SERVICII PROFESIONALE PENTRU COMPANIILE MARI

Asigurați companiei dvs. puterea pe care o conferă configurarea optimă a securității, protecția eficientă,
serviciile personalizate și instruirea.

De ce serviciile profesionale?

Securitatea cibernetică reprezintă o investiție importantă și dvs. vă doriți să profitați cât mai mult și mai repede de aceasta. Din păcate, chiar dacă administratorii dvs. IT sunt profesioniști, nu sunt experți cu privire la produs și nu dispun mereu de timpul și resursele necesare pentru optimizarea investiției dvs. pentru întrunirea cerințelor unice ale companiei.

De aceea vă oferim Bitdefender Professional Services, un pachet personalizat de servicii oferite de ingineri specializați care sunt experți Bitdefender și care vă vor ajuta compania să beneficieze la maxim de produsul Bitdefender, să obțină mai multă expertiză, să-și crească eficiența și să-și consolideze postura de securitate și rezistența cibernetică.

Servicii profesionale Bitdefender pentru companiile mari

Portofoliul de servicii profesionale

Bitdefender Professional Services are available for any type of customers, from small, medium to large enterprises. Covering different business needs and requirements, the following services, delivered in English, are available in our portfolio:

Pachet de Suport SMB

Companii


Această ofertă de servicii profesionale este concepută pentru clienți cu cerințe specifice, iar inginerul Bitdefender Professional Services va lucra împreună cu Clientul pentru a dezvolta o infrastructură capabilă să găzduiască soluția Bitdefender pentru companii.

Cuprinde numeroase servicii, cum ar fi:
  • Planificare și proiectare
  • Instalare și configurare
  • Verificarea integrității
  • Actualizare produs
Disponibil: De la distanță sau La fața locului
Pachet de Suport Enterprise

Pachet de configurare


Acest serviciu este conceput pentru clienții care se așteaptă ca produsul GravityZone să fie instalat în conformitate cu cele mai bune practici și ca echipa acestora să beneficieze de un instructaj standard pentru administrarea și operarea produsului GravityZone chiar după finalizarea instalării.

Disponibil în două formate:
  • Pachet de configurare pentru IMM-uri
  • Pachet de configurare pentru MSP-uri
Disponibil: De la distanță
+
Pachet de Suport Enterprise Plus

Servicii educaționale


Pentru a completa serviciile noastre profesionale, oferim diferite opțiuni de instruire privind produsul care oferă personalului dvs. experiență practică potrivit cerințelor specifice rolului în administrarea sistemului de securitate. Cursurile de instruire reprezintă alegerea ideală atunci când clienții au nevoie de acoperire completă pentru instalarea, administrarea, performanța și optimizarea GravityZone.

Disponibil: Online sau La fața locului

Companii

Investirea într-un software de securitate eficient este un prim pas important atunci când vine vorba de protejarea datelor oricărei organizații. Însă în contextul amenințărilor în continuă schimbare din prezent, este foarte important ca organizațiile să își proiecteze și implementeze strategiile de securitate în așa fel încât să remedieze problemele unice de securitate a informațiilor cu care se confruntă.

Cu pachetul Enterprise, echipa noastră de experți vă poate ajuta să planificați, să implementați și să administrați ecosistemul dumneavoastră de securitate și să obțineți cel mai înalt nivel de protecție și cel mai bun randament al investițiilor posibil.

Pachet de configurare

Sunteți în căutare de asistență pentru a începe configurarea soluției de securitate Bitdefender?
Professional Services Provisioning Pack oferă avantajele îndrumării specializate la începerea implementării, asigurând un început fără probleme și eliminând toți factorii de nesiguranță. este un serviciu de la distanță care ajută compania să utilizeze cât mai bine consola de administrare centralizată Bitdefender GravityZone, aplicând cele mai bune practici și setări optime. Acoperă tranziția către Bitdefender GravityZone cu o gamă largă de servicii care includ planificarea, lansarea, instalarea asistată. Alegeți Pachetul de configurare care se potrivește cel mai bine nevoilor companiei dvs.

Înapoi Înainte
Niciun furnizor nu mi-a oferit niciodată servicii cu un grad atât de înalt de personalizare Mike Turbutt, Dotter
Am fost încântați să descoperim că Bitdefender GravityZone poate livra soluția de securitate de care aveam nevoie cu caracteristicile de administrare dorite. În plus, reacția rapidă a echipei lor de servicii profesionale a asigurat o instalare fără probleme. Brian Alexander, Arhitect Senior Cloud și Virtualizare, Mentor Graphics

Contactați-ne!

Aveți în continuare întrebări? Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră?

Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere. Contactați-ne astăzi!

Internațional

*De luni până duminică; 24/7

Romania

*De luni până vineri; 09:00 - 18:00