Bitdefender Business

SECURITATE PENTRU COMPANIILE MICI ȘI MIJLOCII

Odată cu apariția programelor malware în lumea digitală, companiile mici și mijlocii ar putea deveni ținte ușoare pentru hackeri. Studiile arată că cel puțin 50% din întreprinderile mici și mijlocii devin victime ale atacurilor cibernetice.

Însă având configurată o securitate corespunzătoare, chiar și companiile mici pot fi protejate de tot felul de atacuri, de la programe ransomware la amenințările persistente avansate.

Bitdefender protejează tot ce menține activitatea companiei dumneavoastră: stații de lucru, servere, căsuțe de e-mail și dispozitive mobile. Este incredibil de ușor de instalat și are un impact extrem de redus asupra resurselor dumneavoastră.

SOLUȚII BITDEFENDER SOLUTIONS PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI ȘI MIJLOCII

Bitdefender utilizează mai multe tehnici și straturi pentru a vă proteja afacerea:

Cea mai bună protecție, cea mai bună performanță

Utilizând tehnologii avansate pe bază de comportament, Bitdefender obține cele mai bune punctaje pentru detecția amenințărilor în cadrul testelor independente. Protecția și performanța demonstrată a GravityZone vă va ajuta să minimizați riscul asociat breșelor de securitate care v-ar putea afecta afacerea sau încetini sistemele angajaților.

Instalare și administrare a securității ușoare

Puteți folosi consola de administrare găzduită în cloud sau puteți instala consola local. Bazată pe mașinile Linux securizate incluse în aplicații virtuale, consola locală GravityZone este configurată și pregătită pentru utilizare în mai puțin de 30 de minute. În momentul instalării, agentul Bitdefender detectează și șterge automat soluția antivirus anterioară.

Management centralizat pentru toate dispozitivele dumneavoastră

Folosiți o singură consolă unificată pentru administrarea protecției optimizate pentru desktop-uri și servere, mașini virtuale și fizice, dispozitive mobile și e-mail.

SOLUȚIILE BITDEFENDER PENTRU COMPANII
Advanced Business Security
Recomandat întreprinderilor mijlocii < 1000 dispozitive
CUMPĂRĂ ACUM VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ Află mai multe
Business Security
Recomandat întreprinderilor mici < 100 dispozitive
CUMPĂRĂ ACUM VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ Află mai multe
Transmite o solicitare