Descoperiți amenințările greu de detectat și răspundeți în mod eficient

Protejați-vă stațiile de lucru cu ajutorul securității de avangardă, cu straturi multiple, acum cu funcție EDR

Bitdefender business security pentru endpoint-uri

Este timpul să regândiți securitatea la nivelul endpoint-ului

Organizațiile din întreaga lume se confruntă cu o perioadă în care apar atacuri din ce în ce mai sofisticate, care se manifestă prin amenințări cibernetice nemaiîntâlnite la nivel global. Deoarece stațiile de lucru sunt din ce în ce mai complexe și mobile, iar resursele sunt reduse și personalul care se ocupă de securitate este limitat, companiile nu mai fac față. Drept urmare, mai mult de jumătate dintre breșe încep la nivelul unei stații de lucru afectate. Este timpul să regândim securitatea la nivelul stațiilor de lucru!
Bitdefender a dezvoltat GravityZone ca metodă de apărare eficientă a bunurilor digitale corporative împotriva întregii game de amenințări cibernetice, de la cele obișnuite la cele mai sofisticate. Acest sistem de prevenire cotat numărul unu în industrie, care se bazează pe tehnologii exacte de învățare automată și pe analiza comportamentului, la care se adaugă automatizarea răspunsurilor și noua funcție EDR ușor de utilizat, garantează o protecție fără egal și vizibilitatea amenințărilor, păstrând la un nivel redus cerințele care vizează resursele și funcționalitățile.
Nu permiteți ca securitatea la nivelul stațiilor de lucru să devină veriga slabă în apărarea companiei dumneavoastră. Încercați Bitdefender GravityZone! afișează mai puțin
citește

100% DETECTION AGAINST REAL-WORLD THREATS

100% DETECȚIE ÎMPOTRIVA AMENINȚĂRILOR DIN MEDIUL REAL

Numărul 1 în protecția în mediul real pe baza unui set de teste care conține 371 de cazuri de testare (cum ar fi ULR-uri periculoase), efectuate în perioada august-septembrie 2019

6/6 IN DETECTION & PERFORMANCE

6/6 PENTRU DETECȚIE ȘI PERFORMANȚĂ

Punctaj maxim atât pentru protecție, cât și pentru performanță pentru produsul nostru de securitate pentru endpoint-uri în ultima rundă a testării AV-Test din perioada iulie-august 2019

Resurse

Protejați-vă organizația împotriva întregului spectru de amenințări cibernetice sofisticate cu viteză și precizie

Protejați-vă organizația împotriva întregului spectru de amenințări cibernetice sofisticate cu viteză și precizie

Având în vedere faptul că astăzi strategiile bazate pe cloud extind mai mult parametrii de rețea, o platformă de protecție adaptivă, cu straturi multiple, la nivelul stațiilor de lucru (EPP, Endpoint Protection Platform) este esențială pentru a apăra stațiile de lucru de orice amenințare.

Opriți atacurile fără fișiere în faza de pre-execuție

Opriți atacurile fără fișiere în faza de pre-execuție

Autorii de amenințări trec la atacuri fără fișier. Experții vă vor spune că aceste atacuri nu pot fi împiedicate de soluțiile de securitate existente la nivelul stațiilor de lucru. La Bitdefender, reușim să ne auto-depășim…

Înapoi Înainte

Produse

Protecție pentru endpoint-uri de generație următoare, pe niveluri

GravityZone Elite Suite

O arhitectură de avangardă, cu straturi multiple, care garantează împiedicarea, detectarea, remedierea și vizibilitatea amenințărilor, într-o singură platformă modulară.

Află mai multe
Platformă EDR pentru securitatea companiilor

GravityZone Ultra Suite

GravityZone Ultra integrează protecția stratificată, de generație următoare, a stațiilor de lucru și o platformă EDR ușor de utilizat pentru a proteja cu precizie organizațiile împotriva celor mai greu de detectat amenințări cibernetice.

Află mai multe
Platformă GravityZone EDR pentru securitatea companiilor

GravityZone Enterprise Security

Bitdefender Enterprise Security oferă securitate de avangardă, cu straturi multiple, care se situează în mod consecvent pe primul loc la testele independente. Aceasta folosește o singură platformă de administrare pentru a reduce costurile de construire a unui mediu sigur pentru toate stațiile de lucru.

Află mai multe
Înapoi Înainte

Înlocuirea Symantec™?

Asigurați-vă că faceți alegerea corectă.