitru

Chief Technology Officer

Închide

Bogdan Dumitru este pionierul inovațiilor tehnice ale Bitdefender și conduce o echipă de peste 400 de cercetători, dezvoltatori și ingineri. Dumitru a jucat un rol esențial în dezvoltarea tehnologiei de securitate Bitdefender, care este cea mai bună din industrie și care câștigă constant premii și se clasează pe locul întâi în carul testărilor independente privind prevenția și detecția amenințărilor avansate. Dumitru s-a alăturat Bitdefender pentru a-și urma pasiunea pentru securitatea cibernetică și, cu ajutorul lui, Bitdefender deține sute de brevete pentru inovații tehnice. Înainte de a se alătura companie Bitdefender, el a dezvoltat o soluție antivirus numită Sherlock Holmes AV. Dumitru a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universității București.

Mihaela Paun

Vice President of Sales & Marketing, Consumer Solutions Group

Închide

Mihaela Păun este un director de marketing realizat, cu o abordare inovatoare și orientată către rezultate, care se concentrează pe utilizarea transformărilor din sfera marketing-ului în domeniile de marketing și vânzări digitale, pentru a crește gradul de conștientizare și valoarea de piață a portofoliului pentru utilizatorii individuali. Ea joacă un rol esențial în dezvoltarea portofoliului Bitdefender de soluții pentru utilizatorii individuali de mai bine de 20 de ani. Ea se numără printre persoanele care au fondat divizia de marketing digital din cadrul Bitdefender și este liderul operațiunilor tip „direct-to-consumer”, principalul canal de distribuție a soluțiilor Bitdefender de securitate cibernetică, confidențialitate și IoT către utilizatorii individuali. Păun a absolvit masteratul pentru administrarea afacerilor la Academia de Studii Economice din București.

Ciprian Istrate

Senior Vice President of Operations, Consumer Solutions Group

Închide

Încă din 2001, Ciprian Istrate a deținut diferite funcții de management în cadrul companiei Bitdefender. Abilitățile de conducere ale lui Istrate și contribuțiile acestuia au facilitat poziționarea Bitdefender ca lider în industria securității cibernetice la nivel global. El este responsabil cu High-Level KPIs & Analysis, High-Level Forecast and Long Term Planning, Budget Overview, Business Rhythm și M&A pentru întregul portofoliu de Soluții pentru utilizatorii individuali. Este licențiat în electronică și telecomunicații și în inginerie economică, absolvind ambele specializări la Universitatea Politehnică din București.

Florin Virlan

Vice President of Engineering, Consumer Solutions Group

Închide

În calitate de vice-președinte al departamentului de Inginerie, Florin Vîrlan este responsabil cu strategia și gestionarea operațională de inginerie în cadrul Grupului dedicat soluțiilor pentru utilizatorii individuali. Prin aplicarea proceselor și metodologiilor de inginerie bazate, în principal, pe ingineria de software rapidă, cu impact redus asupra resurselor, echipa lui Vîrlan continue să ofere excelență operațională. El a jucat un rol esențial în dezvoltarea tehnologiilor pentru soluția de securitate cibernetică IoT pentru acasă, Bitdefender BOX. Vîrlan are o diplomă în electronică și sisteme computerizate de la Universitatea Politehnică din București.

Andrei Florescu

President and General Manager, Business Solutions Group

Închide

Andrei Florescu este responsabil cu strategia de produs, proiectarea și dezvoltarea Bitdefender GravityZone, platforma de securitate cibernetică pentru companii. Florescu conduce o echipă globală de experți din domeniul securității cibernetice, care proiectează, dezvoltă și scoate pe piață soluții inovatoare de securitate la nivel de endpoint, securitate pentru workload-urile în cloud și servicii administrate de detecție și răspuns. Aflat în Texas, Florescu a petrecut mai bine de 12 ani la Bitdefender, deținând diferite funcții orientate către produse sau clienți și lansând inițiative de management al produselor. Florescu a absolvit Universitatea Politehnică din București și este licențiat în inginerie electrică și telecomunicații.

Catalin Cosoi

Chief Security Strategist

Închide

Cătălin Cosoi conduce echipa de informații cibernetice de la Bitdefender, care are misiunea de a ajuta agențiile locale și internaționale de aplicare a legii să lupte împotriva infracționalității cibernetice. Cosoi a jucat un rol esențial pentru eforturile Bitdefender de a lupta împotriva ransomware-ului, iar echipa sa a ajutat agențiile de aplicare a legii să captureze unii dintre cei mai notorii atacatori care foloseau ransomware. Cosoi vorbește frecvent la conferințe și în industria securității despre subiecte și investigații legate de securitate. Fiind licențiat în bioinginerie și machine learning și având o diplomă de doctorat în procesarea limbajului natural, s-a specializat în tehnologiile de extragere și recunoaștere a tiparelor, concentrându-se pe rețelele neurale și pe machine learning. A obținut șase brevete, iar o serie dintre tehnologiile sale de clasificare au fost implementate în software-ul Bitdefender.

Emilio

Emilio Roman

SVP, Global Sales & Channels, Business Solutions Group

Închide

Emilio Roman este un lider desăvârșit în vânzări, cu peste 20 de ani de experiență în construirea și coordonarea cu succes a echipelor globale de vânzări de înaltă performanță, având o vastă experiență în domeniul securității cibernetice și în industria cloud. Înainte de a se alătura Bitdefender, acesta a ocupat funcția de vicepreședinte senior  EMEA, APAC și Global Alliances la Scality, companie lider pe segmentul de gestionare a datelor în cloud, și vicepreședinte International Sales la Fortinet, pentru regiunile EMEA și APAC. Roman are o diplomă în Ingineria Telecomunicațiilor și o diplomă de master în Administrarea Afacerilor de la IE Business School.