Eliminați vulnerabilitățile prin aplicarea automată a patch-urilor

Elimină vulnerabilitțile

Consolidați securitatea și reduceți riscul posibilelor vulnerabilități la nivelul software-ului, sistemelor de operare și aplicațiilor cu administrarea automată a patch-urilor.


Cu modulul GravityZone Patch Management, companiile își pot menține sistemele de operare și aplicațiile software actualizate și pot profita de o vizualizare completă asupra stării patch-urilor la nivelul întregii infrastructuri bazate pe Windows. Modulul automat de aplicare a patch-urilor livrează actualizări pentru întreaga flotă de stații de lucru, servere virtuale sau servere fizice a unei companii.

Află mai multe
Preveniți atacurile avansate

Preveniți atacurile avansate

Vulnerabilitățile pentru care nu se aplică patch-uri sunt responsabile pentru o treime dintre breșele de securitate.

Modulul GravityZone Patch Management menține sistemele de operare și aplicațiile actualizate, astfel încât să puteți fi cu un pas înaintea amenințărilor.

Obțineți conformitatea

Obțineți conformitatea

Aplicarea automată a patch-urilor poate ajuta la garantarea conformității companiei dumneavoastră cu reglementări-cheie de securitate, precum GDPR, HIPAA, PCI DSS și multe altele.

Fluxuri de lucru simplificate

Sarcini de lucru flexibile și simplificate

Prin compatibilitatea atât cu aplicarea manuală, cât și cu aplicarea automată a patch-urilor, modulul GravityZone Patch Management oferă o mai bună flexibilitate și eficiență pentru echipele IT, atât în mediile la fața locului, cât și la distanță.

Model
Automat

Procesul extrem de flexibil al modulului Patch management permite companiilor să efectueze scanări programate pentru identificarea patch-urilor lipsă, diferite programări pentru patch-uri, fie ele de securitate sau nu, aplicarea de patch-uri pentru anumiți furnizori/anumite servicii și posibilitatea de amânare a repornirii pentru patch-urile care necesită acest lucru.

Model
Inventar detaliat al patch-urilor

Modulul GravityZone Patch Management oferă informații detaliate despre patch-uri (CVE, BuletinID), instalare rapidă a patch-urilor lipsă și includerea patch-urilor pe lista neagră – posibilitatea de prevenire temporară a instalării de patch-uri care ar putea întrerupe fluxurile de lucru.

Model
Rapoarte și notificări

Oferă vizibilitate și control complet asupra stării patch-urilor instalate/lipsă/eșuate la nivelul tuturor endpoint-urilor.

Bitdefender, desemnată „Lider” în domeniul securității la nivel de endpoint

Bitdefender a fost desemnată „Lider” în raportul Forrester Wave™: Endpoint Security, T4 2023, în care se menționează că „Bitdefender se diferențiază de concurență prin abordarea sa agresivă axată pe prevenție înainte de toate”.

Descărcați raportul pentru a afla:

- cum evoluează securitatea la nivel de endpoint pentru a face față noilor amenințări și provocări;

- de ce este important să alegeți instrumente care acordă prioritate prevenției, să optați pentru funcționalități extinse pentru a putea face mai multe cu mai puțin efort și să asigurați o tranziție fără probleme la EDR și XDR;

- motivele pentru care Bitdefender a fost desemnată „Lider” și cum au fost evaluați cei mai importanți 13 furnizori din industrie.

Platforma Bitdefender de protecție pe niveluri multiple, de generație următoare, pentru endpoint-uri

Sistemele de operare și aplicațiile software fără patch-uri expun companiile la malware, amenințări de tip „zero-day” și breșe de securitate a datelor. Modulul GravityZone Patch Management permite organizațiilor să mențină actualizate sistemele de operare și aplicațiile pentru toate echipamentele Windows – stații de lucru, servere fizice și servere virtuale.

afacere rezilientă

Recunoaștere în industrie

Bitdefender este recunoscută de firmele de analiști din industria securității cibernetice și de organizațiile independente de testare.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • AV Comparatives
Esurance

„Am evaluat soluțiile EDR și Patch Management ale Bitdefender, în calitate de site pre-beta. Echipele de dezvoltare software și asistență pentru clienți ale Bitdefender au ascultat cu atenție sugestiile noastre și am fost mulțumiți de versiunile ulterioare și de modificările apărute pe parcurs. A fost o experiență minunată să colaborăm cu Bitdefender.”

Lance Harris

Chief Information Security Officer, Esurance

Ce înseamnă administrarea patch-urilor?

Administrarea patch-urilor înseamnă revizuirea, înțelegerea, testarea, instalarea și reconcilierea stării de instalare a actualizărilor produselor software. Ajută specialiștii de securitate să identifice riscurile și vulnerabilitățile la nivelul sistemelor lor și îmbunătățește stabilitatea infrastructurilor IT ale companiilor.

De ce am nevoie de administrarea automată a patch-urilor?

Întrucât echipele IT și de securitate lucrează mereu contra-timp, multe companii se luptă să instaleze constant patch-uri și actualizări de securitate pentru toate aplicațiile și sistemele lor de operare în timp util. Vulnerabilitățile pentru care nu s-au aplicat patch-uri sporesc riscul unei breșe de securitate a datelor, în special în cazul lucratului de acasă, de vreme ce endpoint-urile angajaților nu mai sunt protejate de aplicații hardware pentru companii, concepute pentru prevenirea exploit-urilor la nivel de rețea. Administrarea automată a patch-urilor permite companiilor să fie cu un pas înaintea amenințărilor, garantând că cele mai recente patch-uri și actualizări de securitate sunt instalate întotdeauna rapid și eficient.

Cum pot obține GravityZone Patch Management?

Modulul GravityZone Patch Management este un modul add-on opțional pentru oricare dintre soluțiile de securitate pentru endpoint-uri Bitdefender GravityZone. Este disponibil pentru achiziție online sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri de încredere.

Contactați-ne pentru mai multe detalii.

Care sunt cerințele minime?

Modulul GravityZone Patch Management este compatibil cu toate sistemele de operare pentru desktop-uri și servere care rulează Microsoft Windows compatibile cu produsele de protecție la nivel de endpoint Bitdefender GravityZone, începând cu Windows 8 și Windows Server 2012 R2.

Verificați cerințele de sistem pentru produsele de securitate pentru endpoint-uri GravityZone.

Care sunt furnizorii și produsele compatibile?

GravityZone Patch Management este compatibil cu diferite soluții software. Consultați lista completă de furnizori și produse compatibile pe pagina noastră de asistență pentru companii.

Consola GravityZone Patch Management

Modulul GravityZone Patch Management este gestionat din aceeași consolă GravityZone pe care o folosesc clienții astăzi, atât pentru instalările GravityZone în cloud, cât și pentru cele locale.

Compatibilitate GravityZone Patch Management

Modulul GravityZone Patch Management este compatibil cu toate sistemele de operare pentru desktop-uri și servere care rulează Microsoft Windows compatibile cu produsele de protecție la nivel de endpoint, începând cu Windows 8 și Windows Server 2012 R2. Verificați cerințele de sistem pentru produsele de securitate pentru endpoint-uri GravityZone.

Consultați lista completă de furnizori și produse compatibile pe pagina noastră de asistență pentru companii.

Resurse

Fișa produsului Patch Management
Fișă de produs

Fișă produs GravityZone Patch Management

Citește mai multe