Bitdefender Business

Detectați amenințările persistente avansate

2016 a fost un an record pentru breșele de date. Studiile recente arată că numărul de înregistrări afectate a crescut la 4,2 miliarde anul trecut, de la numai 1,1 miliarde în 2013. [1]

Pe măsură ce instrumentele atacatorilor devin mai specifice, la fel ar trebui să evolueze și protecția dumneavoastră.

Bitdefender vă oferă o tehnologie inovatoare, proiectată special pentru a vă proteja de atacurile targetate sau API, menținându-vă afacerea protejată de problemele care ar putea afecta marca, reputația sau finanțele dumneavoastră.

Bitdefender Hypervisor Introspection

SUNT NECESARE 5 LUNI PENTRU A DESCOPERI O BREȘĂ

În ciuda eforturilor majore depuse de industria de securitate, atacurile avansate încă pot afecta soluțiile de securitate virtualizate. În 2016, companiile reușeau să descopere abia după 5 luni că au suferit o breșă de securitate, iar la baza lor analiștii au descoperit adesea infiltrații de tip zero-day sau aplicații malițioase la nivel de kernel.

O revoluție în domeniul securității

Unindu-și experiența considerabilă în securitate IT și virtualizare pentru centrele de date, Bitdefender și Citrix au dezvoltat un nou nivel de securitate, pe care programele malware nu-l pot compromite sau ocoli – prin introspecția memoriei brute direct la nivel de hypervisor.

Obțineți versiunea demo

Un nivel de securitate revoluționar.
Programele malware nu îl pot ajunge și
nu se pot ascunde de el.

INTROSPECȚIA MEMORIEI BRUTE - SE SPUNEA CĂ ESTE IMPOSIBILĂ

Bitdefender Hypervisor Introspection (HVI) este prima soluție de securitate care poate descoperi coruperile de memorie pe care soluțiile de securitate pentru terminale nu le detectează intotdeauna analizând direct liniile de memorie brută - in acest fel asigurăndu-se ca acestea nu pot fi modificate de malware.

IZOLAT ȘI IMPOSIBIL DE COMPROMIS, CHIAR ȘI DE CĂTRE PROGRAMELE MALWARE CARE ACȚIONEAZĂ LA NIVEL DE KERNEL

Poziționat complet în afara sistemului de operare, izolat la nivel de hardware și fără agent sau drivere la nivelul stațiilor de operare, Bitdefender Hypervisor Introspection este imposibil de oprit sau de compromis de către rootkit-uri sau alte amenințări la nivel de kernel.

DETECTEAZĂ ATACURILE NOI (ZERO-DAY) PE CARE TEHNICILE EURISTICE NU LE IDENTIFICĂ

Concentrându-se mai mult pe tehnici în loc de volum, Bitdefender HVI poate fi cu un pas înaintea atacurilor și vă poate proteja împotriva punctelor de intrare ale atacurilor, cum ar fi atacurile de tip zero-day prin browser sau e-mail-urile de tip spear-phishing, având atașate fișiere exploatabile care nu sunt vizibile din sistemul de operare al gazdei.

Acoperiți zonele vulnerabile
din infrastructură

RĂSPUNDEȚI INSTANTANEU LA ATACURI

Pe lângă limitarea atacului în timp real, Bitdefender HVI poate contribui, de asemenea, la înlăturarea amenințării prin injectarea automată a unui instrument de remediere temporară în mașina virtuală afectată.

AFLAȚI ÎN TIMP REAL DE EXISTENȚA ATACURILOR ÎN CURS ȘI VIZUALIZAȚI LANȚUL DE EVENIMENTE AL ATACULUI

Bitdefender HVI trimite alerte imediat ce este detectată o corupere a memoriei și oferă un raport detaliat privind lanțul de evenimente al atacului, inclusiv procesele afectate, tipul coruperii și graficul de timp al atacului.

INDEPENDENT ȘI COMPLET COMPATIBIL CU ORICE SOLUȚIE DE SECURITATE PENTRU STAȚIILE DE LUCRU

În loc să instaleze câte un agent pe fiecare mașină virtuală, Bitdefender HVI detectează și securizează infrastructurile direct la nivel de hypervisor, prin intermediul unei aplicații virtuale de securitate. De aceea, spre deosebire de alți furnizori care necesită dezinstalarea protecției pentru stația de lucru și înlocuirea ei cu soluția lor, Bitdefender HVI este o soluție complementară și compatibilă cu orice instrumente de securitate existente.