Protejați-vă afacerea cu ajutorul securității de generație următoare, cu straturi multiple

Cu cel mai bun antivirus, cel mai bun anti-ransomware și cea mai bună protecție împotriva atacurilor de tip „zero day¨ și a anulării modificărilor

Soluții de securitate cibernetică pentru companii mici și mijlocii

Provocări referitoare la securitate

Odată cu apariția malware-ului în lumea digitală, companiile mici și mijlocii ar putea deveni ținte ușoare pentru hackeri. Studiile arată că mai mult de 50% dintre întreprinderile mici și mijlocii sunt afectate de atacuri cibernetice. Având o soluție de securitate potrivită, chiar și companiile mici pot fi protejate împotriva atacurilor, de la ransomware la amenințări persistente avansate.

Bitdefender folosește multiple tehnici și straturi pentru a vă proteja afacerea și toate lucrurile care contribuie la funcționarea afacerii dvs.: stații de lucru, servere, conturi de e-mail și dispozitive mobile.

Este incredibil de ușor de instalat și are un impact extrem de redus asupra resurselor sistemului dumneavoastră.

Soluții de securitate cibernetică Bitdefender - Premii

Cea mai bună protecție, Cea mai bună performanță

Utilizând tehnologii avansate pe bază de comportament, Bitdefender obține cele mai bune punctaje pentru detecția amenințărilor în cadrul testelor independente. Protecția și performanța demonstrată a GravityZone vă va ajuta să minimizați riscul asociat breșelor de securitate care v-ar putea afecta afacerea sau încetini sistemele angajaților.

Soluții de securitate cibernetică Bitdefender - Premii
Consolă de administrare a securității cibernetice cu instalare în cloud și on-premise

Instalare și administrare a securității ușoare

Puteți folosi consola de administrare găzduită în cloud sau puteți instala consola local. Bazată pe mașinile Linux securizate incluse în aplicații virtuale, consola on-premise GravityZone este configurată și pregătită pentru utilizare în mai puțin de 30 de minute. În momentul instalării, agentul Bitdefender detectează și șterge automat soluția antivirus anterioară.

Protecție centralizată pentru endpoint-uri

Management centralizat pentru toate endpoint-urile dumneavoastră

Folosiți o singură consolă unificată pentru administrarea protecției optimizate pentru desktop-uri și servere, mașini virtuale și fizice, dispozitive mobile și e-mail.

Protecție centralizată pentru endpoint-uri
100% DETECTION AGAINST REAL-WORLD THREATS

100% DETECȚIE ÎMPOTRIVA AMENINȚĂRILOR DIN MEDIUL REAL

Numărul 1 în protecția în mediul real pe baza unui set de teste care conține 371 de cazuri de testare (cum ar fi ULR-uri periculoase), efectuate în perioada august-septembrie 2019

6/6 IN DETECTION & PERFORMANCE

6/6 PENTRU DETECȚIE ȘI PERFORMANȚĂ

Punctaj maxim atât pentru protecție, cât și pentru performanță pentru produsul nostru de securitate pentru endpoint-uri în ultima rundă a testării AV-Test din perioada iulie-august 2019

Resurse

RAPORT SOLUȚIE ATC

CERINȚE PENTRU PLATFORMELE EPP DE GENERAȚIE URMĂTOARE: RAPORTUL COMPLET

Înapoi Înainte
VIZUALIZEAZĂ TOATEAFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

Produse

GravityZone Business Security pentru securitatea companiilor mici si mijlocii

GravityZone Business Security

Bitdefender GravityZone este o soluție de securitate cu impact redus asupra resurselor, care oferă un nivel înalt de performanță și protecție, asigurând totodată administrarea centralizată, instalarea ușoară și libertatea de a alege între un cloud și o consolă de administrare găzduită on-premise. Este concepută pentru a proteja organizațiile mici și mijlocii, acoperind un număr nelimitat de servere de fișiere, desktop-uri sau laptop-uri, sisteme fizice sau mașini virtuale.

See more
GravityZone Advanced Business Security pentru securitate cibernetică de înaltă performanță

GravityZone Advanced Business Security

Bitdefender GravityZone este o soluție completă de securitate, care oferă un nivel înalt de performanță și protecție, asigurând totodată administrarea centralizată, instalarea ușoară și libertatea de a alege între un cloud și o consolă de administrare găzduită on-premise. Este concepută pentru a proteja organizațiile care caută o protecție globală, acoperind un număr nelimitat de desktop-uri, laptop-uri, servere, conturi de e-mail și dispozitive mobile (sisteme fizice sau mașini virtuale).

Aflați mai multe
GravityZone Elite pentru protecție completă împotriva tuturor tipurilor de atacuri cibernetice

GravityZone Elite Suite

Arhitectură de generație următoare, cu straturi multiple, ce asigură protecție chiar și împotriva celor mai sofisticate amenințări. Oferă funcții de prevenire, detecție, remediere și vizibilitate într-o singură platformă modulară.

See More
Înapoi Înainte