Live News

Laboratoarele Bitdefender descifrează mecanismele celui mai recent ransomware GandCrab – mai mult de 20.000 de victime sunt deja salvate. Obține noul instrument ›

Bitdefender Network Traffic Security Analytics

Detecția în timp real a breșelor de securitate a datelor și vizibilitate completă asupra amenințărilor

Bitdefender Network Traffic Security Analytics

Informații stocate în cloud cu privire la amenințări, tehnologie Machine Learning și analiza comportamentală a traficului din rețea pentru a detecta din timp atacurile avansate și pentru a permite monitorizarea eficientă a amenințărilor

Bitdefender Network Traffic Security Analytics este o soluție de securitate pentru companii, care care detectează cu precizie breșele de securitate a datelor și oferă informații detaliate despre atacurile avansate analizând traficul din rețea. Aceasta permite organizațiilor să detecteze și să combată rapid amenințările sofisticate, completând arhitectura de securitate deja existentă – la nivel de rețea și endpoint-uri – cu instrumente specializate de protecție pe bază de rețea.

Soluția folosește tehnologii AI (Artificial Intelligence) / ML (Machine Learning) și de euristică pentru a analiza în timp real meta-datele de rețeași pentru a evidenția cu precizie activitatea amenințărilor și modelele de trafic suspect. Oferind opțiuni flexibile de instalare, Bitdefender Network Traffic Security Analytics este o soluție de tip plug-and-play și out-of-band, care se concentrează pe traficul de ieșire și permite analiza pe perioade mai mari de timp pentru a detecta cu precizie sporită chiar și cele mai sofisticate programe malware și amenințări APT.
citeșteafișează mai puțin

Descriere și caracteristici

GravityZone features and benefits

Detecție în timp real și retroactivă

Detectează breșele de securitate a datelor prin monitorizarea pasivă a traficului din rețea în timp real în cazul tuturor comunicărilor periculoase. Utilizează noile informații despre amenințări în analiza meta-datelor înregistrate pentru a detecta retroactiv breșele de securitate.

Informații în cloud cu privire la amenințări, tehnologie AI/ML și de euristică

Combină informațiile din cloud-ul Bitdefender cu privire la amenințări cu analiza în timp real a traficului din rețea folosind tehnologii AI, ML și de euristică pentru a obține rate superioare de detecție a amenințărilor cu un număr redus de rezultate fals-pozitive.

Acoperire extinsă, vizibilitate completă

Protejează toate endpoint-urile din rețea, indiferent de tipul acestora sau de soluțiile de securitate deja existente (dispozitive, obiecte de rețea, resurse BYOD sau IoT administrate de companie sau de utilizatori). Oferă o vizibilitate completă și informații detaliate despre activitățile din rețea legate de amenințări și despre anomaliile de trafic la nivelul endpoint-urilor.

Eliminarea informațiilor irelevante, depistarea eficientă a amenințărilor

Automatizează analizele de securitate, elimină informațiile irelevante pentru a îmbunătăți eficiența analiștilor în depistarea amenințărilor și generează alerte ce permit întreprinderea de acțiuni pentru a facilita răspunsul la incidente.

Comunicații criptate și confidențialitate

Accentul exclusiv asupra meta-datelor de trafic permite analiza comunicațiilor criptate și elimină problema securității datelor în cazul traficului necriptat.

Instalare rapidă, rezultate imediate

Se bazează pe o arhitectură simplă și flexibilă (instalare fizică sau virtualizată) cu componente plug-and-play pentru a oferi rezultate imediat.

Doriți să aflați mai multe?
Obțineți detalii referitoare la toate funcțiile

DESCĂRCAȚI FIȘA DE PRODUS
Bitdefender Network Traffic Security Analytics architecture and deployment diagram

Resources

Bitdefender Network Traffic Security Analytics Datasheet

Previous Next

Specificații

versiunea virtuală NTSA

VMware software:
Minim : VMware ESXi 5.1 &higher
Recomandate : VMware ESXi 5.1 &higher

VMware software:
Minim : 140 GB
Recomandate : 140 GB

Nuclee CPU:
Minim : 4
Recomandate : 8

Utilizare memorie:
Minim : 8
Recomandate : 8

vProbe

Software VMware:
Minim : VMware ESXi 4.1 &higher
Recomandate : VMware ESXi 4.1 &higher

Software VMware:
Minim : 15 GB
Recomandate : 15 GB

Nuclee CPU:
Minim : 2
Recomandate : 4

Utilizare memorie:
Minim : 4
Recomandate : 8

Dacă doriți să vă bucurați de avantajele soluției
Network Traffic Security Analytics,
găsiți aici o introducere rapidă:

CERE UN DEMO

Suntem aici pentru dvs.

Prin telefon, web, chat sau e-mail, echipa noastră dedicată de asistență este
aici pentru a vă ajuta cu instalarea, implementarea și orice alte
întrebări ați mai putea avea.

Asistență