PROTEJAREA INFRASTRUCTURII HIPERCONVERGENTE

PROTEJAREA INFRASTRUCTURII HIPERCONVERGENTE

Un cloud enterprise complet

Hiperconvergența este categoria cu creșterea cea mai rapidă din domeniul infrastructurii centrelor de date, cu o rată de creștere anuală compusă estimată de 26,6% în perioada 2016-2021, conform IDC®. Fiind un element central al cloud-ului enterprise, al infrastructurii de desktopuri virtuale (VDI), al aplicațiilor de bază enterprise și al serviciilor IT locale și de la distanță, infrastructura hiperconvergentă (HCI) integrează sistemele definite de software, serviciile de rețea și dispozitivele de tip DAS (direct-attached storage) cu serviciile de date și opțiunile de administrare centralizată pentru a spori agilitatea și eficiența în domeniul IT.
Hiperconvergența asigură agilitatea infrastructurii, modelele de afaceri inovatoare pe bază de cloud și limitarea costurilor centrelor de date.
HCI oferă infrastructură flexibilă, cu o evoluție rapidă a iterațiilor, cu asigurare automată a accesului, administrare centralizată și extindere liniară.
HCI oferă un cloud privat complet (full-stack), care pătrunde și în cloud-urile publice
HCI reduce cheltuielile de exploatare prin optimizarea administrării și scade cheltuielile de capital printr-un grad ridicat de utilizare a infrastructurii și prin acceptarea sistemelor hardware de larg consum.
Aflați mai multe despre HCI și alte tehnologii transformaționale pentru centrele de date și considerentele conexe de securitate din webinarul organizat de IDC și Bitdefender „Rethinking Infrastructure and Security in the Hybrid Architecture Era” (Regândirea infrastructurii și a securității în era arhitecturii hibride). afișează mai puțin
citește

URMĂRIȚI WEBINARUL IDC

Securitate hiperconvergentă pentru infrastructură hiperconvergentă

Concepută pentru HCI, Bitdefender GravityZone Datacenter Security este o platformă pentru protecția fluxurilor de lucru la nivel de server și VDI, care oferă securitate premiată de generație următoare, facilitând agilitatea echipelor IT, eficiența operațională și limitarea costurilor asociate infrastructurii. Fiind o soluție cu un singur agent și o singură consolă, GravityZone centralizează administrarea securității pentru sarcinile de lucru fizice, virtuale și în cloud, asigurând vizibilitatea permanentă și aplicarea consecventă a politicilor de securitate în cadrul cloud-ului enterprise. Bazată pe o arhitectură simplă, compatibilă cu orice hypervisor, GravityZone are un impact minim asupra resurselor sistemului, maximizând atât densitatea virtualizării (pentru a crește gradul de utilizare a infrastructurii), cât și performanța aplicațiilor (pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului). Arhitectura sa agilă, modulară, permite dezvoltarea pe orizontală fără probleme a securității pe măsură ce sunt adăugate noi clustere de infrastructură hiperconvergentă (HCI). afișează mai puțin citește

O soluție NUTANIX®-ready

Cel mai înalt nivel de integrare

Certificată drept soluție Nutanix AHV-Ready și Nutanix AHV-Integrated, GravityZone protejează atât sarcinile de lucru din Nutanix Enterprise Cloud, cât și Acropolis File Services (AFS) din aceeași platformă centralizată. GravityZone este singura soluție de securitate pentru sarcini de lucru în cloud prezentă pe Nutanix Marketplaceși integrată în mod nativ cu Nutanix Prism pentru a îmbunătăți radical eficiența operațiunilor de securitate prin instalare, configurare și administrare automatizată. O platformă compatibilă cu orice hypervisor, GravityZone asigură o tranziție în siguranță la Nutanix Acropolis (AHV) din alte platforme de virtualizare și permite migrarea fără probleme a mașinilor virtuale protejate între clouduri.

Platformă VDI sigură, cu tehnologie Nutanix și Citrix

Bidefender, Nutanix și Citrix au colaborat pentru a ajuta organizațiile să atingă adevăratul potențial de virtualizare a aplicațiilor și a desktopurilor. Împreună, oferim o soluție VDI / DaaS / SCB eficientă, scalabilă și securizată, dezvoltată special pentru maximizarea randamentului investiției în infrastructură, optimizând în același timp experiența utilizatorului final și protejând bunurile și informațiile importante.

CITIȚI REZUMATUL SOLUȚIEI COMUNE
GravityZone este o soluție de securitate compatibilă și integrată cu Nutanix

Resurse

Webinar organizat de Nutanix®și Bitdefender

Nutanix, pionier în materie de HCI, face ca infrastructura și sistemele cloud ale centrelor de date să fie invizibile, permițând departamentelor IT să se axeze pe aplicațiile de producție ale companiilor. Bitdefender a colaborat cu Nutanix pentru a dezvolta o soluție de securitate optimizată pentru diversele sarcini de lucru din cloud-ul enterprise.

CELE MAI BUNE PRACTICI PENTRU OPERAȚIUNILE ÎN CLOUD DE LA GARTNER

Sarcinile de lucru la nivel de server în centrele de date hibride din cloud-ul privat sau public au nevoie de strategii de protecție diferite prin comparație cu dispozitivele destinate utilizatorilor individuali. Liderii în domeniul securității și al managementului riscului trebuie să evalueze și să implementeze oferte special create pentru protecția sarcinilor de lucru în cloud.

IMPACTUL SECURITĂȚII VIRTUALIZĂRII ASUPRA MEDIULUI VDI

Am testat diferite soluții de securitate pentru a afla cât de mult influențează acestea densitatea virtualizării și timpul de răspuns al aplicațiilor.

Înapoi Înainte
VIZUALIZEAZĂ TOATEAFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

Produse

Bitdefender GravityZone - Security for virtualized environments

GRAVITYZONE SECURITY FOR VIRTUALIZED ENVIRONMENTS

GravityZone Security for Virtualized Environments este o platformă de securitate cu pe bază de cloud, cu multiple premii la activ, proiectată pentru a garanta securitatea infrastructurii definite de software, dând dovadă de viteză, eficiență și performanță.

Aflați mai multe
Bitdefender GravityZone - Security for storage

GRAVITYZONE SECURITY FOR STORAGE

GravityZone Security for Storage utilizează tehnologia de învățare automată (machine learning), căutarea în cloud și alte tehnologii anti-malware pentru a garanta o protecție fără egal, în timp real, pentru dispozitivele de stocare în rețea compatibile ICAP și sistemele de partajare a fișierelor. Administrată din aceeași consolă ca și GravityZone Security for Virtualized Environments, Security for Storage este ușor de configurat și de administrat.

Aflați mai multe
HVI - Bitdefender Hypervisor Introspection

BITDEFENDER HYPERVISOR INTROSPECTION (HVI)

Creat în parteneriat cu Citrix și numit de societatea de analiză a industriei IDC®„O îmbunătățire calitativă în securitatea mediilor virtuale”, Bitdefender HVI consolidează în mod unic infrastructura centrelor de date împotriva atacurilor de tip zero-day, a exploit-urilor la nivel de kernel și a altor tehnici avansate de atac targetat prin intermediul introspecției memoriei în timp real la nivel de hypervisor. HVI adaugă un strat unic de securitate la GravityZone pentru a garanta protecția împotriva amenințărilor avansate persistente, precum EternalBlue.

Aflați mai multe
Înapoi Înainte

Înlocuirea Symantec™?

Asigurați-vă că faceți alegerea corectă.