Izolați și eliminați cel mai mare risc pentru rețeaua dvs. - browserele web - fără a izola utilizatorii de conținutul web

Mențineți siguranța utilizatorilor și sistemelor web cu Browser Isolation

Browserele web și plug-in-urile constituie o suprafață vastă de atac

Nu trebuie neapărat să eliminați experiența bogată de navigare pe internet pentru a asigura securitatea. În schimb, așa cum sistemele utilizatorilor sunt izolate de serverele de importanță critică, browserele web trebuie să fie și ele izolate de sistemul utilizatorului și securizate. Când izolați browserele de sistemul utilizatorului și protejați mediul de execuție folosind o tehnologie de securitate unică - pe care doar Bitdefender o poate oferi -, puteți permite utilizatorilor să se bucure de conținut web bogat, menținând totodată în siguranță atât utilizatorii, cât și centrul dvs. de date.

Descriere și caracteristici

IZOLAȚI BROWSERELE, NU UTILIZATORII

Multe funcționalități folosite zi cu zi, de la aplicațiile de resurse umane până la administrarea sistemelor, se bazează pe accesul la resurse web, interne și externe. Izolați browserele transferând executarea lor de pe sistemul utilizatorului către un mediu controlat și securizat de execuție, fără a izola utilizatorii de resurse potențial riscante.

SECURITATE UNICĂ, BAZATĂ PE HYPERVISOR

Securitatea Bitdefender Browser Isolation se integrează cu API-urile din Citrix Hypervisor pentru a inspecta memoria brută a serverelor Citrix Virtual Apps active. Cunoscută ca Bitdefender Hypervision Introspection, această capacitate de securitate este unică pentru Citrix® Hypervisor, în timp ce Bitdefender este singurul furnizor care valorifică această abordare puternică de securitate.
Aflați mai multe despre Bitdefender Hypervisor Introspection

MAI MULT DECÂT DETECȚIE

Duceți-vă securitatea la un alt nivel, fără să vă bazați doar pe căutarea unor elemente cunoscute ca fiind periculoase (semnături de malware) sau să permiteți doar funcționarea celor cunoscute ca fiind sigure (includerea în lista albă). Browser Isolation blochează tehnici de atac precum cele de tip „buffer overflow”, pe care atacatorii le folosesc pentru a exploata mereu browserele și plug-in-urile.

VALORIFICAȚI-VĂ ACTUALA INVESTIȚIE ÎN CITRIX

Bitdefender Browser Isolation adaugă securitatea unică Bitdefender la browserele publicate prin intermediul Citrix® Virtual Apps, astfel încât să nu fie necesar să achiziționați o altă platformă de virtualizare a aplicațiilor pentru securizarea browserelor. Valorificați, în schimb, investiția dvs. existentă fără a perturba experiența utilizatorilor.

VIZAȚI CELE MAI MARI RISCURI CU CARE VĂ CONFRUNTAȚI

În timp ce unele organizații poate opta ca toate browserele să ruleze cu Bitdefender Isolation, alte organizații ar putea dori să vizeze numai scenariile cu risc ridicat. Acestea pot include anumiți utilizatori (resurse umane, financiar, conducere), anumite destinații web (resurse externe nesigure) sau browsere (browsere vechi, incompatibil care sunt necesare pentru aplicațiile învechite).

IZOLAȚI DE BROWSER-ELE IZOLATE

Întrucât securitatea Browser Isolation utilizează platforma Citrix® Hypervisor, nu există nicio amprentă de securitate pe serverul de virtualizare care să poată fi atacată sau subminată astfel încât atacatorii nu pot obține un punct de sprijin în mediul dvs. pentru a răspândi ransomware-ul, pentru a ataca un alt sistem sau pentru a profita, printre altele, de atacurile sofisticate fără fișiere.

Doriți să aflați mai multe?

Descarcă Prezentarea Scurtă

Prezentare vizuală

Cum cooperează Bitdefender Browser Isolation cu Citrix Hypervisor

Izolează și securizează browserele web și plug-in-urile.

Citrix® Virtual Apps transferă execuția browserelor web și a pluginurilor vulnerabile în afara sistemelor utilizatorilor. Bitdefender Browser Isolation securizează sesiunile de browser în cadrul serverului Virtual Apps utilizând tehnologia unică de securitate de la Bitdefender. Utilizatorii se bucură de acces la resursele web pe care le solicită, în timp ce administratorii pot fi siguri că amenințările avansate sunt gestionate.

Doriți să aflați mai multe sau să încercați Bitdefender Browser Isolation?

Descarcă Prezentarea Scurtă Solicitați versiunea DEMO

Aveți în continuare întrebări?

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră? Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere.

Asistență