REDEFINIREA PROTECȚIEI AVANSATE ÎMPOTRIVA AMENINȚĂRILOR

Cum va rezista organizația dumneavoastră în fața noilor atacuri?

Redefinirea protecției avansate împotriva amenințărilor cibernetice cu tehnologia Bitdefender de generație următoare

Peisajul amenințărilor cibernetice în 2018

Cum câștigă atacurile un punct de sprijin pe atât de multe dispozitive fără a declanșa mecanismele de detecție? Breșele de securitate ating cifre record, provocând pierderi de 1,7 milioane de dolari per incident și se preconizează că breșele de securitate vor crește și mai rapid. Principalul vinovat sunt atacurile fără fișiere.

Descoperiți cele mai mari amenințări la adresa securității din 2018 din webinarul semestrial al Bitdefender de evaluare a amenințărilor cibernetice.

URMĂRIȚI WEBINARUL

De ce eșuează soluțiile convenționale de securitate?

65% dintre companii consideră că folosesc măsuri adecvate de securitate la nivel intern,
însă 80% au fost victime ale unui atac cibernetic de succes sau ale unei breșe de securitate în anul precedent,
conform raportului AT&T din 2017 privind starea securității cibernetice la nivel global. Unde eșuează securitatea convențională?

 • Securitatea tradițională se concentrează pe scanarea fișierelor

  Nu detectează atacurile avansate, care folosesc tehnici fără fișiere

 • Securitatea convențională se concentrează pe prevenție

  Capacitate limitată de a detecta și răspunde la amenințări sau de a consolida infrastructura

 • Unii administratori limitează securitatea astfel încât să asigure protecția doar la nivel de perimetru

  Securitatea la nivel de endpoint este esențială pentru a dezvălui atacurile care reușesc să treacă de protecția la nivel de perimetru

 • Senzorii unor producători sunt concentrați în anumite regiuni

  Senzorii nu sunt echilibrați din punct de vedere geografic și, prin urmare, sunt ineficienți împotriva amenințărilor „din exterior”

 • Utilizarea mai multor agenți de securitate, concepuți de furnizori diferiți

  Tehnologiile antimalware, anti-exploit-uri sau EDR separate pot provoca lacune de securitate

 • Administratorii încearcă să forțeze securitatea tradițională astfel încât să funcționeze și pe mediile virtuale

  Securitatea tradițională la nivel de endpoint nu a fost concepută pentru virtualizare, ceea ce determină carențe în materie de securitate și probleme de performanță

Depășiți limitele convenționalului. Descoperiți securitatea de generație următoare, cu straturi multiple de protecție.

Toți principalii analiști din industrie încurajează companiile să ia în considerare o strategie de securitate pe mai multe niveluri, care să cuprindă și tehnologiile de generație următoare de detecție fără fișiere, și consideră că aceasta este esențială pentru asigurarea unei protecții adecvate împotriva noului tip de amenințări cibernetice de la momentul actual.

Soluțiile de protecție de generație următoare, bazate pe mai multe niveluri de securitate, sunt capabile să oprească atacurile în mai multe etape, asigurând astfel că fiecare soi de amenințare cibernetică poate fi oprit înainte de a afecta o organizație, fără a necesita asistență din exterior. Bitdefender pune la dispoziție una dintre cele mai cuprinzătoare colecții de tehnologii de detecție și de răspuns și utilizează mai mulți algoritmi brevetați de învățare automată (machine learning) care execută analize dinamice puternice pentru a dezvălui breșele de securitate complexe. Toate tehnologiile Bitdefender au fost concepute pentru a lucra la unison și colabora pentru combaterea oricăror atacuri sau breșe de securitate încă din stadiul incipient.

PREVENȚIE

Reducerea suprafetei de atac și control

GravityZone Patch Management

GravityZone Patch Management

Menține sistemele de operare și aplicațiile actualizate pe întreaga bază Windows.

Full-Disk Encription

Full-Disk Encryption

Protejează datele de pe întregul hard disk al stației de lucru. Administrare centralizată pentru Windows (BitLocker) și Mac (FileVault).

Protecție împotriva amenințărilor web

Protecție împotriva amenințărilor web

Control Aplicații

Control Aplicații

Se vor executa numai aplicațiile permise

Control dispozitive

Control dispozitive

Restricționează conectarea dispozitivelor

Firewall

Firewall

DETECȚIE

detecție în faza de pre-execuție

Semnături și căutare în cloud

Semnături și căutare în cloud

Tehnologie machine learning la nivel local și în cloud

Tehnologie machine learning la nivel local și în cloud

Detectarea predictivă a programelor malware necunoscute; Analiza dinamică a fișierelor instruită pe baza a miliarde de mostre; Informații în materie de amenințări provenite de la peste 500 de milioane de stații de lucru la nivel global

HyperDetect ML customizabil

HyperDetect ML customizabil

Nivel configurabil pentru machine learning, detectează amenințările sofisticate. Blochează instrumentele de hacking, atacurile fără fișiere, programele malware de tip „zero-day” și multe altele

Sandbox Analyzer

Sandbox Analyzer

Trimite fișierele suspecte pentru detonare și analiză și oferă un verdict în timp real. Detectează în timp real atacurile de tip „zero-day” și atacurile targetate; Prevenirea atacurilor în timp real cu funcție de trimitere automată; auto-trimitere; Efectuează o singură analiză în bloc, la nivelul întregii companii

Hypervisor Introspection

Hypervisor Introspection

detecție în fazele de execuție și post-execuție

Anti-exploit

Anti-exploatare

Se axează pe instrumentele și tehnicile de atac pentru a detecta exploit-urile cunoscute și pe cele de tip „zero-day” care au drept țintă aplicații software populare.

Process Inspector

Process Inspector

Detecție în timp real pe bază de comportament; Monitorizează toate procesele care rulează în sistemul de operare și, dacă un proces este considerat periculos, îl va opri.

Înregistrare evenimente

Înregistrare evenimente

Analiza amenințărilor

Analiza amenințărilor

investigație
și răspuns

acțiune automată

Blocarea accesului

Blocarea accesului

Carantină

Carantină

Dezinfectare și eliminare

Dezinfectare și eliminare

Stoparea procesului

Stoparea procesului

Oprește automat procesul pe baza analizei comportamentale

Rollback

Rollback

Inversează modificările periculoase

investigație și răspuns

Căutare IoC

Căutare IoC

Blocklist

Listă de blocare

Izolare rețea

Izolare rețea

Detonare

Detonare

Vizualizare

Vizualizare

Informații

Raportare și notificări

Dashboard-uri și rapoarte

Panouri de control și rapoarte

Notificări

Notificări

Integrarea cu SIEM

Integrarea cu SIEM

Asistență pentru API

Asistență pentru API

Înapoi Înainte

Citiți Raportul Enterprise Security Group pentru a analiza în profunzime motivul pentru care o platformă adaptivă, cu mai multe niveluri, de protecție la nivel de endpoint (EPP) este esențială pentru protejarea endpoint-urilor dumneavoastră împotriva amenințărilor.

Citiți raportul ESG

De la atacurile pe bază de fișiere la cele fără fișiere. O schimbare completă de paradigmă.

Atacurile Powershell, scripturile și malware-ul fără fișiere sunt noile instrumente de hacking din arsenalul atacatorilor datorită capacității impresionante a acestora de a pătrunde sau de a se menține în interiorul unei organizații. Spre deosebire de atacurile pe bază de fișiere, atacurile fără fișiere obțin controlul asupra infrastructurii dumneavoastră fără a descărca fișierele periculoase și fără a scrie conținut pe disc și necesită tehnologii sofisticate, de generație următoare, pentru a fi detectate și eliminate înainte de a putea executa atacul.

Aflați cum își depășește Bitdefender concurența analizând rezultatele testelor independente de detecție fără fișiere.

Citiți raportul
Protecție împotriva amenințărilor cibernetice fără fișiere

Machine learning adaptabil

Bitdefender promovează o tehnologie proprie, HyperDetect, care permite o analiză dinamică de generație următoare și caracteristici customizabile de machine learning pentru a închide ușa în fața atacurilor fără fișiere, a malware-ului personalizat și a atacurilor de tip „zero day”, fără a genera rezultate false pozitive.

HyperDetect integrează tehnologiile suplimentare fără semnături ale Bitdefender, cum ar fi Protecția memoriei sau Advanced Threat Control, și iese în evidență datorită capacității sale unice de a direcționa agresivitatea caracteristicii Machine Learning către categoriile de amenințări cu nivel ridicat de risc, cum ar fi atacurile targetate și exploit-urile.

IDC - Hypervisor Introspection for Advanced Cyber Attacks Detection

Dincolo de soluțiile antivirus de generație următoare (NGAV). Securitate în afara sistemului de operare.

Atacurile de tip „zero day” și exploit-urile la nivel de kernel se află în fruntea listei celor mai problematice amenințări din punctul de vedere al detecției în timp util pentru a preveni o breșă de securitate, cu prețuri ce ajung la sute de mii de dolari pe piața neagră pentru astfel de exploit-uri avansate.

Bitdefender introduce o nouă modalitate de protecție împotriva atacurilor extrem de complexe prin introspecția fără agenți la nivel de hypervisor, care protejează sarcinile de lucru din afara sistemului de operare, unde niciun atacator nu își poate ascunde urmele, indiferent cât de sofisticat ar fi acesta.

Această soluție este complementară oricărei soluții de securitate pentru endpoint-uri și contribuie la sporirea securității împotriva unor astfel de atacuri specializate.

RAPORT IDC PRIVIND HYPERVISOR INTROSPECTION

O rețea globală de 500 de milioane de senzori. Protecție eficientă la nivel mondial.

Raportul ENISA din 2017 privind peisajul amenințărilor cibernetice a evidențiat trei grupuri chineze și ruse de spionaj cibernetic ca fiind printre cele mai active și periculoase în anul 2017. Cu cât este mai extinsă rețeaua de senzori a unui furnizor, cu atât acesta este mai eficient în detectarea atacurilor provenite din diferite părți ale lumii.

Bitdefender are una dintre cele mai mari rețele de senzori din lume, cu peste 500 de milioane de endpoint-uri protejate răspândite în mode echilibrat în 150 de țări, ceea ce permite tehnologiilor noastre să oprească atacurile provenite din orice parte a lumii.

100% DETECTION AGAINST REAL-WORLD THREATS

100% DETECȚIE ÎMPOTRIVA AMENINȚĂRILOR DIN MEDIUL REAL

Numărul 1 în protecția în mediul real pe baza unui set de teste care conține 371 de cazuri de testare (cum ar fi ULR-uri periculoase), efectuate în perioada august-septembrie 2019

6/6 IN DETECTION & PERFORMANCE

6/6 PENTRU DETECȚIE ȘI PERFORMANȚĂ

Punctaj maxim atât pentru protecție, cât și pentru performanță pentru produsul nostru de securitate pentru endpoint-uri în ultima rundă a testării AV-Test din perioada iulie-august 2019

Produse

GravityZone Ultra -XDR

GravityZone Ultra (XDR)

O arhitectură de avangardă, cu straturi multiple, care garantează împiedicarea, detectarea, remedierea și vizibilitatea amenințărilor, într-o singură platformă modulară.

Aflați mai multe
GravityZone Elite Security -HD

GravityZone Elite Security (HD)

O soluție concepută pentru a proteja instalările on-premise, garantând împiedicarea, detectarea, remedierea și vizibilitatea amenințărilor, într-o singură platformă modulară.

Aflați mai multe
Hypervisor Introspection -HVI

Hypervisor Introspection (HVI)

Bitdefender HVI fortifică în mod unic infrastructura centrelor de date împotriva atacurilor de tip „zero day”, a exploit-urilor la nivel de kernel și a altor tehnici de atac targetat avansat prin introspecția în timp real a memoriei la nivel de hypervisor.

Aflați mai multe
Înapoi Înainte

Înlocuirea Symantec™?

Asigurați-vă că faceți alegerea corectă.