Cum se instalează Bitdefender Antivirus for Mac

Odată cu lansarea celei mai noi versiuni de sistem de operare de la Apple, denumit macOS 10.13 High Sierra, procesul de instalare a soluției Bitdefender Antivirus for Mac va suferi unele modificări.

Înainte de a începe instalarea, asigură-te că sunt îndeplinite cerințele minime de sistem.

Pentru a instala Antivirus for Mac pe un dispozitiv Apple cu sistem de operare macOS High Sierra sau o versiune mai nouă, va fi necesar să urmați pașii detaliați mai jos:

1. Mergi la Contul central Bitdefender.

OBSERVAȚIEDacă nu ai deja un cont, te rugăm să creezi unul.

• Înainte de instalarea Bitdefender Antivirus for Mac, asigură-te că ai un abonament Bitdefender Antivirus for Mac în contul Central, pentru ca produsul instalat să poată prelua valabilitatea din cont.

2. Selectează secțiunea Dispozitivele mele.

3. În fereastra Dispozitivele mele, efectuează clic pe INSTALARE PROTECȚIE.

4. În fereastra nou deschisă, efectuează clic pe Protejează acest dispozitiv.

Install Bd 2019

NOTĂ: Dacă dorești să Protejezi alte dispozitive, selectează această opțiune (astfel vei trimite kitul de instalare prin e-mail către adresa e e-mail dorită de tine).

5. Kitul de instalare va fi descărcat pe sistem, în directorul Downloads. Rulează cu dublu clic acest fișier bitdefender cu extensia .pkg și urmează instrucțiunile de pe ecran. Apasă pe Continuare.

1485 22

6. Apoi, vei fi ghidat printre pașii necesaru pentru instalarea componentei de securitate pe dispozitivul tău Mac. Dă clic pe Continuare.

Instalează AVfM 1

7. Pentru a continua instalarea, este necesar să acceptați condițiile Contractului de abonament software.

Instalează AVfM 3

8. Selectează discul pe care dorești să instalezi programul Bitdefender, apoi efectuează clic pe Continuare. Apoi, alege Instalare.

Instalează AVfM 4

9. Când se solicită, introdu numele de utilizator Mac și parola și dă clic pe Instalare Software.

10. Va apărea o mică fereastră, iar Bitdefender Antivirus for Mac se va descărca și instala automat.

1485 88

11. În acest punct, vei fi informat că o extensie de sistem semnată Bitdefender  a fost blocată. Aceasta nu este consecința unei erori. Efectuează clic pe OK. Dacă nu rulezi sistemul de operare macOS 10.13 High Sierra, treci direct la Pasul 1.

Instalează AVfM 6

Această notificare apare din cauza unei noi caracteristici introduse odată cu versiunea macOS 10.13 High Sierra. Această caracteristică se asigură că numai extensiile kernel (KEXT) aprobate de utilizator vor fi încărcate într-un sistem. Atunci când se efectuează o solicitare de a încărca o extensie pe care utilizatorul nu a aprobat-o încă, solicitarea de încărcare este refuzată, iar sistemul de operare macOS prezintă o alertă similară celei de mai sus.

Pentru a vă ajuta cu procesul de instalare inițială, Bitdefender va afișa o fereastră cu pașii necesari pentru funcționarea corectă a Bitdefender.

• Dă clic pe link-ul Securitate & confidențialitate.

Bitdefender antivirus for mac

• Dă clic pe butonul Permite, din partea de jos a ferestrei.

sierra1

Instalează AVfM 8

• Sau selectează Bitdefender SRL din listă, apoi efectuează clic pe OK.

Instalează AVfM 9

[/acordeon-articol]

12. Va fi afișat ecranul de pornire.

Mac Welcoming Screen

NOTĂ: Poți configura modulul de Protecție Web de aici, instalând Trafficlight pe toate browser-ele acceptate găsite în sistemul tău.

NOTĂ: Funcția Fișiere sigure este DEZACTIVATĂ implicit. O poți activa făcând clic pe Preferințe.

14. Dă clic pe Pornește.

15. Vor fi afișate informații cu privire la noile funcții. Efectuează clic pe Următorul, apoi pe Pornește. Produsul tău Bitdefender Antivirus for Mac este acum instalat.

A fost util acest articol?
No votes yet.
Please wait...

Sorry about that

How can we improve it?

For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

Videoclipuri populare "Cum să"