SECURIZAREA CENTRULUI DE DATE DEFINIT DE SOFTWARE

Cerințe de securitate pentru centrul de date definit de software (SDDC)

Cerințe de securitate pentru centrele de date definite de software

Un nou tip de soluție de securitate este necesar pentru a proteja în mod eficient centrele de date hibride definite de software fără a reduce avantajele de viteză, eficiență și flexibilitate pe care le asigură. După cum subliniază societatea Gartner® de analiză a industriei în Ghidul său de piață pentru anul 2018 privind Platformele de protecție a sarcinilor de lucru în cloud, „sarcinile de lucru din centrele de date hibride impun o strategie de protecție diferită de dispozitivele orientate către utilizatori. Prezintă funcții concepute în mod special pentru protecția sarcinilor de lucru din cloud.” Citiți raportul Gartner pentru a afla care sunt cele mai bune practici pentru a securiza centrele de date și sarcinile de lucru în cloud.

Citiți raportul Gartner

Securitate optimizată pentru centrele de date definite de software

Platformele de securitate cum este Bitdefender GravityZone construite pornind de la bază pentru centrele moderne de date oferă următoarele beneficii unice pentru a ajuta companiile să obțină valoarea maximă din instalările SDDC.

Agilitate prin intermediul automatizării securității

Agilitate prin intermediul automatizării securității

Eficiență operațională prin intermediul unei administrări optimizate

Eficiență operațională prin intermediul unei administrări optimizate

Nivel ridicat de utilizare a infrastructurii printr-o amprentă de securitate mică

Nivel ridicat de utilizare a infrastructurii printr-o amprentă de securitate mică

Compatibilitate deplină cu VMWare, Microsoft, Citrix, Nutanix și centrul de date AWS definit de software Compatibilitate universală cu tehnologiile SDDC

Compatibilitate universală cu tehnologiile SDDC

Scalabilitate la nivel de operator

Scalabilitate la nivel de operator

Protecție continuă și conformitate

Protecție continuă și conformitate

Obțineți securitate marca GravityZone pentru centrele de date și cloud

Concepută pentru centrele de date definite de software, GravityZone este o platformă de securitate pentru sarcinile de lucru în cloud, deținătoare a numeroase premii, care livrează sisteme de protecție de avangardă, cu mai multe straturi, asigurând în același timp viteza de răspuns a specialiștilor IT, eficiența operațională și reducerea costurilor referitoare la infrastructură. GravityZone minimizează impactul securității asupra resurselor sistemului, maximizând atât densitatea virtualizării (pentru a reduce amprenta la nivelul infrastructurii), cât și performanța aplicațiilor (pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului).

  • 55% Coeficient mai ridicat de consolidare
  • 36% Răspuns mai rapid al aplicației
  • 99.9% Amenințare detectată rate
  • Maximum Eficiență operațională
  • Universal Suport hypervisor
  • Nelimitat Scalabilitate liniară

O soluție compatibilă cu VMware® (VMware ready)

VMware Cloud on AWS®

Soluție certificată VMware Ready, GravityZone a fost pe deplin validată pe VMware Cloud on AWS. GravityZone livrează un punct unic de administrare a securității pentru mașinile virtuale on-premises și bazate pe cloud, simplificând operațiunile de securitate, menținând o vizibilitate deplină și asigurând coerența politicii de securitate în cadrul cloud-ului hibrid VMware.

Citiți prezentarea soluției

VMware NSX™-V și –T

Partener de proiectare al VMWARE pentru introspecția sistemelor găzduite NSX-T și primul furnizor care oferă integrarea cu NSX-T Data Center, Bitdefender consolidează în mod unic performanța securității fără agent împotriva amenințărilor avansate cu ajutorul tehnologiei HyperDetect bazate pe module de machine learning customizabile.

Citiți prezentarea soluției NSX
Software pentru securitate cibernetică VMWare Ready

Convingeți-vă singuri

Securitate pentru serviciul VMware Cloud on AWS

Observați cât de ușor este utilizată și integrată soluția GravityZone atât la fața locului cât și în cloud-ul VMware de pe serverele vCenter bazate pe AWS, ceea ce asigură un timp mai scurt până la atingerea nivelului de securitate vizat și maximizează eficiența operațiunilor de securitate în cloud-ul hibrid.

Securitate de avangardă fără agent

Observați modul în care GravityZone utilizează serviciile NSX de introspecție a sistemelor găzduite pentru a livra un nivel optim de protecție (cu ajutorul tehnologiei de învățare automată ajustabilă), remediere rapidă și raportare simplificată, într-o configurație fără agent.

Resurse

Bitdefender desemnată lider în Forrester WaveTM

WEBINAR VMWARE®

RAPORT IDC “Arhitecturile hibride și centrele de date definite de software impun noi cerințe de securitate”

Evoluția arhitecturii IT, al cărei nucleu se bazează pe tehnologia definită de software și tehnologia cloud, este esențială pentru transformarea companiilor. În același timp, modernizarea centrelor de date introduce noi provocări de securitate pe care multe soluții se străduiesc să le rezolve.

CELE MAI BUNE PRACTICI PENTRU OPERAȚIUNILE ÎN CLOUD DE LA GARTNER

Sarcinile de lucru la nivel de server în centrele de date hibride din cloud-ul privat sau public au nevoie de strategii de protecție diferite prin comparație cu dispozitivele destinate utilizatorilor individuali. Liderii în domeniul securității și al managementului riscului trebuie să evalueze și să implementeze oferte special create pentru protecția sarcinilor de lucru în cloud.​

WEBINAR COMUN VMWARE-BITDEFENDER „SDDC, TRANSFORMAREA ȘI SECURITATEA DIGITALĂ”

SDDC a devenit un standard pentru infrastructura flexibilă pe bază de cloud hibrid și crearea unor spații digitale de lucru și a unor noi modele de afaceri cu cloud inclus. Urmăriți acest webinar pentru a afla cum conduce VMware evoluția SDDC și modul în care Bitdefender crește nivelul de securitate pentru volumele de lucru VMware.

IMPACTUL SECURITĂȚII VIRTUALIZĂRII ASUPRA MEDIULUI VDI

Am testat diferite soluții de securitate pentru a afla cât de mult influențează acestea densitatea virtualizării și timpul de răspuns al aplicațiilor.

CRYPTOJACKING: NOUA AMENINȚARE CE VIZEAZĂ CENTRELE DE DATE

Minarea ilegală de criptomonedă este deja o problemă de milioane de dolari pentru centrele de date ale companiilor și cloud-urile publice. Numărul de atacuri este în creștere și în fiecare zi apar noi tehnici avansate de hijacking.

Produse

GravityZone Security for Virtualized Environments

GRAVITYZONE SECURITY FOR VIRTUALIZED ENVIRONMENTS

GravityZone Security for Virtualized Environments este o platformă de securitate cu pe bază de cloud, cu multiple premii la activ, proiectată pentru a garanta securitatea infrastructurii definite de software, dând dovadă de viteză, eficiență și performanță.

Aflați mai multe Versiune de evaluare gratuită
GravityZone Security for Storage

GRAVITYZONE SECURITY FOR STORAGE

GravityZone Security for Storage utilizează tehnologia de învățare automată, căutarea în cloud și alte tehnologii anti-malware pentru a garanta o protecție fără egal, în timp real, pentru dispozitivele de stocare în rețea compatibile ICAP și sistemele de partajare a fișierelor. Administrată cu ajutorul aceleiași console ca și GravityZone Security for Virtualized Environments, Security for Storage este ușor de implementat și de administrat.

Aflați mai multe
Hypervisor Introspection (HVI)

BITDEFENDER HYPERVISOR INTROSPECTION (HVI)

Creat în parteneriat cu Citrix și numit de societatea de analiză a industriei IDC® „O ameliorare calitativă în securitatea mediilor virtuale”, HVI consolidează în mod unic infrastructura centrelor de date împotriva atacurilor de tip zero-day, a exploit-urilor la nivel de kernel și a altor tehnici avansate de atac targetat prin intermediul introspecției memoriei în timp real la nivel de hypervisor. HVI adaugă un strat unic de securitate GravityZone pentru a garanta protecția împotriva amenințărilor avansate persistente, precum EternalBlue.

Aflați mai multe
Înapoi Înainte

Înlocuirea Symantec™?

Asigurați-vă că faceți alegerea corectă.