GravityZone Patch Management

Mențineți sistemele actualizate și sigure cu aplicarea automată de patch-uri.

*Disponibile ca add-on.

reducere

3 100

PREȚ VECHI:
Economisiți:
Total:
TVA-ul nu este inclus

Cumpără

Patch-uri de securitate și patch-uri non-securitate

Cu toate că phishing-ul este principala cauză a breșelor de securitate, gestionarea și aplicarea de patch-uri pe sistemele interne sunt la fel de importante. Compania de analiză Gartner preconizează că „până la sfârșitul anului 2020, 99% din vulnerabilitățile exploatate vor fi în continuare cele cunoscute de profesioniștii din domeniul securității și IT”.

Integrat complet în platforma GravityZone, modulul add-on Patch Management permite organizațiilor să mențină sistemele de operare și aplicațiile software actualizate și oferă o vizualizare completă asupra statusului patch-urilor la nivelul întregii infrastructuri bazate pe Windows. Modulul de aplicare a patch-urilor oferă actualizări pentru toate stațiile de lucru, serverele fizice sau serverele virtuale.

Modulul GravityZone Patch Management include numeroase funcționalități, cum ar fi scanarea la cerere/programată pentru identificarea patch-urilor disponibile, instalarea manuală/automată a patch-urilor sau raportarea patch-urilor lipsă.

Companiile care aplică patch-uri endpoint-urilor lor își vor fortifica postura de securitate și gradul de conformitate cu reglementările, îmbunătățind totodată eficiența operațională.

overview
risks

Reduceți riscurile asociate atacurilor avansate

Sistemele care nu au patch-uri aplicate lasă companiile vulnerabile în fața breșelor de securitate. Modulul GravityZone Patch Management permite companiilor să mențină sistemele de operare și aplicațiile actualizate la nivelul întregii infrastructuri bazate pe Windows.

achieve

Achieve compliance

Acum, confidențialitatea datelor este mai importanta ca niciodată, în special în contextul comercial actual. Modului GravityZone Patch Management asigură faptul că o companie este conformă cu reglementările precum GDPR, HIPAA, PCI DSS și multe altele.

flexible

Fluxuri de lucru flexibile și simplificate

Modulul GravityZone Patch Management este compatibil atât cu aplicarea de patch-uri automată, cât și cu cea manuală, oferind companiilor flexibilitate și eficiență sporite pe parcursul întregului proces, oriunde - la fața locului sau de la distanță.

Funcționalități

features

Aplicare de patch-uri automată și la cerere

Procesul extrem de flexibil permite efectuarea de scanări programate pentru patch-urile lipsă, diferite programări pentru patch-uri, fie ele de securitate sau nu, aplicarea de patch-uri pentru anumiți furnizori/anumite servicii sau amânarea repornirii pentru patch-urile care necesită acest lucru.

Inventarul de patch-uri

Oferă informații detaliate despre patch-uri (CVE, BuletinID), instalare rapidă a patch-urilor lipsă și includerea patch-urilor pe lista neagră - preveniți temporar instalarea de patch-uri care ar putea întrerupe fluxul de lucru.

Rapoarte și notificări

Vizibilitate și control total asupra statusului endpoint-urilor din perspectiva patch-urilor instalate/lipsă/nereușite.

Salvarea patch-urilor în memoria cache

Impact redus asupra traficului în rețea datorită distribuirii patch-urilor de la releu.

Gestionare integrată, centralizată

GravityZone este acum o platformă centralizată nu doar pentru protecția terminalelor împotriva atacurilor avansate, ci și pentru răspunsul la incidente și administrarea patch-urilor.

Acoperire extinsă

Aplicați patch-uri pentru serverele fizice și virtuale Windows, modelele de tip „golden image”, stațiile dumneavoastră de lucru Windows și aplicațiile terțe.

Produse compatibile

Modulul GravityZone Patch Management este disponibil ca add-on și poate fi adăugat la produsele Bitdefender GravityZone pentru securitate la nivel de endpoint deja existente.

ps

GravityZone Elite

Soluție automată de securitate la nivel de endpoint, care integrează capabilități avansate de prevenție, reducerea suprafeței de atac, gestionarea riscurilor și informații despre atacuri, pentru companiile care caută soluții proactive de apărare împotriva atacurilor avansate și a amenințărilor comune.

ultra

GravityZone Ultra

Platformă de securitate avansată la nivel de endpoint, care îmbină capacități avansate de prevenție, analiză de risc și EDR cu impact redus asupra resurselor într-un singur agent, pentru companiile expuse la riscuri cibernetice mai mari, care caută soluții avansate de protecție, vizibilitate și control la nivel de endpoint. 

plus

GravityZone Ultra Plus

Platformă de securitate cu capacități extinse de detecție și răspuns, care integrează capacități de prevenție, detecție și răspuns la nivel de endpoint, rețea și cloud. Concepută pentru companiile care trebuie să oprească amenințările avansate indiferent unde apar în mediu.

Cerințe tehnice

Modulul GravityZone Patch Management este administrat prin intermediul aceleiași console GravityZone pe care clienții o folosesc în prezent, atât pentru instalările GravityZone în cloud, cât și pentru cele on-premises.

Modulul Patch Management este compatibil cu toate sistemele de operare pentru desktop-uri și servere care rulează Microsoft Windows compatibile cu produsele de protecție la nivel de endpoint, începând cu Windows 8 și Windows Server 2012 R2. Verificați cerințele de sistem pentru produsele GravityZone de securitate la nivel de endpoint.

Consultați lista completă de furnizori și produse compatibile  pe pagina noastră dedicată de asistență pentru companii.

Aveți în continuare întrebări?

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră? Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere.